Crin Antonescu și Legea Umilinței Naționale


Un articol mai vechi, care merită republicat:

Crin Antonescu

In numarul din 30 iulie al “Cotidianului” a aparut articolul “Bomba cu explozie intirziata a lui Crin, o lege a umilintei nationale”. Am trimis urmatorul comentariu, care insa nu a fost postat:

“Sint citeva aspecte foarte interesante, care au capatat un caracter ciclic si pe care nu stiu citi le-ati sesizat, dar in mileniul III unii dintre candidatii importanti la presedentia tarii, s-au facut pres in fata Ierusalimului, cu speranta ca acesta le va asigura victoria in alegeri.

In anul 2002 Adrian Nastase, un bun prieten si frecvent vizitator al Israelului, a emis jegoasa OUG nr. 31 prin care cei care lauda public patriotismul maresalului Ion Antonescu, cei care nu cred in consecintele exagerate ale holocaustului asa cum le sustin sionistii si altii, sint trimisi la inchisoare. Acesta a fost primul act normativ emis vreodata in Romania prin care romanilor le este interzis sa gindeasca si sa se exprime. In 2004, Adrian Nastase a pierdut alegerile prezidentiale.

Din pacate, un parlament las si tradator de tara, a transformat ordonanta in legea nr. 107/2006 (din cite stiu, s-a refuzat punerea in discutie pentru a putea fi adoptata tacit).

In timp ce era ambasador in SUA, Mircea Geoana s-a raliat declaratiei facuta de presedintele tradator de tara Emil Constantinescu, asumindu-si si el, in numele poporului roman, un pretins holocaust savirsit de romani impotriva evreilor. In toamna anului 2008, in plina campanie electorala in Dabuleni, si-a intrerupt campania pentru a pleca in Israel. In anul 2009, Geoana a pierdut alegerile prezidentiale.

Iata ca, dorind sa devina presedinte, si Crin Antonescu (dovedind ca studiile lui de istorie s-au rezumat la tezele oficiale asupra miscarii legionare) a initiat acest proiect de lege nemernic. Dar iata ca nu a apucat sa mai candideze. Iar acest proiect de lege, din cite stiu, a fost si el adoptat tacit.

Intr-o duminica dimineata, Victor Ponta a luat avionul si s-a dus la Ierusalim pentru a lua masa de prinz cu primul ministru al Israelului. Dupa vreo luna, a urcat in avionul de Ierusalim si guvernul Romaniei, pentru o sedinta comuna cu guvernul israelian!  Apoi, a pierdut si el alegerile prezidentiale.”

Acesta a fost comentariul meu, care trebuia sa se limiteze la 2.000 caractere. Vazind ca acesta nu este postat dar apar alte comentarii prin care poporul roman este vazut ca un popor antisemit, idiot, vulgar, agramat, etc., am trimis un alt comentariu, cel de mai jos:

“Materialul este incitant, dar superficial. Prin prisma istoriei oficiale, Legionarii sint priviti ca niste asasini, dar trebuie spus ca ei ori au ucis justificat (au ucis criminali pe care justitia corupta nu ii judeca iar Carol al II-lea, regele criminal si corupt de evrei prin poturile pretins pierdute la poker, ii promova in fruntea tarii), ori li s-au atribuit crime care nu au fost ale lor (uciderea evreilor). Singurele crime nejustificate (Iorga si Madgearu) au pornit de la initiativa personala a lui Boeru, prezumat agent strain infiltrat in Miscare. Sint mentionati citiva intelectuali de frunte care au aderat la Miscare – exemplele sint infime: cele mai luminate minti ale Romaniei anilor ’30 erau legionari. Deviza Miscarii era “Dumnezeu si Patria”, ceea ce nu era pe placul sionistilor. Dar problema este urmatoarea: comentariul meu de ieri nu l-ati postat. Ati postat comentarii imbecile, injurioase, stupide, care ar dovedi un popor roman antisemit, cvasianalfabet, vulgar, idiot, etc. Dar un comentariu decent care vrea sa deschida ochii romanilor, nu l-ati postat. Trag o singura concluzie: sinteti un fel de hirtie de muste (mai eaxct, o Coloana a V-a) care lanseaza teme incitante pentru ca apoi, cunoscind adresele de mail ale celor care comenteaza, sa le remiteti celor de la SRI, Mossad, CIA sau altor dusmani ai Romaniei. Nu va agitati in cazul meu: adresa mea de mail este cunoscuta de cind au fost publicate pe Internet cartile mele. Stiu ca nu veti posta nici acest comentariu, dar ma simt dator sa trimit in toate partile comentariul pe care l-ati refuzat cit si prezentul text, sa nu va mai cada si altii in capcana.”

Acest comentariu a fost postat in noaptea de 2 august. Probabil i-a speriat ideea ca voi face publice cele doua comentarii, si au preferat sa il publice ei de buna voie pe cel de-al doilea. Dar nu si pe primul!

Deocamdata, atit. Voi cauta sa selectez pentru mail-ul urmator citeva comentarii despre legionari si despre legea lui Crin Antonescu.

Incorect Politic – O Publicație Dizidentă

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(politic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.