Mircea Badea îi tăvălește pe actorii protestatari! ”Putzoi plini de ifose și matracuce”


Mircea Badea

Mircea Badea: ”Să ne văicărim, să ne pișăm pe noi, să pișăm ochii, să stăm cu mâna întinsă, ca niște mega artiști de dreapta cum ne pretindem”

 Nu e prima dată când cunoscutul realizator TV îi atacă dur pe actorii care protestează în stradă – iar manifestațiile lor au fost evident politizate. Protestul din acest week-end i-a prilejuit lui Mircea Badea o nouă serie de postări ironice.

De exemplu, iată cum îi definește Mircea Badea pe respectivii artiști:

”Am ajuns să le spunem artiști/artiste unor putzoi plini de ifose și tupeu care hăhăie în șușanele și unor matracuce care-și zdrumică celulita pe banii primăriilor, fără de care ar fi muritoare de foame. M-am săturat să sponsorizez bășini și futaiuri!”

Cunoscutul realizator le transmite manifestanților care invocă ”demnitatea” artistului, un mesaj direct:

”Asistaților, nu există #demnitate cu mâna întinsă. Hai, marș dracului, comunistoizi dependenți de banul public! Maaaarș!”

Anterior, cu câteva zile înainte de manifestare, când se anunțase că va urma un protest, Mircea Badea a transmis un alt mesaj dur:

”Să ne văicărim, să ne pișăm pe noi, să pișăm ochii, să stăm cu mâna întinsă, ca niște mega artiști de dreapta cum ne pretindem”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea a jucat în mai multe filme, unele chiar sub bagheta lui Sergiu Nicolaescu. Mama realizatorului TV a fost secretar literar al Teatrului Mic, în perioada de glorie a instituției, sub conducerea marelui scriitor Dinu Săraru.

Reamintim că mai mulți artiști au ieșit în stradă în acest week-end, după ce au fost reduse fonduri de către primării și Guvern, ceea ce a dus la concedieri sau întârzieri mari de plăți.

Pe de altă parte, în presă au apărut știri despre salariile foarte mari ale unor manageri și directori din unele teatre. Un caz similar se regăsește la Academia Română unde angajații au intrat forțat  în concediu și se prevăd reduceri de salarii.

Cu toate acestea, în cadrul Academiei funcționează instituții precum LARICS – care, pe lângă faptul că desfășoară o activitate fără legătură cu instituția fundamentală a științei și culturii, plătește și sondaje pe teme politice – și asta unor firme cu legături stridente cu serviciile speciale.

BUCUREȘTI, 1 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(cultura). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.