Rezultatul războiului împotriva bărbaților prin subcultura feministă


O femeie naturală vorbește din inima ei: „Mi se pare regretabil că mai multe femei nu sunt încurajate să îmbrățișeze căsătoria și familia. Am mulți prieteni singuri, acum la mijlocul și la sfârșitul vârstei de 30 de ani, care acum simt că e momentul, dar s-au resemnat să stea singuri pentru tot restul vieții lor.

Curând după aceea, am găsit articolul online al lui Rod Dreher, în care vorbeste despre o coloană a Annei Hitchings, scriitoare australiană care se plângea despre lipsa bărbaților disponibili care erau „credincioși, celibatari și înțelepți în cele lumești”, acest ultim termen însemnând echilibrat social.

Anna Hitchings scrie că bărbații deja „par să nu înțeleagă ce înseamnă să fii bărbat”. Apoi aplauda figuri precum Jordan Peterson, care „promovează în mod activ calități care lipsesc în societate, cum ar fi responsabilitatea personală, onestitatea și integritatea.“

În coloana sa, el continuă să spună: „Nu e de mirare de ce femeile se plâng că bărbații nu le invită să iasă undeva, noi bărbații nu suntem interesați să trebuiască să discutăm valoarea și protagonismul nostru într-o relație”.

femininity vs. feminism

Puțini astăzi vor nega faptul că relațiile dintre bărbați și femei în rândul adulților tineri sunt pline de suspiciune, discordie, false speranțe și așteptări zdruncinate. Cunosc o duzină de femei ca Anna Hitchings, care își reiterează sentimentele, și anume că ele și prietenele lor au probleme în a găsi bărbați care să fie cinstiți, responsabili și să știe cum să se angajeze din punct de vedere social. Dar, după cum subliniază Steve, bărbații se confruntă, de asemenea, cu provocări în găsirea unei femei potrivite.

Începând cu anii 1960, societatea noastră a expermentat o schimbare radicală în ceea ce privește căsătoria și familia. Școlile găsesc timp pentru educația sexuală, dar nu pentru a preda valorile parteneriatului, angajamentului și obligației. Nici cultura noastră nu încearcă să restaureze căsătoria și familia, instituțiile considerate odată componente bazice ale unei societăți sănătoase. Astăzi, tehnologia noastră, revoluția sexuală și, în unele cazuri, ostilitatea față de bărbați și căsătorie au afectat grav perspectivele vieții de familie.

Să ne uităm la unele dintre aceste schimbări. Mișcarea femeilor din anii 1960 și 1970 a subliniat egalitatea șanselor în educație și la locul de muncă. Femeile tinere au fost încurajate să meargă la facultate, să obțină un titlu universitar, să aibă un loc de muncă și să se elibereze; toate bune și bine.

7zfJM4g

Din păcate, această căutare a egalității a luat o altă întorsatură. Cultura noastră populară, filmele, televiziunea, cărțile pentru copii, umilesc din punct de vedere instituțional bărbații în timp ce înalță femeile, o îndoctrinare care începe cu preșcolarii. Un mic exemplu: luați aproape toate cărțile cu Berenstain Bear , destinate copiilor de trei până la șapte ani, și veți găsi Mama Ursoaică portretizată ca impecabilă și înțeleaptă, iar Papa Ursul ca mincinos și leneș.

Această propagandă anti-masculină are loc de asemenea în filme, producții teatrale în emisiuni de televiziune unde tatăl este un tip prea prost ca să schimbe un bec, în mass-media, în manualele care atacă patriarhatul și în sălile de clasă începând cu grădinița până școala postuniversitară. Mai recent, unii profesori și comentatori merg atât de departe încât să propovăduiască că masculinitatea este toxică, ca și cum virilitatea ar fi un fel de deșeu otrăvitor. Ne creștem fetele să fie agresive și independente; ne creștem băieții … ca înainte fetele.

zTN62Lz

Annie Holmquist analizează ceea ce Paglia, o scriitoare și provocatoare feministă, ce gândește despre feminism: „Fetele care sunt îndoctrinate pentru a vedea bărbații nu ca egali, ci ca opresori și violatori sunt condamnate să rămână într-o condiție permanentă juvenilă pentru toată viața. Ele și-au predat propria agenție personală unui crez otrăvitor care pretinde că împuternicește femeile, dar care s-a încheiat prin infantilizarea lor.”

Prin cumpărarea acestei propagande, unele femei se consideră acum superioare bărbaților. Ele se angajează în tribalismul endemic în timpului nostru. La fel ca bărbații maciști din trecut, fac glume în public despre prostia bărbaților, fac comentarii sexiste sau disprețuitoare despre bărbați, fără să se dea înapoi. Între timp, bărbații riscă să fie acuzați de hărțuire, pur și simplu dacă fac un compliment unei femei pentru aspectul ei. Având în vedere o astfel de cultură anti-masculină, ce fel de bărbați așteaptă femeile?

feminism-is-jewish-cabalism-communism-satanism-its-goal-is-to-12954323

Adulții tineri, bărbați și femei, care caută iubire, angajament și căsătorie, care doresc o casă și copii, merită simpatia noastră. Aceștia sunt victimele involuntare ale unei culturi ale cărei valori au dispărut drastic. Și până când nu recunoaștem că suntem pe un drum greșit, aceiași tineri trebuie să se aștepte la o plimbare pe teren accidentat. Nota: Jeff Minick este un scriitor și profesor independent care trăiește în Front Royal, Virginia.

k3ois0

59453--jewish-communal-leadership-program-s-annual-communal-conversation-event-the-jewish-future-is-feminist_2

Michael Walsh a primit premiul „Writer of the Year 2011”. Cu 60 de cărți care îi poartă semnătura, mii de istorii și coloane noi, Michael este, probabil, și cel mai prolific autor din Marea Britanie al cărților cu mai multe subiecte din Europa.

! ! Share our stories

MICHAEL WALSH este jurnalist, broadcaster si autor al RISE OF THE SUN WEELEUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROESMEGACAUST,  DEATH OF A CITYWITNESS TO HISTORY, THE BUSINESS BOOSTER și THE FIFTH COLUMN VOLUME I și IIFOR THOSE WHO CANNOT SPEAKIMMORTAL BELOVEDTHE ALL LIES INVASIONINSPIRE A NATION Volume IINSPIRE A NATION Volume II și alte titluri de cărțiAceste cărți ilustrate cel mai bine vândute sunt esențiale pentru bibliotecile cititorilor informați.

The Ethnic European

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.