Depopulare ascunsă: Coca-Cola şi Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an


Băuturile zaharate precum Cola sau Pepsi omoară anual aprox. 200.000 de oameni la nivel mondial, conform unui studiu realizat de Universitatea Tuffs.
Multe ţări din lume au un număr semnificativ de decese care au drept cauză consumul de băuturi pline de zahăr”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar fi necesar să fie o prioritate globală ca lumea să renunţe la băuturile de acest gen.
Studiul a fost dezbătut şi în consiliul Asociaţiei Americane pentru Inimă.
Cercetarea a inclus sucurile carbogazoase, băuturile energizante, ice-tea. Doctorii au spus că nu există niciun beneficiu în consumarea băuturilor de acest fel, iar impactul în urma reducerii consumului acestor produse ar fi considerabil – s-ar salva mii de vieţi.
Primul efect al acestui tip de consum este reprezentat de boli precum diabetul şi afecţiunile cardiovasculare.
Pe lângă conținutul foarte ridicat de zahăr care afectează starea de sănătate, mai este important să știm că PH-ul mediu al băuturilor răcoritoare, ca de exemplu Coca-Cola şi Pepsi este de 3,4, ceea ce corespunde unui grad de aciditate suficient de puternic ca să dizolve oasele şi dinţii!
În funcţie de gradul de aciditate al hranei ingerate, oasele se dizolvă progresiv an de an. Compușii de calciu rezultați se depun în artere, vene, piele, ţesuturi iar o parte se elimină, ceea ce duce la formarea de calculi renali (pietre).
Băuturile răcoritoare nu au niciun fel de valoare nutritivă (nu conțin vitamine şi mineralele), în schimb au un conţinut ridicat de zahăr, o aciditate mare şi multe elemente chimice adăugate, cum ar fi coloranţii şi conservanţii.
Un caz dramatic, care are în prim plan Coca-Cola, vă poate edifica, daca nu v-ați convins încă, despre cât de periculoasă este această băutură. Cu ceva timp în urmă, la Universitatea din Delhi, a avut loc o competiţie cu tema „Cine poate să bea cea mai multă Coca-Cola”. „Câştigătorul” a băut 8 sticle şi a murit pe loc, din cauza cantităţii mari de dioxid de carbon ajunsă în sânge şi a unei insuficiente cantităţi de oxigen. De atunci, directorul universităţii a interzis toate băuturile răcoritoare în cantina universităţii.
Într-un experiment inedit, cineva a pus un dinte într-o sticlă de Pepsi şi în 10 zile nu mai era nici urmă de el. Iar oasele şi dinţii sunt singurele părţi din trupul uman care rezistă intacte timp de sute de ani după moarte.
Acestea două sunt mici exemple care ilustrează caracterul extrem de coroziv şi toxic al acestor băuturi şi, de asemenea, ameninţarea chiar imediată pe care ele o reprezintă, prin consum excesiv, la adresa vieţii fiinţei umane. Prin consum constant, minim sau mediu se ajunge la diabet, boli cardiovasculare, afecţiuni osoase sau ale ţesutului conjunctiv etc. Pe scurt, la degradarea sănătăţii şi vitalităţii fiinţei umane.
Astăzi aproape toată lumea spune „ştim că de fapt Coca-Cola nu este bună pentru noiˮ. Şi totuşi, este băută peste tot în lume. Doar Bolivia a interzis-o.
O muncă de investigaţie jurnalistică aduce în prim plan problemele sub un alt unghi.
Coca-Cola este foarte mult asociată cu moartea sub diferite forme, astfel că este surprinzător că această băutură rămâne atât de populară, dat fiind interesul în creştere al oamenilor pentru propria sănătate. Foarte multe explicaţii ale acestui paradox se centrează pe acelaşi aspect – cel mai probabil este vorba de o modalitate de control al conştiinţei şi bullying corporatist din partea companiei producătoare. De asemenea, unii reporteri de investigaţie asociază acest aspect cu includerea intenționată a consumului de Coca-Cola de către umanitate pe Agenda 21 de depopulare planetară a grupului Bilderberg.
Coca-Cola pare a fi condusă ca o maşină de război împotriva fiinţelor umane. Unii chiar afirmă că această băutură a fost concepută ca o maşină de război tip gangster corporatist care răspândeşte toxine şi obţine profit, şi care poluează solul, apa şi aerul zonei unde este amplasată fabrica. Băutura este vândută şi cumpărată de localnici, chiar dacă acestora le lipsesc anumite necesităţi bazale. Astfel, şi prin această companie, se răspândeşte moarte în fiecare ţară de pe planetă.
Această idee – de „a profita de oameni cu orice riscˮ – care se poate observa cu claritate din modul în care este impusă această băutură, fundamental nocivă biologiei organismului uman, consumului obişnuit al oamenilor, se regăseşte în toate demersurile ocultelor mondiale împotriva umanităţii. Pentru a face aceasta cu acordul şi participarea victimelor, cel mai mult se folosesc de produse otrăvitoare care dau dependenţă. Printre acestea se numără şi Coca-Cola şi Pepsi.
Coca-Cola, afirmă unii jurnalişti de investigaţie, este un jucător important în Programul de Depopulare şi Noua Ordine Mondială, reprezentanți ai companiei participând în mod constant la întrunirile Bildernerg şi ale altor grupări oculte, și care sponsorizează tot ceea ce ţine de Agenda 21 de Depopulare.
Sunt foarte puţini care ştiu că Coca-Cola are atâtea procese intentate că nimeni nu poate să facă o listă clară din toate registrele în care sunt înscrise. Compania are procese peste tot în lume, şi doar Bolivia s-a dovedit a fi numărul 1 în lume, reuşind la 21 decembrie 2012 să o interzică pe teritoriul ţării. Pe când şi în rest?
Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(pericol), ALIMENTATIE(sucuri). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Depopulare ascunsă: Coca-Cola şi Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an

  1. Ene Constanta zice:

    Ce bine ca eu si sotul meu nu consumam nici una din aceste bauturi.Doamne apara de ticalosi pe toti oamenii..ca nu are cine parinte bun…Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

  2. Victor zice:

    Băuturile carbogazoase nu sunt necesare, dar nu ne obligă nimeni sa le alegem.
    De ce le alegem? Ni le baga cineva pe gat?

    Dragi autori, puneți si un link care sa arate că coca cola chiar a plecat din Bolivia?
    Nu am găsit o știre care să spună că chiar au plecat.

    Puneți un link cu studiul „realizat de Universitatea Tuff”?

    Ce vă mai place să scrieți fara sa susțineți cu dovezi, înșiruire de cuvinte pentru gloată…

    Apreciat de 1 persoană

    • Victor zice:

      Domnu Bogdan, articolul e din 2012 și vorbește de viitor.
      Nu am găsit un articol care să spună că cei din Bolivia au trecut la fapte și chiar au interzis Coca-Cola.

      Apreciază

  3. Da sint Co vins de aceste ilegalități în de populare prin cele mai la indemna metode ;alimente’chiar și aerul respirst

    Apreciază

  4. citadela zice:

    la o populatie de 7-9 miliarde( cit suntem in realitate) 200 000 nu-i rau pentru o racoritoare.
    PLUS ca nu poti dovedi ca se moare din cauza ei…testele sunt extrem de grele si subiective.

    Apreciat de 1 persoană

    • Alex zice:

      Daca ar fi cineva drag tie in acei 200.000 sau chiar tu,poate n-ai mai spune ca nu-i rau ptr o racoritoare,ipocrito!

      Apreciază

      • Citadela zice:

        As zice ca este vina celui care consuma si ca cei care tine probabil ca sunt adormiti, orbi si surzi daca nu vad toate atentionarile deferitoare la aceasta „racoritoare” care se fac de zeci de ani.

        Daca astia ti ar vinde un insecticid cancerigen ademenitor plasat pe toate rafturile sub forma de racoritoare tu l-ai consuma?

        Apreciază

  5. Jdhdbdv zice:

    Nu vrei nu bei!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Romeo zice:

    De asta e bună sărăcia, nu-ți piermiti toate căcaturile.

    Apreciază

  7. Victor-C. zice:

    Beau coca-cola ( sau pepsi-cola ) , de peste 30 de ani şi nu am mai crăpat… când e să mori , mori oricum ..cu, sau fără cola… apa e poluată , aerul la fel , mâncarea plină de e-uri … ce ar trebui să mâncăm , bem sau respirăm ? Nu toți avem banii lui Michael J. să trăim íntr-un sicriu de sticlă… până şi ăla a crăpat… oameni buni , mâncați , beți , respirați , bucurați-vă de viață , atât cât aveți de trăit !! Restul e can-can…

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Daca tu ai rezistat nu inseamna ca e bun ceva ci doar ca organismul tau a fost mai puternic dar nu ai de unde sa stii ca in loc sa fii sanatos 30 ani daca nu ai fi baut cola nu ai fi fost sanatos 50 ani.
      Uite aici ce face cola in corpul tau si sunt zeci de filmulete pe yotube cu cola pe post de detergent din cel mai puternic.

      Apreciază

      • Victor-C. zice:

        O să te informez peste încą 30 de ani cum va fi organismul.meu…mentionez că beau aproximativ 2 litri de cola pe zi … După cum spuneam , fiecare decide ce să facă cu viața lui ..dacă ceva nu este bun pentru tine , nu înseambă că nu-i bun pentru nimeni ..şi invers… deci , filmulețele de pe internet nu mă impresionează aproape deloc… nu fac campanie ca oamenii să bea cola , aşa cum fac unii să nu bea …eu doar m-am referit doar la cazul meu… de ce ți-e frică , de aia nu scapi… cu o moartevtoți suntem datori ..crezi că cineva trăieşte veşnic , cu sau fără cola ?? Ne auzim peste încă 30 de ani ( eu am să beau zilnic 2 litri de cola ,) să vedem care-i treaba.. 😉 ai datele mele mai jo s , numele şi email-ul ..:)

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Cind se scrie un articol se referea la marea majoritate si nu la cazuri particulare.
        Iti dau un ex. cu alimentatia pe baza de carne : majoritatea omenirii maninca carne si este demonstrat stiintific ca dieta vegetariana este mai sanatoasa. Asta nu inseamna ca cei care mainca carne vor muri imediat ci doar vor trai mai putin si vor fi mai bolnavi in viata. O mica parte din acestia vor trai mult si bine fara probleme dar majoritatea nu.
        Cind te referi la un produs alimentar o faci pentru sanatatea generala si nu pentru un caz particular.
        Cit despre tine…sincer nu stiu daca nu esti platit de firma coca cola sa demontezi tot se se scrie contra lor la nivel mondial.

        Apreciază

    • Ana G zice:

      Ai timp sa mori …Ai ajuns cumva la cel putin 80 de ani? Nu cred…se moare incet si sigur ,Bineinteles contribuind si alte factori nu doar coca cola!Imi vine rau doar cand privesc sticla dar sa mai beau!

      Apreciază

  8. Victor-C. zice:

    Nu sunt plătit de nimeni ( aş vrea eu , dar nu sunt ) … numele meu complet este Victor-Ciprian Rotaru ( am cont de email : is_76_rot@yahoo.com , de asemenea mă poți găsi şi pe facebook cu acelaşi nume ) ..nu fac publicitate la nimic..sunt asistent medical şi referitor la articolul tău , mă refeream strict la persoana mea şi la faptul că , cola nu m-a afectat (încă ) în niciun fel ( am 43 de ani )… să înțeleg că pe tine te plăteşte cineva să scrii împotriva pepsi sau coca cola ?? Nu cred .. În fine , după cum spuneam : Oameni buni trăiți-vă viața , aşa scurtă sau lungă cum este ea …bucurați-vă de orice moment din ea … că pe urmă , după ce murim , au ei grijă viermii de noi .. 😉 Toate cele bune şi spor în toate ! ( apropos , îmi plac articolele tale ..;) )

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Atunci asa cum am spus…articolul este la general si nu particular. Da, te cred ca organismul tau rezista dar nu uita ca la fffff multi nu rezista si atunci nu e normal sa-i informezi sa se fereasca de ce le poate face rau? Dupa tine ar trebui sa nu mai fie nici un articol in care informezi ca anume aliment, medicament, pericol…vor face rau sanatatii si vietii.
      Normal ca nu ma plateste nimeni, blogul dupa cum se vede este un domeniu gratuit de la wordpress, singura publicitate este a lor pentru ca nimic nu e gratis de la firme. De altfel majoritatea din abonatii de mai bine de 7 ani stiu.
      Viata e scurta si lunga in functie de multi factori inclusiv sa ai grija de sanatatea ta iar alimentatia e primordiala aici.
      Iti doresc sa fii sanatos, esti tinar, sper sa nu te ajunga din urma acest exces.
      Iti dau un ex. despre copilul la niste prieteni care azi are 23 de ani. A crescut cu cola, fanta si alte prostii pe post de apa. Avea sticlele in camera si bea tot timpul. A fost toata copilaria bolnavicios, sensibil, a facut de 2 ori pleumonie la diferenta de 2 ani, parintii aveau bani peste medie dar extrem de inculti la cum sa-ti alimentezi corect copilul. Nu mai spun cu cite au trebuit sa suplinesca mizeria pe post de alimentatie cu care il indopau. Vitamine pina si niste injectii aduse de cineva din Elvetia extrem de scumpe pentru cresterea imunitatii. Azi copilul este de o cultura peste medie, este istoric la Institutul de Arheologie si toate la virsta de 23 de ani dar daca il vezi are un aer bolnavicios si sensibil. Oare la 40 ani va mai fi sanatos? O intrebare f grea si cine este vinovat? Parintii care au crezut ca otrava cumparata pe post de alimente il va tine sanatos. In viata nu e prost cel care cere ci cel care da. Fiecare trebuie sa-si vinda marfa.
      Mai am cazuri in familia mea cu copii crescuti cu aceste sucuri si alimentatie otravitoare. Toti sunt bolnaviciosi ca majoritatea copiilor din ziua de azi pentru ca parintii nu stiu sa trieze ce e bun si ce este rau.
      Tu spui sa maninci orice sa bei la fel ca tot aia e. Esti asistent, oare pacientii aia pe care ii ai acolo au aceiasi parere cu tine?
      Sa te bucuri de viata o poti face si cind ai grija de sanatatea ta pentru ca e cel mai de pret avut.Crezi ca cel care moare la 50 ani nu ar fi vrut sa traiasca pina la o suta? Tot acolo ajunge dar drumul pina acolo face diferenta.
      Am vazut pozele pe facebook…puiul ala de vrabiuta inseamna bucurie…vezi ca te poti bucura de viata si fara cola? :))))
      Multumesc frumos…uite cum eu ma bucur cind fac ceva util cu acest blog…viata e frumoasa cind stii ca ajuti pe altii.

      Apreciază

  9. Andrei zice:

    Care este sursa articolului?
    Linkul din josul paginii nu functioneaza. (http://www.yogaesoteric.ne/)

    Apreciază

  10. Andrei adriana zice:

    Si eu beau cola de 20 ani , in jur de 2l pe zi …si traiesc fara probleme :)) . Chiar am analizele perfecte , fata de altii care duc o viata sanatoasa , cum va explicati asta ?!

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Lucrezi cumva la ei? Eu stiu ca pe net sunt destui platiti de firmele respective sa combata adevarul.
      Oare ce mai spui de asta:
      -https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2016/02/18/coca-cola-a-finantat-un-studiu-care-sa-spuna-ca-a-bea-coca-cola-este-mai-sanatos-decat-a-bea-apa/
      -https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/10/15/le-monde-coca-cola-ar-fi-cumparat-bunavointa-unor-profesionisti-din-domeniul-medical/

      Apreciază

      • Iancu zice:

        Eu beau cola de când a apărut in Romania cam 2 litri pe zi. Am 36 ani și cea ma gravă boala din viața mea a fost răceala. Cu toate ca am jucat fotbal de performa ș după ce m-am lăsat am jucat in continuare si in fiecare iarna schiez nu am avut nici o fractura așa cum au avut mulți colegi de echipa sau prieteni de schi. Eu nu zic neaparat ca e buna dar sa trăiești 90 ani privindu-te in tot acest timp de un lucru pe care îl dorești si îți place eu prefer 75 satisfăcând-mi poftele si fără restricții zi de zi. PS sa nu ma acuzi si pe mine ca lucrez la cola sunt proprietarul unui complex turistic de langa Bucuresti

        Apreciază

    • Citadela zice:

      Multa sanatate in continuare iti dorim!
      Nu uita insa ca lucrurile evolueaza si spitalele(private) te asteapta impreuna cu farmaciile cu multa rabdare. Nu degeaba au fosst deschise farmacii din 10 in 10 metri…aprox.:)
      Cola nu a fost facuta pentru a dauna imediat, altfel ar fi fost discreditata imediat si nu ar mai fi fost acel gigant mondial.
      La fel si spitalele care nu ne vor sanatosi ci in permanenta bolnavi, clienti pe lunga durata care sa poata fi mulsi cit mai multe decenii.

      Apreciază

  11. Iancu zice:

    Fumatul este mult mai dăunător și totuși sunt milioane de fumatori.

    Apreciază

    • Citadela zice:

      Si este normal sa fie asa, deoarece pentru multi fumatul este foarte adictiv. Asa suntem croiti.
      In timp ce animelele fug de fum si lichide alcolice ca dracu de tamiie, noi punem botul si ne scurtam viata.

      Apreciază

  12. Iancu zice:

    Tot acolo ajungem intr-un final depinde ce drum vrei sa apuci unul plin de restricții zi de zi? Sau unul mai liber? Dar ce faci dacă îți impui restricții zi de zi timp de 45 ani ca sa trăiești 90 și după mori in accident de mașina tren etc? Nu-ți pare rău ca nu ai făcut tot ce poftea in acești 45 de ani? Este o decizie personală și așa va rămâne ca toate celelalte milionar de decizii. O persoana este suma deciziilor sale.

    Apreciază

  13. Mihai Petrescu zice:

    Printre altele s-a amintit aici si de vegetarieni. Nu cred ca sunt ei mai sanatosi decat cei ce mananca si carne. Am fost lasati pe pamantul asta ca vanatori. Stomacul nostru precum si alte organe sunt adaptate pentru mancatul carnii. Suntem omnivori din nastere. Multe proteine necesare corpului se pot lua doar din carne. Pana si dintii sunt adaptati sfasierii si mestecatului carnii. Si inca un lucru: in majoritatea cazurilor ierbivorele sunt vanate de carnivore. Deci carnivorii sunt mai destepti decat ierbivorii.

    Apreciază

  14. Florin zice:

    Eu am pățito cu cola am exagerat cu consumul adica 2l la zi si am fost la un pas să fac infarct plus alte probleme de sanatate asa ca nu mințiți ca nu se intampla nimic

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.