Nesimțirea progresistă nu cunoaște limite: Girafe „bisexuale”, pinguini „homosexuali” și leoaice „lesbiene”


 toate acestea le puteți viziona la Grădina Zoologică din Munchen, în cel mai pur stil bolșevic ca la „revoluția sexuală” a lui Lenin de la 1917

Nota Redacției: Și nu uitați: Grădina Zoologică din Munchen e vizitată zilnic de sute de copii…ca să înțelegeți bine cui se adresează acești indivizi

Nesimțirea progresistă nu cunoaște limite: Girafe „bisexuale”, pinguini „homosexuali” și leoaice „lesbiene”: toate acestea le puteți viziona la Grădina Zoologică din Munchen care dorește să ridice tabuurile în cel mai pur stil bolșevic care ne amintește de „revoluția sexuală” a lui Lenin de la 1917

Girafe bisexuale, pinguini homosexuali și leoaice lesbiene: Zoo-ul din Munchen dorește să ridice tabuurile

Vizitele „tematice” sunt organizate pentru a arăta că relațiile dintre animalele de același sex „nu sunt deviante”.

München (Germania), vineri 12 iulia 2019.

Girafele sunt animale bisexuale „cu până la 90% acte homosexuale în cadrul unui grup” explică Grădina Zoologică din Munchen.

13 iulie 2019 la ora 12:00

Munchen Zoo (Germania) încearcă să demonstreze că homosexualitatea este frecventă și nu deviantă sau specific umană. Munchen Zoo oferă, în timp ce „Gay Pride” „mândria homosexualilorȚ are loc în acest weekend în orașul bavarez, excursii ghidate pe această temă.

„Girafele sunt bisexuale, ne spun cei de la Zoo, acolo unde e plin de copii care viziteaz animalele.

„În unele grupuri de girafe, 90% din actele observate sunt de natură homosexuală „, spune Günter Strauss, biolog progresist și ghid turistic despre homosexualitate, care se oprește în fața unei incinte cu girafe. Cuibărit pe stânci, la câțiva metri mai departe, doi pinguini Humboldt trăiesc în perechi. În acest an, din cauza lipsei de ouă, au confiscat o piatră.

„Pinguinii au relații homosexuale care pot dura o viață, ceea ce este foarte rar în lumea animală”, explică progresistul Günter Strauss.

„Leoaice lesbiene în captivitate”

Mai mult, un leu salută vizitatorii cu un zgomot caracteristic. „Dar 8% din actele sexuale la lei sunt de natură homosexuală” – sare imdeiat biologul… Leoaicele prezintă comportamente lesbiene în captivitate „, mai continuă ghidul.

Dacă sute de specii au comportament homosexual, ele diferă adesea de homosexualitatea umană. „La om, ele dau o orientare sexuală specifică. La animale, acest lucru nu se intampla „, spune biologul. „Animalele sunt de fapt bisexuale” – spune fericit biologul progresist… „Ele adoptă anumite comportamente sexuale în anumite momente, mai mult sau mai puțin vizibile” -conchide el.

Acum când „extrema dreaptă e în parlament și sunt în creștere actele homofobe” astfel de explicații sunt binevenite , scrie ziarul francez „Le Parisien”

Pentru Zoo-ul din Munchen, ridicarea tabu-ului asupra sexului homosexual la animale este o modalitate de a promova toleranța la om – ne spune ziarul francez.

„Din păcate, vedem că în Germania din ce în ce mai mulți oameni de dreapta reacționar atacă libertățile LGBTIQ”, spune purtătorul de cuvânt al parcului de animale Dennis Späth, referindu-se la abrevierea „Lesbian Gay Bisexual” Trans Intersex Queer.

Partidul numit de ei, de „de extremă dreaptă’, „Alternativa pentru Germania”, care a intrat în Parlamentul Germaniei în 2017 și în parlamentul bavarez în 2018, a preluat astfel „propaganda pentru așa-numita familie tradițională” și a denunțat „nebunia de gen”, referindu-se la studiile (progresiste) care disting sexul de „gen”.

Deși toleranța a crescut rapid în ultimii ani în societatea germană, în cea bavareză, dominat de conservatori din 2005, procesul a durat mai mult. Căsătoria între homosexuali a fost legiferată „abia în 2018”, iar autoritățile au reabilitat doar în 2017, 50.000 de bărbați condamnați pentru homosexualitate pe baza unui text nazist care a rămas în vigoare până în 1994.

În plus, actele homo sau transphobice sunt în creștere. În 2018, a existat „o cifră uriașă” de 91 de acte homo sau transphobice care au fost identificate în țară, cu aproximativ douăzeci mai multe decât în ​​2017. Aceste statistici îngrijorătoare, rămân parțiale, potrivit asociațiilor și mass-media, din cauza lipsei datelor de poliție federală. consolidat.

Zoo-ul din Munchen nu este primul care a abordat această problemă. În acest an, grădina zoologică din Londra are un banner pentru „Gay Pride Week” pe plaja pinguinilor săi: „Unii pinguini sunt homosexuali. Treci peste asta, înțelege că „unii pinguini sunt homosexuali…» se scrie pe un Banner al Grădinii Zoologice din Londra vizitată zilnic de sute de copii…

 

(FLUIERUL)

 

 

Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.