*MENAS marocani si subharieni pentru a termina cu stabilitatea si identitatea spaniole


„*MENAS marocani si subsaharieni pentru a termina cu stabilitatea si identitatea spaniole, si cu islamul cand îi intoarce in Maroc si Nigeria. O noua versiune a „baietilor soldati occidentalizati”. 

img2.rtve.es

*MENAS – sunt imigranti ilegali minori neinsotiti

La coordinadora vasca independentista Coordonatoarea vasca independentista de Drepturi Humane DDHH, este insracinata din iulie 2019 sa organizeze calul Troian ai invaziei africanilor in Europa. Este lovitura perfecta pentru sfarsitul culturii euroepne asa cum o cunoastem prin paria.

12.303 copii minori no tutelados fara tutela sunt in Spania deja in 2019. Un total de 22.718 cu cei din 2018 si 2017.

“UE cifreaza un 405% el aumento cresterea minorilor imigranti in Spania in 2018.

Daca Menas se adauga la cele “6.180.342 locuitori in teritoriul spaniol care s-au nascut in strainatate”, care reprezinta 2,4% din populatia no spaniola rezidenta in Spania, viitorul este clar si va fi sfarsitul culturii europene si occidentale asa cum am cunsocut-o printr-o cultura paria, fara principii, religie si dispusi sa se organizeze pentru violenta cand se termina ajutoarele si vine rationalizarea.

menores-MENA-espana--1240x698

Planul este crearea analfabetilor salbatici, fara valori, fara respect nici macar pentru ei insisi, si ancorati la un materialism foarte bazic de da-mi! …si fara cultura efortului, respectului si formarii, pentru ca sunt bombe umane. EFECTUL DE FABRICATIE CONTRARA JIHADISMULUI de asemenea inventat de sionism.
Sunt versiunea antagonica a imolarii musulmane inundata cu idei de autosacrificiu pentru Allah. MENA va muri de abrutizare si fiind o metastaza sociala in cartierele si orasele unde se aseaza.

A nu crede in nimic, a nu respecta nimic si a face orice pentru bani. Sunt noua bomba cu ceas a think tank-urilor sioniste care-i importa in Spania, dat fiind succesul destabilizator pe care il au in suburbiile oraselor franceze. Sunt o noua versiune a europenei BAIETII SOLDATI delincventi, violatori care iau cu mare ususrinta un cutit sau o arma atunci cand li se da.

Efectul copie al „Menas modernos” pentru tinerii marocani care traiesc in Maroc va fi o susrsa contagioasa de inspiratie a vandalsimului, delincventei si bandelor organizate.

menas-ceuta

Maroc, al modernismului secolului XXI injectat de Franta, la propria sa criza religioasa si un razboi intern si propriu desenat de francmasonerie:

Vor sa faca din Maroc o tara europeana, sa-i modernizeze infrastructurile, sa elimine delincventa si saracia de pe strazi si ultimul termen cand vor fi intorsi sa termine cu islamul.

Forma este un plan demografic al minorilor fara viitor pe care nu-l vor avea in Spania si nici nu se vor integra.

Imaginati-va ce va fi cand intr-un anumit moment vor fi deportari masive din UE in Maroc cand daunele facute vor fi ireparabile. Cateva milioane de tineri contaminati, disperati si delincventi se vor indrepta catre tara lor.

Sedusi de cei 660€ pe luna, mobile de ultima generatie, o viata ca multi tineri acum fara cultura efortului, adormiti dar in acelasi timp abrutizati unde violul, delincventa si organizarea in grupuri etnice paralele cu bandele sudamericane vor sfarsi intentionat cu Spania si de aici cu Maroc.

MENAS sunt calul troian marocan. Mai intai „le dau drumul” in Spania pentru a termina cu ea prin nesiguranta, si apoi vor fi trimisi inapoi in Maroc unde nu se vor integra si vor fi irecuperabili. Cu toate obiceiurile unei societati occidentale la care nu se vor adapta niciodata dar sunt educati in ateism pentru a termina cu islamul.

Dublele operatiuni ideologice sunt in mers pentru ca sunt forma de-a asmuti infruntarea. Daca pe de o parte asmut islamismul radical, ISIS si Sharia, pe de alta parte asmut ateismul care evident vor fi ireconcilibile si vor pregati infruntarea in toata coasta mediteraneana. O primavara araba permanenta.

Toate monarhiile nu numai europene ci si africane vor fi eradicate, cu exceptia celei britanice care spera sa ramana singura in acest maltusianism de inginerie a eugenesiei sociale care mai intai trece printr-un turn Babel.

Resultado de imagen de George Soros España

George Soros „Rupând Spania”

„Spania fara spanioli, intr-o en una década decada populatia straina va intrece la numar pe cea spaniola. Acum suntem 3 spanioli si un strain. Partidul Podemos, la cererea lui George Soros va da nationalitatea spaniola la inca 4 milioane de refugiati”. eladiofernandez blog

***

Guvernul da 400€ pe luna la MENAS marocani care au mai mult de sase luni in Spania. In ultimul an sosirea acestor imigranti minori in Spania a crescut cu 400%.

los menas

Localitatile care i-au primit, obligate sau voluntar, au vazut cum a crescut delincventa, mai ales in furturi, atacuri violente si unele cazuri de agresiuni sexuale.
Desi sunt repartizati in toata Spania, cei mai multi sunt in Cataluña. Cei 13.000 de locuitori din Canet de Mar, traiesc un cosmar, sunt satui de furturi, agresiuni de tot felul, din partea unui grup de menas marocan.
„Ne ameninta si ne urmaresc pana acasa. Ne pazesc si incearca sa ne asalteze„, spun vecinii.
Autoritatile locale si politicienii din multe localitati continua fara sa actioneze impotriva lor, care fac pe victimele invinuind Spania pentru delictele lor.
In plus, Guvernul cheltuieste 240€ pe zi pentru fiecare, dandu-le acoperis, hrana, haine si educatie gratuita. Bani care ies din impozitele platite de spanioli. Dupa ce implinesc sase luni in Spania, tutelati de administratia publica, primesc automat 400€ pe luna, o cantitate care la mai multi spanioli le-ar permite sa ajunga la sfarsitul lunii.

2019042416322196049

Aceasta informatie a fost confirmata de propriul judecator de minori, Emilio Calatayud, cunoscut fiindca vorbeste clar asupra temelor polemice in legatura cu acesti minori. – casoaislado.com –

***

Cataluña va plati 664€ pe luna acestor menas sub 23 de ani cu conditia sa fie inscrisi la un curs de formare postobligatoriu.

Administratia Publica are grija de ei pana implinesc 18 ani. In prezent exista 12.500 persoane in aceasta situatie in Spania. Cand implinesc 18 ani, asa numitii menas trebuie sa iasa din centrele de primire cu permis de rezidenta in Spania ca sa poata lucra.

menas

Conform Cataluña En Comú, care este cea care a prezentat propunerea platii de 664€, spune ca „o treime din cei care dorm in strada sunt tineri, majopritatea copii care au fost sub tutela Statului, dar implinind 18 ani au ramas fara niciun ajutor. De aceea, pentru a „evita excluderea”, Adminstratia le va da 664€ pentru a se inscrie la cursuri pana implinesc 23 de ani”.

Orase ca Barcelona, Gerona, Manresa sau Santa Coloma de Gramenet au un mare numar de tineri marocani ex-tutelati dorm in strada, in pensiuni municipale sau apartamente ocupate.

3196bb_3f6b66bafd084d2899feb0637a280754~mv2

In luna septiembrie, Guvernul a prezentat Consiliului de Ministri aprobarea unui Decret Regal prin care se aloca 40 milioane pentru a imbunatati ingrijirea si primirea solidara untre comunitatile autonome a celor 10.000 de minori strainineinsotiti care au intrat in Spania in ultimii ani.

In Andalucia au crescut mult ajutoarele pentru menas. Numai in bugetul din 2018 s-au destinat 45,5 milioane de euro pentru prestaiile si serviciile acordate acestor minori care intra in Spania ilegal.  – libremercado.com

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.