Top 3 motive pentru care Sistemul din Umbră continuă să se perpetueze


SistemulMatriceaStabilimentul – oricare ar fi numele pe care îl folosim când ne referim la puterea ocultă din spatele guvernelor – pare să se perpetueze singură, indiferent de ce. Politicienii, niște păpuși de cârpă vin și pleacă, dar sistemul pe care îl servesc rămâne pe deplin în loc, mult timp după ce mulți dintre acei falși lideri si controlați prin frică si-au epuizat cele 5 minute de faimă prin dirijarea oamenilor din jurul lor. În multe cazuri, politicienii transmit un alt aspect al Agendei (adică Agenda 21Agenda 2030,Agenda Noii Ordini Mondiale) doar pentru ca apoi să dispară în obscuritate, lăsându-ne legi, reguli și reglementări pentru a ștrangula libertatea noastră.

Te-ai întrebat vreodată de ce nimic nu se schimbă cu adevărat, în ciuda faptului că atât de mulți oameni își consumă o energie masivă pentru ca o cizmă de stânga sau de dreapta să coboare din cărțile Elitei pentru circul electoral, denumit în mod pervers democrație? (Uitați-vă la circul grotesc care se va amplifica în România și care foarte probabil va aduce la putere ,,pe alții”, avizi de bani și putere și care nu vor schimba nimic, eventual doar gradul de sărăcie al populației, n.b.).

Adevărul este că Guvernul intră întotdeauna, indiferent pe cine votezi. Se cunoaște în general că Sistemul este condus de Statul Adânc, Guvernul Paralel sau Guvernul din Umbră (gândiți-vă la toate planurile privind continuitatea guvernării). Alegerile au un procent foarte mic în ceea ce privește libertatea generală. Da, Sistemul pare să continue, indiferent de ce. De ce? Motivele se regăsesc în psihologia noastră. Atitudinile și convingerile noastre mentale inconștiente formează lumea. Pentru a detrona tiranul din lumea exterioară, trebuie să-l eliminați din propria minte (noi suntem creatorii realității în care existăm, n.b.).

Acum trebuie să începem, dacă dorim cu adevărat, să trecem de la o societate bazată pe o forță guvernamentală monopolistă la una bazată pe schimburi și asociații voluntare. Mai jos sunt primele 3 motive pentru care sistemul se perpetuează.

  1. Participați la și impuneți-vă în Sistem – pentru că într-o zi veți fi la vârf

Sistemele exploatatoare sau criminale, inclusiv sistemele financiare Ponzi, cum ar fi întregul sistem monetar actual fiat, au tendința de a se proteja în mod viclean oferindu-se să „cumpere” persoanele care le pun la îndoială. De exemplu, oamenii din sistemele rigide ierarhice (cum ar fi militarii) sunt încurajați să accepte greutăți atunci când intră, pentru că în curând vor avansa în grad și se vor bucura apoi de avantajele Sistemului. Aveți îngrădiri, constrângeri acum, dar mai târziu obțineți camera dvs. privată. Plătiți cu sărăcia acum, dar mai târziu obțineți un salariu gras.

În unele cazuri, acest raționament este oferit pentru a justifica brutalitatea, de ex. dacă sunteți învins și biciuit acum, mai târziu veți ajunge mai sus. Un exemplu mai puțin violent, unele școli private bogate au un sistem de „prefecți”, în care studenților selectați li se acordă mai multe privilegii și putere decât altora, iar sistemul este menținut în loc, deoarece majoritatea oamenilor sunt păcăliți în speranța că ei vor fi cei selectați, deci votează să-l susțină mai degrabă decât să-l elimine. Mai simplu, se creează un sistem prin care unii oameni ajung să aibă mai multă putere asupra altor persoane – atunci acest sistem este justificat prin legănarea morcovului în fața tuturor oamenilor, spunându-le că dacă sunt puternici, inteligenți, frumosi sau norocoși , ei vor fi cei aleși care ajung să se ridice în poziția care le conferă putere asupra altora.

Între timp, cei care conduc sistemul știu că este o imposibilitate matematică pentru ca toți să fie la vârf.

Este ca linia despre cum americanii nu sunt împărțiți în bogați și săraci – ci sunt împărțiți în bogați și „pe cei care vor fi bogați”. Oamenii s-au grăbit să accepte un sistem nedrept doar pentru că ei cred că într-o zi vor urca la vârf. În plus, chiar dacă toată lumea ar avea șansa de a fi „în vârf”, cum rămâne cu etica acesteia? Este bine să suferiți exploatare, deoarece într-o bună zi veți fi mai degrabă exploatatorul decât exploatatul? Acesta este ciclul clasic de criminal-victimă, în care victima de ieri devine făptașul de astăzi (vezi Israelul).

Albert Einstein, un evreu el însuși, a recunoscut acest concept atunci când a scris următoarele despre vizita iminentă a lui Menachim Begin (fost prim-ministru israelian și fondator al partidului Likud care guvernează Israelul astăzi) în SUA în 1948: ,, Printre fenomenele politice cele mai tulburătoare ale timpurilor noastre este apariția în noul stat creat al Israelului a „Partidului Libertății” (Tnuat Haherut), un partid politic strâns legat de organizarea, metodele, filozofia politică și atracția socială față de naziști și Partidele fasciste. El a fost format din statutul de membru și de urmașul fostei Irgun Zvai Leumi, o organizație teroristă de dreapta, șovinistă din Palestina „.

Îmi amintesc de o afirmație atribuită Rothschild-zilor care însumează perfect modul în care urmăreau să perpetueze sistemul bancar fraudulos (rezerva bancară fracționată) și astfel a devenit cea mai bogată familie din lume: „Cei puțini care înțeleg sistemul, fie vor fi atât de interesați de profiturile lor, fie depind de favorurile lor, încât nu va exista opoziție din partea acelei clase„.

Deci, cu alte cuvinte, dacă toată lumea înțelege natura unui sistem rău, acesta nu reușește; dacă numai o sumă relativ mică înțelege natura unui sistem rău, cei susceptibili pot fi cumpărați (mituiți sau șantajați) pentru a dilua rezistența la el.

  1. Credința în Autoritate ( Inelul Puterii)

În urma primului punct de mai sus, Sistemul se poate perpetua numai dacă oamenii sunt de acord cu să se vândă lui. Sistemul spune: „Păstrați-mă și suferiți în partea de jos pentru scurt timp, apoi veți deveni unul dintre cei puternici sus„. Oamenii sunt de acord doar cu acest lucru dacă dețin, adânc în psihicul lor, ideea că cineva sau ceva din afara lor are dreptul de a conduce. Cu alte cuvinte, ei au o credință adâncă în autoritate.

Ei cred că este necesar să existe o clasă dominantă și aproape întotdeauna că această clasă dominantă să aibă privilegii, drepturi și puteri suplimentare (inclusiv scutiri de la legile morale normale), cărora oamenilor obișnuiți muritori nu le este permis să le aibă. Binecunoscutul anarhist sau voluntar Larken Rose explică acest punct frumos într-un discurs intitulat „Un lucru atât de mic” (https://www.youtube.com/watch?v=-8Rsc7lrxA8 ), în care el trasează o analogie între credința oarbă în autoritate și inelul puterii din seria fictivă Lord of the Rings.

El evidențiază modul în care întreaga putere a sistemului – cu toate armele sale, legile și datele de supraveghere – depinde de credința larg răspândită a subiecților săi că guvernul are dreptul de a-i conduce. Fără această credință, guvernul s-ar prăbuși, pentru că nimeni nu ar executa, nu ar aplica sau nu va respecta decretele sale. Ceea ce pare atât de puternic depinde într-adevăr de o credință (atât de mică) – o credință care este o minciună, deoarece în realitatea ultimă, nimeni nu are autoritatea de a vă conduce așa cum nu aveți autoritatea de a domina pe altcineva. Larken vorbește despre modul în care inelul puterii a corupt întotdeauna pe cel care l-a atins. Aceasta este o analogie strălucită – evident, autorulTolkien a înțeles că întregul concept al inelului puterii (dreptul de a conduce) este fatal eronat.

Indiferent cât de bine a fost cineva intenționat, indiferent cât de mult credeau că vor folosi inelul pentru totdeauna, odată ce l-a atins, au devenit răi. Inelul are un singur maestru. Vrăjitorul bun, Gandalf, era destul de înțelept să recunoască acest lucru și chiar refuza să ia inelul, pentru că știa că-l va corupe.

Prin urmare, hobbyții umili (care nu aveau nici o ambiție să domine pe nimeni) erau cei care trebuiau să-l ia. Un alt aspect frapant al acestei analogii a fost că inelul ar putea fi distrus numai prin reîntoarcerea la locul său de origine și „distrus”. Poate că acesta este un indiciu că trebuie să ne grăbim să accedem adânc în interiorul nostru pentru a „dezmembra” ipotezele false și percepțiile distorsionate despre autoritate, realitate și lume ?

Larken spunea: „Este atât de tentant să te uiți la Washington și să spui ” acolo este problema „, să te uiți la toți oamenii răi … nu trebuie să faci nimic la Washington DC … ce trebuie să faci este să iei acel lucru atât de mic din mințile turmei, așa ca să nu-și mai imagineze că acești conducători au vreo legitimitate. 

  1. Disonanța cognitivă 

Este un principiu moral comun că două greșeli nu fac o dreptate sau altfel spus că rezultatul nu justifică mijloacele. Mulți oameni spun că cred în acest principiu, dar de asemenea, pretind că cred în stat (adică în autoritate, într-o clasă dominantă și în legitimitatea guvernului). Există o contradicție inerentă aici, deoarece guvernul operează cu forța și pretinde dreptul moral de a face ceea ce oamenii obișnuiți nu pot face moral. Guvernul funcționează în mod obișnuit prin forțarea oamenilor de a face lucruri (adică a plăti impozit), care este o formă de furt (prima greșeală), de a oferi servicii și beneficii altora. Furtul justifică generozitatea? Poate rezultatul justifica mijloacele? Acesta este un exemplu de disonanță cognitivă, în care oamenii dețin simultan două viziuni opuse care se contrazic reciproc.

Cel mai mai mare filozof occidental antic, Socrate, a fost renumit pentru abilitatea sa de a scoate la iveală opiniile opuse ale oamenilor în timpul discutiilor, unde ar putea fi expuse (și spera, rezolvate). Unii oameni nu au avut prea multă amabilitate de a fi educați și a îmbrățișa metoda Socratică, iar marele gânditor a fost în cele din urmă otrăvit.

Adevărul este că, atunci când vă uitați atent, așa-numita autoritate politică de guvernare nu face bine, sub un control atent. Într-adevăr nu există nici o modalitate de a justifica legitimitatea guvernării, indiferent dacă încercați argumentele contractului social, consimțământul implicit, consimțământul majorității sau al doctrinei consecințelor finale (consecințialismului). Nici una dintre ele nu se ridică. Am rămas cu adevărul neplăcut că ne-am născut într-un sistem în care clasa dominantă este pur și simplu cea mai puternică sau cea mai șmecheră bandă care deține monopolul privind inițierea violenței într-o anumită zonă geografică.

Concluzie: Tu chiar vrei să joci un rol în perpetuarea Sistemului ?!

Credința în autoritate este punctul de referință pe care se bazează guvernul. Înlăturați asta și eliminați ultima încercare a guvernului de a revendica puterea de drept. Știm deja că este din punct de vedere moral, rațional și logic imposibil de dovedit legitimitatea guvernului. Cu toate acestea, fără o examinare amănunțită a credințelor, este prea ușor să vă mișcați prin viață cu o disonanță cognitivă și cu contradicții nerezolvate care plutesc în jurul capului vostru. Majoritatea oamenilor nu acceptă doar pretenția speculară a guvernului de a-i conduce; ei acționează ca majorete pentru această tiranie într-un fel deSindrom Stockholm!

Ei cred în Inelul Puterii pentru că ei cred că pot fi folosiți în bine, sau cred că tipul lor sau tribul lor (partidul) poate ajunge la putere și va schimba lumea în modul în care doresc să o vadă schimbată – chiar dacă aceasta înseamnă în mod necesar predarea puterii divine politicienilor. Ideea este că o relație coercitivă dintre conducător și sclav este disfuncțională și co-dependentă. Nu poți avea unul fără celălalt. Este o polaritate energetică. Schimbați un pol și transformați (eliminați) întreaga relație.

Sper că acest articol și multe altele vor juca un rol mic în zdruncinarea oamenilor din somnul lor, pentru a realiza inutilitatea de a susține sistemul – prin mintea lor. Detronați tiranul interior înainte de a detrona tiranul exterior. Realizați că anarhia nu trebuie să însemne haos. Anarhia înseamnă organizarea și cooperarea fără coerciție, crezând că impulsurile voluntare ale omenirii ne vor conduce spre comerț și asociere într-un mod armonios.

Pentru a renunța la îndoctrinarea pe care trebuie să o avem de la acești conducători, trebuie să intrăm într-o lume fără conducători și sclavi, unde toată lumea este egală cu oricine altcineva și unde toată lumea trebuie să acționeze în mod responsabil pentru a reduce și elimina necesitatea unui parazit ca și clasa conducătoare.

Drum drept spre Lumină!

 Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.