Klaus Iohannis „sper că PSD a înţeles că nu naţionalismul este calea, ci corporatismul”.


Cele mai mari lepre sunt securiştii transformaţi în globalişti

Cele mai mari lepre sunt securiştii transformaţi în globalişti; ei sunt adevaraţii duşmani ai naţiunii. Sunt nişte viermi care rod ţara din interior, gata să se pună în slujba oricui pentru un blid de linte sau un pumn de arginţi.

Azi, cînd diriguitorii Sistemului securistic din România, susținuți frenetic de tinerii frumoși și liberi, educați la școala de corporație și de partid, lansează site-uri, platforme media și pagini de social media, care practic încetățenesc delictul de opinie, nimeni nu zice nici pîs!

Astfel, cine nu este de acord că rușii reprezintă o amenințare de moarte pentru țara noastră, că marile corporații aduc doar bunăstare, că SRI și DNA sînt două instituții perfect onorabile, al căror scop constă exclusiv în susținerea binelui comun și a interesul național, că SUA, UE și NATO reprezintă aliații noștri de nădejde, a căror singură menire este securitatea și traiul nostru îmbelșugat, altfel spus, cine nu susține propaganda oficială din România, este repede arătat cu degetul și pus la stîlpul infamiei.

Așadar, oricine încearcă să crîcnească împotriva spolierii și jafului de proporții istorice, la care a fost supusă România din 1990 și pînă în prezent, de ”civilizația occidentală”, este un ”troll pro-rus”. Cine este patriot, este populist.

Ca atare, trebuie înfierat exemplar, scos în fața colectivului, pus pe coji de nucă și bătut cu ouă, ca altădată să nu mai facă!

Delictul de opinie se oprește deocamdată la pedepse ce țin de încercarea ca vinovatul să fie supus oprobiului public, legat la stîlpul infamiei sau cel mult faultat pe internet. Cei vinovați sînt blamați public, la unison, de toată propaganda oficială a Sistemului, oficinele DNA și SRI fiind multe și extrem de vocale.

Avînd în vedere cît de repede involuează lucrurile în România în privința libertăților cetățenești, printre care libertatea de exprimare este una dintre cele mai importante, nu va mai dura mult ca dictatura procurorilor și a securiștilor ce a acaparat această țară să își facă legi pentru a-i arunca în închisoare pe cei cu gura (prea) mare.

Nu ar fi prima țară condusă de o dictatură militară în care să se întîmple asta. Trist este însă faptul că abuzurile au loc în numele democrației, iar o mare parte din populație, ștearsă pe creier de propagandă feroce, a ajuns să le aplaude.

Justiţia din România este subordonată Occidentului

De mai multi ani, mai toti sefii de partide, toti sefii marilor parchete si instante, toti sefii de servicii secrete, precum si demnitari si functionari din institutii precum CSM se duc incolonati in mod regulat la Ambasada SUA, indiferent daca aceasta e condusa de un diplomat de rang inferior, pentru a primi indicatii, sustineri si – de multe ori si cel mai grav – diplome si decoratii pentru merite necunoscute de poporul roman, distinctii care prin legea americana nu se acorda decat unor persoane care au indeplinit fapte deosebite in interesul SUA. Mai mult decat atat, de fiecare data cand in Romania se pune problema schimbarii unor inalti procurori, oficialii americani intervin cu tupeu in privinta inlocuirii sefilor de parchete ori in sensul modificarii legilor justitiei.

Romania nu mai este condusa de romani interesele noastre economice sunt subminate astfel incat la ora actuala se constata ca peste 80% din capitalul romanesc apartine unor multinationale sau companii straine.

Iata doar cateva dovezi ale implicarii fatise a unor oficiali SUA in politica si in justitia romaneasca:

-declaratiile publice ale ambasadorilor americani de sprijinire a anumitor sefi de parchete in sensul neschimbarii lor din functie;

-vizitele regulate pe care sefii CSM, sefii PICCJ-DNA, sefii serviciilor de informatii (SRI si SIE) si unii lideri de partide le fac la Ambasada SUA;

-vizitele regulate ale oficialilor Ambasadei SUA la Inalta Curte de Casatie si Justitie;

-acuzele unor oficiali cum ca exista procurori care au primit cetatenie americana;

-FBI are propriul birou in sediul central al DNA;

-recunoasterile oficialilor americani cum ca serviciile si parchetele romanesti sunt sustinute logistic cu echipamente americane, in special in materia supravegherii;

-interventiile brutale ale unor oficiali americani in scopul de a bloca orice tentativa de schimbare a legilor justitiei;

-instruirea unor sefi de parchete si inalti judecatori in Statele Unite ale Americii;

-vizite si intalniri repetate ale membrilor CSM cu ambasadori americani;

La acestea am mai putea adauga faptul ca Romania asculta de indicatiile americanilor. Rasplatirea lui George Maior cu functia de ambasador al Romaniei in SUA imediat dupa terminarea mandatului acestuia in fruntea SRI, precum si vizita lui Klaus Iohannis in SUA – Florida ca prim pas facut imediat dupa castigarea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Klaus Iohannis „sper că PSD a înţeles că nu naţionalismul este calea, ci corporatismul”.

  1. catalin_b zice:

    Pentru toate acestea e nevoie ca US să aibă un interes economic sau, măcar, strategic vis-a-vis de România! Puteți fi mai expliciți în problema asta?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.