Propaganda lumii noi ( vedeti doc. pina nu e sters din nou)


  Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează […]

Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează știrile și motorul de căutare astfel încât conservatorii să ajungă cât mai greu la public, a fost șters de pe Youtube. Era logic să se întâmple așa. Doar nu credeați că monopolistul șef admite vreun gest democratic pe platformele sale.

Cu toate că acel documentar a stârnit un scandal cât casa, presa îl ignoră. De ignorat îl ignoră și concurenții Google care, într-o lume normală, n-ar fi ezitat să profite. Aiurea! Cine-a spus că trăim într-o lume normală?

Ca să înțelegeți cât de sus a ajuns isteria, cei de la Project Veritas mai fac o dezvăluire bombă: într-un email intern al celor de la echipa de etică a Google, Ben Shapiro, Dennis Prager și Jordan Peterson sunt calificați naziști. Acum n-am nicio treabă, dar primii doi sunt evrei get-beget. Iar să-l introduci pe Jordan Peterson, autorul celebrei „12 Rules for Life”, în rândul naziștilor e mai mult decât prostie în stare pură.

Dar, așa cum am văzut până acum, a fi prost e o calitate prețuită a vremurilor noastre. Numai un prost poate crede toate tembelismele aduse de neomarxiști în prim-plan. N-ai cum să fii întreg pentru a crede în corectitudinea politică, teoria de gen sau în alte absurdități ale lumii de azi.

Partea proastă e că lumea digitală e de mult cucerită de această ideologie păguboasă, oamenii care se ating de ea fiind extrem de expuși „schimbării cu ușurelul” a concepțiilor. E din ce în ce mai greu să te menții normal într-o lume care-a luat-o razna. Toate aceste arme digitale de distrugere în masă a creierelor lucrează 24×7 transformându-i pe toți cei care le pică-n plasă în orci goliți de sens.

Mă uit de multe ori la comentariile pe care le postează asemenea exemplare bolnave la articolele mele. Mă crucesc în momentul în care constat cât de radicală poate fi spălarea creierului. Indivizii respectivi nu-și dau seama de situația penibilă în care se află, au numai certitudini, „știu tot” și repetă fără să se plictisească aceleași șabloane precum pick-up-urile care sar înapoi pe discurile zgâriate. Ceea ce e într-adevăr înfricoșător e că, de cele mai multe ori, asemenea „hipnotizați” nu-și găsesc niciodată calea spre trezire, pendulând toată viața într-o negură infectă.

Lumea care vine e înfricoșătoare. A-ți face loc printre exemplare atât de tembele va fi din ce în ce mai greu, iar a spera în „forța logicii și-a rațiunii” va fi o dovadă de inconștiență. Mă întreabă tot mai mulți oameni normali – înfricoșați de dimensiunea gigantică a tembelismului lumii de azi – ce-i de făcut sau cum ne putem salva. E greu de spus și foarte greu de realizat. Dar nu imposibil. Există metode eficiente pe care mă voi chinui să le pun pe hârtie în perioada care urmează. Este într-adevăr infinit mai greu decât a te lăsa dus de val, însă, cu siguranță, sentimentul de a te simți om și de a-ți admira propria verticalitate nu poate fi egalat de nicio hipnoză sau amorțire a simțurilor.

                                                                                                              Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

 

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA (mediul online). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Propaganda lumii noi ( vedeti doc. pina nu e sters din nou)

 1. A.D. zice:

  Lupule, de ce vede tipul ăsta „lumea care vine” drept legată de marxism ?

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Pentru ca globalismul este o forma totalitara cu toate ca este format din toate:
   Capitalism
   Comunism
   Fascism
   Au gasit sperietoarea cu marxismul ca sa-i sperie pe oameni. Toti asociaza instant cu comunismul pentru ca prea putini stiu ce inseamna toate cele 3.
   E o alta forma de manipulare a mentalului colectiv de catre cei care sunt adeptii capitalismului.

   Apreciază

   • A.D. zice:

    Omul ăsta „vrea să ne sperie”, adică minte cu bună știință ? OK, important este că „îl doare de România”.

    Apreciază

 2. traian21 zice:

  Probabil într-un viitor nu prea îndepărtat lumea va căpăta anticorpi împotriva manipulărilor „doctrinare”. Încă manifestăm ură împotriva capitaliștilor, fasciștilor, comuniștilor (unii dintre noi urâm chiar haștagi, băsiști, psdiști, ccriști etc.) fără să înțelegem ce le putem reproșa. De fapt, în astfel de cazuri, am putea urî metodele abjecte folosite pentru a atinge obiective relativ corecte. De exemplu hitleriștii urau evreii și țiganii; comuniștii urau bogătașii; haștagii urăsc psdiștii; invocând niște motive mai mult sau mai puțin corect analizate. Când vrem să sugerăm răul îl situăm în tabăra opozanților. Am ajuns să ne fie rușine de cuvinte precum tovarăș, de simboluri precum zvastica, de revolte precum cea împotriva bălmăjirii legilor justiției în scopuri ticăloase sub pretexte oneste; pentru că unii dintre indivizii aderenți s-au dovedit imbecili fără scrupule. Încă nu avem „timp” să gândim înainte de a vorbi, pentru că suntem ascultați, chiar fără a fi înțeleși. Globalismul e una, neo-imperialismul e alta; neo-marxismul, liberalismul sau naționalismul sunt bune sau rele în funcție de doză.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.