Toleranță: Un susținător al homosexualității a pus steagul LGBT pe statuia lui Adrian Păunescu și o mască peste fața poetului cu ocazia Street Delivery 2019


Toleranță: Un susținător al homosexualității a pus steagul LGBT pe statuia lui Adrian Păunescu și o mască peste fața poetului cu ocazia Street Delivery 2019 (FOTO)

Statuia poetului Adrian Păunescu, situată în Grădina Icoanei din București, a fost „vandalizată” de către un susținător al comunității homosexualilor cu ocazia evenimentului „Street Delivery 2019” din Capitală, informează ActiveNews în exclusivitate.

Peste bustul poetului, bărbatul – care purta un tricou înscripționat cu „street delivery” – a înfășurat curcubeul, steagul mișcării homosexuale. Pe gura poetului a fost pusă o mască.

Culmea, profanarea statuii poetului a avut loc în cadrul „Street Delivery 2019”, un eveniment ce ar trebui să promoveze…poezia. Probabil însă, că nu orice poezie, ci doar aceea care corespunde agendei politice a organizatorilor. De altfel, ong-ul Mozaiq – ce promovează agenda homosexualității – a fost unul dintre partenerii evenimentului. Sâmbătă, 22 iunie, are loc Marșul Normalității la București.

La „Street Delivery 2019” a fost invitat să vorbească, printre alții și Vlad Tăușance, omul care a proiectat și coordonat campania online a președintelui Iohannis în campania electorală din 2014.

Reamintim că în timpul sărbătorii săptămânii homosexualității, la Cluj, activiștii au pus în scenă o piesă de teatru considerată blasfemiatoare de către Patriarhia Română.

Nu e prima oară când statuia lui Adrian Păunescu este atacată: în 2015 monumentul situat în Parcul Grădina Icoanei din București a fost vopsit pentru a semăna cu simbolul lanțului de restaurante McDonalds.

https://www.activenews.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (homosexuali). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Toleranță: Un susținător al homosexualității a pus steagul LGBT pe statuia lui Adrian Păunescu și o mască peste fața poetului cu ocazia Street Delivery 2019

 1. Ene Constanta zice:

  De ce autoritatile nu intervin ???de ce acceptati asemenea ticalosii ? ce fel de romani sunteti ,..sau nu mai sunteti ??? O ! DOAMNE ! ai grija de noi parinte bun…ca nu are cine bunule parinte….Doamne ajuta-ne !

  Apreciat de 1 persoană

 2. braileanca zice:

  Astia nu sunt normali nici la caput?

  Apreciază

 3. xaeus zice:

  Nu l-a luat nimeni la bataie ? S-a ajuns sa traim intr-o tara de ‘pussies’.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.