Daca cei din diaspora care voteaza se mai cred civilizati si superiori celor din tara dupa acest video unde se arata EXACT cultura lor,


atunci de ce sa ne mire ca voteaza precum gorila careia i se pune in fata un cub si o banana? 🙃Pentru astia noi platim sa voteze inafara tarii? Toate haimanalele?

Trebuie sa se desfiinteze votul inafara tarii!

Dreptul celor care traiesc in alta tara este anulat cind au plecat deaoarece ei nu fac decit sa-mi incalce mie libertatea de a trai cum vreau. Daca legea este ffff proastra in sensul ca da dreptul cetatenilor romani sa voteze inafara tarii asta nu inseamna ca e si corecta! Cu ce drept voteaza un imigant pentru mine? Stie el mai bine ca mine ce imi este bine? De ce nu are bunul simt sa ma lase in pace odata ce a plecat? De ce viata mea trebuie sa o dicteze niste voturi venite din alta parte? Eu votez cum sa o duca el bine in Franta de ex? Sa aiba bun simt si sa inteleaga ca NU are nici un drept sa voteze pentru viata mea! Dupa cum se vede cei care voteaza din diaspora nu stiu ce e aia bun simt si trebuie legal ca Romania sa faca precum Grecia si alte tari…votul doar pe teritoriul tarii. PS. Cred ca se stie ca tot ce disctut de diaspora care voteaza NU se refera la marea masa care niciodata nu voteaza ci o mica parta din ei, cei mai porsti si nesimtiti si care se numeste miscarea rezist diaspora….la fel ca cei din tara rezist, acelai tupeu si nesimitire!

Acest articol a fost publicat în POLITICA(votare), Romania ( Lupul Dacic), ROMANIA-DIASPORA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Daca cei din diaspora care voteaza se mai cred civilizati si superiori celor din tara dupa acest video unde se arata EXACT cultura lor,

  1. Ene Constanta zice:

    V-a trecut ? V-ati caftit bine…???

    Apreciază

  2. Dia Sporu zice:

    Pentru cultura ta generala destul de redusa flacaii aia 2-3 nici mcar nu traiesc in strainatate ci sunt veniti Special din Romania.Doua chestii trebuie sa-ti atraga atentia si aici te rog putina atentie nu multa asa ca pentru un sfert de Neuron.1. Cine umbla cu gentuta de gat in care are actele, smartfonu, 2 lei (0,4 €) si ochelarii da soare neaparat da firma ciorditi de prin vreo benzinarie,parcare ca n-a fost fraeru atent fraere????? Raspuns :samsarii da masini,hotii da buzunare ,pestii si membrii da valoare -era sa zic ai Academiei Romane- ai galeriilor de fotbal.Eu i-as numi TRANZITARI prin viata si prin lume care pentru 2 lei (0,4 €) ar vinde-o si pa ma-sa. 2.Mai esti pa fir sau te-ai pierdut ? Cine merge la vot cu rampele de urcat masini pa remorca ????? Raspuns : samsarii da masini in misiune speciala.Asadar un film prost pe care doar un naiv l-ar crede sau vreun postac bine platit.Hai pa halal cultura.PS Slabut foarte slabut pacat ca sunt si multi care te cred.Da va meritati soarta.

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Pina una alta la coada aia erau citeva sute.NU am vazut pe nimeni sa plece ori sa spuna ceva sa-i calmeze. Toti aprobau ce fac aia si filmau ca la spectacol
      Daca au venit din tara cu atit mai mult am dreptate sa spun ca NU trebuie sa se mai voteze inafara tarii pe banii nostrii.
      In Grecia tara de unde a plecat democratia se voteaza doar pe teritoriul tarii. Romania de ce sa fie altfel? Ca au nevoie unii frustrati de viata si altii platiti sa voteze pentru cei ramasi acasa si culmea pe banii lor?
      Cit despre cultura….sa-mi fie cu iertare dar 90% din imigranti sunt cei fara cultura, altfel ar fi stat acasa si s-ar fi luat cu sistemul, ar fi facut ceva pentru ei. Toti semianalfabeti au spalat putina cind au vazut ca sunt incapabili sa se descurce prin hatisul si haosul din tara. Mai bine sa spele wc-uri si babe la cur decit sa-si puna acel neuron de care spui in functiune.
      Nu uita ca noi poate ne meritam soarta ori nu, dar voi sigur vi-o meritati ca sclavi, oameni fara tara si identitate acolo unde sunteti!

      Apreciază

      • Dia Sporu zice:

        Pai la Romanica nu-i la fel cativa protestatari de meserie urla ,bat si distrug iar meleoanele de viteji si supradotati tac si nu reactioneaza.Care-i diferenta ???Sa-mi fie si mie cu iertare dar sa spui ca 90% din cei plecati sunt semianalfabeti pai dupa logica asta inseamna ca acasa au ramas 90% superdesteptii ce s-au luat cu sistemul la tranta. Atunci de ce naiba curge numai lapte si miere prin tara??Iar faza asta cu Diaspora care influenteaza votul e doar o tema falsa (si relativ noua, de la alegerea Dulapului incoace) la care din pacate foarte multi puneti botul. 20-25 de ani ce-ati ales ????Si pana una alta sclavi suntem cu totii diferenta e doar de castig si de perspective.N-am plecat toti ca se ne luam bemveuri si mertane sau sa ne tragem vile prin Romania pe datorie sa moara saracii da ciuda.”Dezbina si cucereste” ,se pare ca suntem condamnati sa nu invatam NIMIC-NICIODATA. PS „Cred ca se stie ca tot ce disctut de diaspora care voteaza NU se refera la marea masa care niciodata nu voteaza ci o mica parta din ei, cei mai porsti si nesimtiti” citat din propriu-ti text dupa care imi explici ca 90% sunt prosti si analfabeti. Haaaaaa. Nu doar slabut ci si lipsit de orice logica .Mai citeste , mai aprofundeaza , mai si rumega (gandeste) nu baga la oala ca Dinescu varza , fasole , sfecla rosie, carnati afumati cu ciolan si portocale. Si inca ceva tot pentru cultura generala in orasul in care locuiesc a fost sectie de vot .Din sutele prezenti au votat cateva zeci (eu nu ,doar am vrut sa-mi fac o imagine a ceea ce se intampla ca sa nu vorbesc in punga) din cauza bunei organizari. Chiar nu va dati seama cand cineva va trage ata prin gura???A fost o megacampanie in toata Europa pentru ca lumea sa iasa la vot iar acum bocesc toti ca i-a ars STS-ul sau mai stiu io ce servicii si vicii.

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Stiu ca fost campanie mare organizata de Soros, dar si asa mereu voteaza 2-300 mii de fiecare data. Crezi ca asta inseamna diaspora? Acum au fost si autocare aduse din tara, unii de acolo au fost platiti cu 40 eu din tot felul de surse si marturii.
        90% sunt semianalfabeti pentru ca in majoritate au sub 40 ani, chiar f tineri. Acestia au facut scoala in capitalism si conform statisticii din Romania 80% din cei cu bacalaureatul sunt semianalfabeti. Daca mai adaugi pe cei care nu au termincat decit 10 clase cred ca 90% e cam putin :))) De regula cine pleaca? Cei tineri…asa ca marea masa este formata din ei. Majoritatea sunt de la tara, fara nici o calificare si afara lucreaza pe santiere, agricultura si muncile cele mai grele si mizerabile pe care altii nu le vor. Acesti tineri stau toata ziua pe Fb. pentru ca e singura lor legatura cu ce este acasa. Nu citesc nimic ca articole ci doar se uita la poze si o fraza ori doua scrisa in care se injura PSD, ca au furat, sunt corupti, etc. Cind se apropie alegerile incepe vinzoleala pe FB…se striga adunearea oilor pentru vot. Astia sunt cei care voteaza din diaspora. Astia sunt cei care l-au adus pe Basescu a doua oara la presedentie, pe plavan acum si la alegerile europarlamentare au votat contra coruptiei si lui Dragnea :))))) Ce sa-si pui unei maimute din astea? Bai idiotule…aici se voteaza pentru UE, sa-l dracu pe Dragnea ca nu e cu el acum! Vrei sa fii injurat si porcait ca si tu esti corput ca el? Asa ca mai bine taci si il lasi pe idiot sa voteze ca nu ai incotro.
        Daca pe idiot nu-l poti destepta, nu e logic sa dai o lege in care idiotul sa nu mai voteze decit daca isi misca curu in tara? Nici in tara nu stralucim de inteligenta dar toata floarea cea vestita a plecat afara :)))) Acolo e adunare generala!
        Tocmai ca ne dam seama ca „ne trage ata prin gura” si de aia NU mai vrem sa se voteze afara! Pe toti idiotii care voteaza pentru viata mea eu ii platesc sa aiba posibilitate la ambasade si consulate. De ce? Ca asa e legea? Pai legea e proasta si trebuie schimbata.
        Si da…STS si serviciile au facut frauda cea mai mare dar au putut sa o faca pentru ca au jonglat cu voturile din diaspora. Mai tii minte cind la Paris pentru Basescu s-a votat cite 10 pe minut? :)))
        Eu nu am de unde sa stiu daca ai votat ori nu, nu stiu nici daca nu esti un mic sorosist platit ca sa comenteze pe unde prinde pe net. Ai grija ce scrii ca data viitoare e posibil sa nu mai fie….

        Apreciază

  3. Urmas de geto-dac zice:

    Nu stiu ce-n mintea lor egocentrista , a celor plecati afara la munca , se anuleaza sau intampla de nu-si dau seamam ca , in fapt , ei muncesc sa salte societatile in care-si desfasoara activitatea si nu pentru iluzoria lor prosperitate. Pe de alta parte se simt cu mult mai ”dotati” la intelect si cu mult mai prosperi , trairi deasemenea iluzorii induse de catre un rahat de vila sau pentru ca se dau pe sosele c-un jaf de masina flash-uind toti ”fraierii” ce se dau cu Opelul sau fereasca sfantul , cu Loganul. Sa fii bogat materialiceste sau in opinia unora privind astfel , ”puternic” , nu este rau insa . Sa ai puterea neinsotita de responsabilitate , asta-i toxicul atat pentru tine cat si pentru semenii tai . Daca odata cu puterea nu primesti si responsabilitatea esti pierdut . Atatia bogati dar saraci cu duhul pier de pe lumea asta atat de nefericiti si pana mor nu-si pot explica de ce nu pot fi fericiti.
    Nu-i bai ca , de astfel de oameni ”plini” de fericire oarba , nu ducem lipsa zi dupa zi pe meleagurile patriei , oameni plini de infatuarea propriei pozitii sociale dar cand te flash-uie , injura sau scuipa diasporeanu’ parca i se ingaduie altfel – asa cum afirma si PNL dar si preamaritul PSD in urma carora in egala masura am ajuns unde suntem astazi si cata binecuvantare pe capul nostru acum cu USR ‘n Plus , aportul banilor trimisi de catre ei la bugetul de stat , are un impact urias si deci fara banii lor n-am avea autostrazi (?!) , scoli moderne ca sa nu ne mai moara copii inecati in hasnale (?!) , spitale (?!) , nu s-ar mai face investitii (?!) , cercetare apropos , atrage domeniul atentia guvernantilor (?!)…..cum , nu le avem pentru ca au furat astia banii ???..
    Da ? Ia sa vedem ?Unde se duc banii ?
    Pai ce mancam importam , cu ce construim importam , cu ce ne plimbam importam pentru ca si Loganul nu e romaneasca cum ne kkm pe noi , cu ce ne imbracam importam , cam totul importam deci logica-mi spune ca banii-grosul se duc la producatorii ne-romani de la care importam , la noi doar praful , iluzia traiului prosper.
    Unii afirma ca asa traim bine , ”sa traiti bine” , asta-i binele ? Asta-i prosperitatea ?
    O k , sa admitem ca aportul banilor veniti din afara ar fi decisiv , sa mergem si pe logica asta
    Daca oamenii aia ar fi inceput sa investeasca in Romania , sa-si inceapa cu banii castigati acolo propriile afaceri in productie , servicii sau orice ”made de Romania” , atunci eu le ridicam statuie in fata casei pe banii mei si multumeam Creatorului pentru ca i-a creat astfel , adica cu minte agera , curaj si initiativa.
    Dar , din pacate, ei , oricat de bun tehnic ar fi , oricat de tampi dotati fizic si capabili de munca , nu se bazeaza pe simtire ci numai pe logica supravietuirii . Astfel nu au cum sa vada intreaga imagine prin prisma ”binelui” personal fiind permanent si cu voia lor, victimele creatorilor de sclavi ce momesc predispusii cu bani . Banul nu este decat o falsa valoare impusa de catre social si cum strucutura sociopata a societatii actuale se simte pe pielea oricui , noroc ca euro este pe suport hartie fata de leu – polimer , cel putin se pot sterge la … la un moment dat nu mai poti diferentia calea pentru ca ce iese pe ambele carari miroase la fel de urat , intr-o astfel de organizare deci toata structura monetara se poate narui oricand cum s-a si vazut in marile crize. Deci ce e banul ?
    Banul este iluzia de sclav ce se crede-n prosperitate . Omul insa , planeta , universul si alte multe alte asemenea , sunt adevaratele valori de care am fost incurajati prin program , sa nu fim constienti.
    Frati romani ce asigurati prosperitatea altor natii , nu va judeca si nu va condamna faptele nimeni , aici nu este o adunatura de psd-isti ce scuipa venin aruncand pe voi esecul mintilor ce ne conduc , la fel de logice sau poate mai logice(i) decat ale voastre dar mie personal , nu mi se pare corect ca odata capatata alta cetatenie sa-ti mai mentii si actuala cetatenie pe langa faptul ca tu , traind acolo si nu aici cu mine , imi hotarasti parcursul in tara in care am ales sa-mi petrec sfarsitul . De ce este greu pentru voi si parintii vostrii ce v-au manat functie de propriile lor interese de care nu v-ati prins fiind iarasi manipulati , sa-mi respectati alegerea ?
    Eu va respect alegerea , voi de ce nu o faceti ?
    Stiti cum vad eu ceea ce faceti voi ? Nesimtire crasa.
    In tara asta v-ati nascut , ati primit o asistenta medicala asa cum a fost ea dar a fost , nu v-au nascut mamele voastre-n papusoi , o educatie in aceleasi conditii , ati avut pace cel putin , familiile vi le-ati intemeiat aici si cu toate astea cand sa intoarceti binele primit , plecati fara pic de jena sau respect fata de tara voastra . In schimb , va socotiti fer declarandu-va iubitori de tara , arborand drapelul pe gard sau va declarati uniti cu alti romani la fel de ”mai altfel” acolo , decat noi ceilalti ”mai la fel” in ochii vostrii ca si pana acum.
    Gandind astfel veti suferi din ce in ce mai aprig oprobriul public. Nu va mai frustrati , eu unul am uitat de voi , uitati si voi de noi . E asa greu ?
    Va urez spor in tot ceea ce faceti , sa intoarceti banii cu lopata dar totodata dati dovada si de bun simt.
    Cand striga doamna aceea ” la clanta…, la clanta…. gandul mi-a proiectat pe baza conjuncturii ….Romania.”
    Multumim frumos .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.