Șerban Nicolae, necruțător cu Mugur Isărescu pe tema repatrierii aurului


Șerban Nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae îl ia din nou în vizor pe Mugur Isărescu pe tema repatrierii aurului și amintește de umbrele din biografia mai veche și mai recentă a realesului guvernator al BNR.

 Șerban Nicolae nu pare impresionat de faptul că nu mai este liderul senatorilor PSD și își continuă lupta pentru repatrierea aurului în România. Într-o postare intitulată ”UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ”, cu referire la Mugur Isărescu și BNR, senatorul PSD dezvăluie câteva elemente legate de repatrierea aurului.

”- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!”, atrage atenția Șerban Nicolae, contestând criticii legii de repatriere a aurului care invocau costurile imense ale transportului.

Șerban Nicolae mai arată și că pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone.

Senatorul PSD nu îl iartă pe Mugur Isărescu, cel mai mare opozant al repatrierii aurului, proaspăt reconfirmat în funcția de Guvernator al BNR: ”Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!”.

Cearta cu Isărescu ia și conotații personale: ”Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!”, mai scrie senatorul pe facebook, ca să răspundă atacurilor Guvernatorului BNR.

Încheierea postării e fabuloasă, făcând trimitere la ”aventurile” din tinerețe ale lui Mugur Isărescu și la relația sa cu Securitatea: ”Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”.

BRUXELLES, 5 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(tezaur). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.