Sute de imigranți iau cu asalt ștrandurile germane, agresându-i pe clienți. Din corectitudine politică, presa se mulțumește să-i numească „tineri”.


Sâmbătă 29 iunie, haosul s-a instalat la un ștrand din Düsseldorf. Mai mulți clienți au alertat poliția după ce au fost amenințați de un grup pe care presa i-a numit „tineri”, fără să dea alte detalii.

Aceștia s-au manifestat zgomotos și au început să se alerge, sărind peste șezlongurile și prosoapele celorlalți clienți.

Un tată indignat le-a cerut „tinerilor” să plece. Atunci a început nebunia, scrie Voice of Europe, citând presa germană. Un grup mare a încercui familia tatălui supărat. Erau 400 de persoane, potrivit poliției, care a fost chemată de personalul ștrandului.

Când a sosit poliția, „tinerii” au devenit atât de agresivi, încât polițiștii au fost nevoiți să cheme întăriri. Turbulenții au aruncat în polițiști cu navete pentru sticle, iar polițiștii au răspuns cu gaze lacrimogene.

Când forțele de ordine au reușit în sfârșit să alunge banda din incinta ștrandului, aceasta s-a regrupat în centrul Düsseldorfului, unde au continuat să distrugă, să agreseze și să creeze haos.

Luni, 1 iulie, un alt oraș german, Essen, a fost ținta unei bande asemănătoare. La un ștrand, personalul a fost bătut cu pumnii de niște „tineri” agresivi, care nu îi lăsau pe clienți în pace.

Iar în oralul Bielefeld, un bărbat de 32 de ani a fost bătut de către trei „tineri” într-un ștrand.

Mulți germani sunt furioși că presa, într-un elan de autocenzură și de corectitudine politică, refuză să ofere mai multe detalii despre identitatea agresorilor.

Însă Die Welt a limpezit lucrurile atunci când, într-un articol despre teroarea de la ștranduri, a vorbit despre „diferențele culturale în relațiile cu femeile”. Un eufemism pentru musulmanii care consideră femeile occidentale care nu se acoperă din cap până în picioare o marfă de care pot dispune după plac.

NapocaNews

http://www.napocanews.ro

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: