Coaliția PSD-ALDE a cedat! Aberații acceptate – sinucidere politică!


Calin Popescu Tariceanu și Viorica Dăncilă

Prost o fi ala care mai voteaza! Sa cistige USR, PNL si PLUS ca sa se aleaga mai repede praful de tot. Pina nu ajungem la distrugere totala nu ne trezim. Asa scapam de capitalism sa revina socialsimul nationalist peste…depinde de popor cit va reusi sa reziste sub globalism.

Gestul de azi al liderilor PSD – ALDE înseamnă o trădare a celor care au activat în campaniile electorale în județe – dar și-au văzut munca anulată în final, prin manipulările din diaspora.

 Acum puțin timp, președintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat rezultatele discuțiilor la vârf în Coaliție.

Conform președintelui ALDE, Coaliția a acceptat modificarea schemei de vot în străinătate, acceptând două discriminări pozitive.

Astfel, votanții din ”diaspora au dreptul să voteze timp de trei zile, iar termenul limită, ora 21 (ora României) nu e valabilă și pentru cei surprinși în secție de votare… care pot vota până la ora 24!

Cu alte cuvinte, în ciuda evidențelor privind mistificarea procesului de vot în 2009, 2014 și acum, la europarlamentare, PSD – ALDE, defavorizate în fiecare dintre ocaziile amintite, calcă mai adânc în groapă!

Și asta, nota bene, înainte ca o anchetă serioasă să scoată la iveală neregulile de la alegerile respective – mecanismul fraudării, instituții și persoane implicate. Reamintim că Liviu Dragnea se află în închisoare (și) din cauza unei ilegalități electorale – în schimb în cazul marilor nereguli de la alegerile amintite… nimic și nimeni nu e vinovat!

Gestul de azi al liderilor PSD – ALDE înseamnă o trădare a celor care au activat în campaniile electorale în județe – dar și-au văzut munca anulată în final, prin manipulările din diaspora. Acum, liderii Coaliției au creat premise ca să fie mai rău!

Să reamintim și că în diaspora sunt circa 4 milioane de români, în majoritate în Occident – unde cea mai mare a presei este contra PSD-ALDE. Deci, automat românii de acolo, influențați de presă și dominați de spiritul critic și negaționist sunt o masă de manevră anti-PSD. Așa că, prin gestul de azi Coaliție a făcut un gest suicidal!

”În Biroul permanent, astăzi, am demarat procedurile privind avizele instituţiilor legale, cât şi transmiterea către comisii, ele vor trebui să dea astăzi avizele şi să prezinte şi raportul, în aşa fel încât după-amiază acest proiect de lege va intra spre aprobarea plenului şi va fi trimis, tot astăzi, la Camera Deputaţilor – sperăm ca miercuri să fie aprobat”, a declarat Tăriceanu, consfințind dezastrul viitor..

Nota bene – România oferă oricum printre cele mai democratice condiții din lume pentru votul în diaspora.

Tot legat de diaspora, s-a decis extinderea controversatului vot prin corespondență și la alegerile prezidențiale. Repet, toate astea FĂRĂ a se face o analiză serioasă a neregulilor și incidentelor de la alegerile de după 2008. Aste probabil pentru că, nu-i așa, statul paralel nu există.

Al doilea punct acceptat de Coaliție denotă altă slăbiciune – în fața puterii băncilor! Astfel, în ciuda vehementei opoziții a multor personalități din partid, liderii Coaliției au acceptat susținerea lui Mugur Isărescu.

Având în vedere opinia electoratului PSD-ALDE, manifestată prin susținerea celor anti-Isărescu, este de presupus că nici această măsură NU va aduce puncte unei Coaliții ale cărei tendințe suicidale par din ce în ce mai evidente.

BUCUREȘTI, 1 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(votare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Coaliția PSD-ALDE a cedat! Aberații acceptate – sinucidere politică!

  1. xaeus zice:

    Votul in afara trebuie interzis.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.