Se încearcă oare mușamalizarea dosarului lui Băsescu pentru ca turnătorul să-și continue parcursul în Parlamentul European?


Radu Cristescu: Se încearcă oare mușamalizarea dosarului lui Băsescu pentru ca turnătorul să-și continue parcursul în Parlamentul European?

Fostul aliat al lui Traian Băsescu din PMP, Radu Cristescu, afirmă că judecătorul din dosarul fostului președinte cu CNSAS a făcut cerere de abținere, care i-a fost însă respinsă. Cristescu se întreabă, în aceste condiții, dacă nu cumva se încearcă mușamalizarea dosarului lui Băsescu, scrie cotidianul.ro.
„Vis a vis de procesul turnătorului Băsescu, alias Petrov, de reținut, interesant sau suspect este faptul ca judecătorul desemnat la Curtea de Apel București să judece dosarul de colaborator a pârâtului Traian Băsescu a făcut cerere de abținere pe data de 5.06.2019 în acest dosar. Completul desemnat să soluționeze cererea de abținere a judecătorului a refuzat cererea, urmând ca tot acesta să judece dosarul.
Oare de ce? Se încearcă oare mușamalizarea dosarului pentru ca turnătorul să-și continue parcursul în Parlamentul European? În condițiile în care speța este foarte simplă și verdictul același, pentru că inculpatul și-a recunoscut fapta!
Întrebare întrebătoare!
De ce judecătorul s-a recuzat?
De ce același judecător va judeca dosarul?”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.
CNSAS a depus la Curtea de Apel București o acțiune prin care cere stabilirea colaborării cu Securitatea a lui Traian Băsescu.
Fostul președinte a declarat că nu există un angajament semnat de el nici în dosarul inscripționat cu numele său și nici pe microfilmul dosarului. De asemenea, nici în dosar și nici pe microfilm nu există documente scrise de el sau chitanțe care să reprezinte plăți efectuate de fosta Securitate către el și prin care s-ar fi putut atesta calitatea de colaborator.El a negat că ar fi dat Securității informații sub numele Petrov.
Acest articol a fost publicat în POLITICA(Basescu), ROMANIA-JUSTITIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Se încearcă oare mușamalizarea dosarului lui Băsescu pentru ca turnătorul să-și continue parcursul în Parlamentul European?

  1. Ene Constanta zice:

    Normal…ce ati fi vrut sa recunoasca ??asteptati mult si bine….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.