STONEHENGE A FOST CONSTRUIT IN ANUL 1954 DE GUVERNUL SI ARMATA BRITANICA!!!


Va prezint un articol din 2014 care azi nu l-am mai gasit pe net, dar e la mine pe blog. El demonstreaza manipularea la nivel global doar pentru un monument. Stonehenge este de 4500 ani, monument celtic, a fost construit de druizi, are o putere energetica fantastica, este poarta cu extraterestrii, comunica cu spatiul…este plin netul de articole romanesti traduse din toata lumea cu experti, cercetatori, istorici cu tot felul de „dovezi” stiintifice si „istorice” despre acest monument. In realitate el a fost construit de armata britanica dupa cum se vad pozele si articolul. 

Ce demonsteraza asta? Ca omul este credul, are apetit pentru teoriile conspiratiei. In ani mereu am spus ca in orice e bine sa nu te arunci….asteapta, ai rabdare. De ce spun? Am vazut destule minciuni cu renume mondial. Sunt destule cazuri de mari isterii si credinte care dupa 10,20,30 ani cind toata lumea a uitat stiinta a ajuns sa descopere adevarul. Ce mai conteaza adevarul de azi cind la vremea respectiva au fost generatii care au crezut anume ceva? Conteaza pentru noi astazi sa discernem cu mai mult rationament si retinere orice se vede si citeste pentru ca avem istoria recenta unde alte generatii au crezut de ex. ca omul nu poate fi clonat. Trebuie sa aiba suflet, el vine de la d-zeu…uite ca azi se cloneaza tot ce vrei inclusiv oameni. Cite dezbateri sunt ramase in istoria recenta? Biserica, preoti, oameni de stiinta,etc…..toti spuneau ca nu se poate. Ba se poate orice, inclusiv sa pacalesti mentalul colectiv cu ce anume doresti daca interesul este mare. Ce interes au avut englezii sa construiasca Stonehenge? Turism care atrage sume fabuloase pentru Anglia. Un turist nu vine sa vada doar pietrele ci si tara. Totul e o afacere si nimic din ce bat cimpii despre monumentul „minune”.

    Siteul rusesc fishki ne prezinta niste poze uluitoare care se pare, prezinta modul in care a fost construit celebrul Stonehenge. Autorul ofera detalii impresionante despre cum guvernul si armata Britanica au construit acest loc si speculeaza ca aceste este cel mult o replica a celui original daca nu chiar a fost construit de la zero. Pozele fara indoiala sunt uimitoare.

    Traducerea este facuta intr-un mod grosolan cu ajutorul Google Translate asa ca, daca cunoasteti limba rusa, va rugam sa ne sesizati eventualele greseli de interpretare.

    Mai multe poze gasiti aici.

    Autorul ofera si, dupa cum le numeste el, „niste fapte mai putin cunoscute”.

1. In anul 1898 langa Stonehenge erau tinute exercitii militare.

2. Din acel moment, până la al Doilea Război Mondial, Ministerul Apărării a cumpărat suprafețe mari de teren din zona.

3. In acest moment, Ministerul Apararii detine 390 km patrati de teren in vecinatatea Stonehenge. O parte din el este inchis permanent si accesul este sever limitat.

4. În trecut, în apropiere de Stonehenge au fost efectuate lucrari de cale ferată si  aeroport, ambele au fost eliminate ulterior.

5. In anul 1943 satele Imber si Par Hinton (aprox 15 km de Stonehenge) au fost evacuate. Despre Imber, articolul spune ca si in ziua de azi este sub controlul armatei.

6. La 2 km nord de Stonehenge este situata Scoala Roiala de Artilerie.

7. La 17 km vest de Stonehenge este o baza militara si un heliport pentru elicopterele militare Apaches.

    Sa tragem niste concluzii:

    Zona in care se gaseste Stonehenge a fost pentru 100 de ani o zona inchisa, pazita de armata

    Locatarii  din zona au fost evacuati in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial sub pretextul unor antrenamente militare

    In zona exista o infrastructura care permitea construirea aeroporturilor si cailor ferate, care mai tarziu au fost eliminate deoarece erau inutile.

    Probabil un loc mai potrivit pentru constructia Stonehenge nu se putea gasi.

    P.S. In opinia dumneavoastra, ce se prezinta in poze: restaurarea sau construirea Stonehenge.

http://secretele–sistemului.blogspot.ro/

Un video in engleza:

Aici e articolul de mai sus din 2014:

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/08/02/stonehenge-a-fost-construit-in-anul-1954-de-guvernul-si-armata-britanica/?fbclid=IwAR3fpiRdJDYm8PZv72P9C2uSlL6RUepgm4u91-vdq9IJ-a5jR6L7tIwFgF0

Acest articol a fost publicat în Romania ( Lupul Dacic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.