Pleşoianu: Dăncilă aruncă “tuciul cu terci” în capul lui Dragnea. Uită că îi datorează cam tot ce este


Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, clasat al doilea în cursa pentru preşedinţia PSD, câştigată de Viorica Dăncilă, îi transmite acesteia că a câştigat voturi pentru că este premier şi că dacă nu ar fi premier ar fi fost ovaţionată” la Congres asemenea lui Marian Oprişan, acesta fiind de fapt huiduit şi neputând să îşi susţină discursul.

65302530 1309948085821502 8329945833432678400 n 720x480 Pleşoianu: Dăncilă aruncă “tuciul cu terci” în capul lui Dragnea. Uită că îi datorează cam tot ce este

Liviu Pleşoianu (Sursa foto: Facebook)

El îi mai spune Vioricăi Dăncilă că numai “o persoană de mare caracter” ca e poate arunca acum “tuciul cu terci” în capul lui Liviu Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce este i se datorează acestuia.

Ştiu că ştiţi că ştiu că aţi câştigat voturi doar pentru că sunteţi premier şi pentru că aţi programat Congresul între codul administrativ şi rectificarea bugetară. Nu ştiţi că ştiu că nu ştiţi câţi oameni din teritoriu, delegaţi la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna şi şi-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiţi să voteze împotriva INIMII lor. Ştiu că ştiţi că ştiu că, dacă mâine nu mai sunteţi premier, veţi fi ovaţionată în Congres la fel ca domnul Oprişan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce sunteţi i se datorează”, îi transmite Pleşoianu lui Dăncilă.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA (Liviu Plesoianu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pleşoianu: Dăncilă aruncă “tuciul cu terci” în capul lui Dragnea. Uită că îi datorează cam tot ce este

  1. Ene Constanta zice:

    Ei… nu stiti proverbul…. Buna ziua ti-am dat…belea mi-am capatat…asa si cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila….dar fiecare isi primeste rasplata….

    Apreciază

  2. ionel zice:

    daca LIVIU PLESOIANU nu este AGENT SRI, si daca LIVIU PLESOIANU CHIAR VREA SA FACA CEVA ESTE IMPERIOS NECESAR SA RUPA PSD SI SA SE ALIEZE CU TOATE FORTELE NATIONALISTE INCLUSIV CELE EXTREMISTE! alta sansa nu mai avem! sau poate bunul Dumnezeu va duce M U E la groapa inainte ca noi sa ne dezmeticim!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.