„Școala nici măcar nu ne spune că ….


Imagini pentru manipulare

– energia ar fi fost gratuită dacă nu-l manipulau pe Tesla,
– nu ne spune că Eminescu a fost omorât in clinica de psihiatrie a familei Donmeh, evrei ascunși sub identitate falsă de greci fanarioți numiți Șuțu
– sau ca scutul anti-rachetă, de la Deveselu, ne face ținta-n următorul război mondial, pt care sunt multe dovezi ca urmează.
Școala nu ne spune
– despre cele 33 de vertebre ale coloanei și despre demiurgul inerent, care poate fi stimulat prin meditație și stil de viață organic,
– nu spune că Michaelangelo a arătat prezența lui „Dumnezeu”, in creierul uman, prin lucrarea „The Creation of Adam”,
– nu ne spune că sunt 13 săgeți pe vulturul (phoenixul) de pe bancnotele americane, reprezentând cele 13 familii elitiste, oligarhice,
– nu spune că tovarășu Ceaușescu a fost omorât la presiunile grupului Bilderberg ( FMI și Comisia Trilaterală ),
– nu ne spune că Newton era kabbalist (practică ebraică) și alchimist
– și nici de ce l-au omorât pe Galilei, cu adevărat, pt ca a împrăștiat Kabbalah,
– nu ne spune că Fibonacci e aproape oriunde, in natură,
– că visele sunt generate de glanda pineală pt că e singura structură care e asemănătoare cu a ochiului și poate genera imagini (visele),
– nu spune că bancherii au transformat plata in aur, în plata cu bani (plastic/hârtie printata de de ei),
– nu spune că USA finanțează și înscenează toate atentatele, pretextele și presiunile,
– nu ne spune că putem sa trăim 100 ani cu mâncare organică,
– nu spune că Da Vinci a proiectat tot ce era important (masca de gaze, tancu, elicopteru, primu transfer de sânge etc), după meditația în peșteră si că a lipsit 2 ani si că singura notiță, neștiințifică, era despre meditație și peștera in care a fost),
– nu ne spune că jegu de Edison, care a furat schițele lui Tesla, adormea cu o bilă pe el, ca aceea să cadă și să-l facă lucid, in visele lui științifice, in care el caută să rămână sa afle mai multe,
– nu ne spune că structura de dublu helix, a ADN-ului, a fost descoperită sub efectul LSD-ului, Francis a recunoscut că imaginea i-a aparut in minte si a notat-o, fără să o înțeleagă pe moment, declarând „a fost meritul lui „Dumnezeu, nu al meu”,
– nu ne spune că-n apă și-n pasta de dinți e florura care afecteaza corpul si glanda pineala,
– nu ne spune că banii împrumutați din bancă se iau dintr-o parte si de dau în alta și că sunt o nota I Owe You,
– nu ne învață geometria sacră, observabilă in fiecare centru, al fiecărui oraș,
– nu ne învață principiul hegelian, principiu ordine din haos, aplicat maselor, elitele cauzeaza o problema, exemplu Colectiv, apoi ele prezinta oamenilor solutia lor si acea solutie duce la ce vor ei, pt ca nu pot sa faca ce vor direct, ar fi prea evident),
– scoala nu ne invata stenografia (alfabetul codat), limbajul corpului (politicienii sunt instruiți să mintă si să pară credibili),
– nu ne spune că viteza luminii apare aproape exact in coordonatele piramidei din Giza,
– nu ne spune că Einstein a recunoscut că și conștiința umana poate altera materia,
– că Titanicul a fost scufundat în 1912 pt că, la bord, erau 3 magnați care se împotriveau construirii Rezervei Federale, construită in 1913, care e deținută de familia Rothschild, impreună cu FMI-ul la care toate statele, inclusiv cele unite, au datorii de miliarde, unde o sa ducă asta ?? La caderea banului si cresterea aurului, pana ni-l ia si pe ăla, scopul fiind depopularea ??
– nu ne spune nici că Mugur Isărescu e evreu, și că și-a schimbat numele, din Isaac, și e singurul român membru in Comisia Trilaterală si se intâlnește si cu Etienne Davignon, președintele Bilderberg (dovada-n comentarii),
– nici infimul fapt că lungimea mâinilor fiecarui om, e egală cu inălțimea lui si ca lungimea talpii e distanta dintre incheietura si cot.
Am văzut că, dacă A=1, B=2, C=3, etc, Jesus=74 si Lucifer=74 dar de ce a spus Jesus ” sunt rădăcina si fructul lui David, the bright and morningstar” si Morningstar=148 (74+74).. omul e Lucifer si Jesus e omul care a trecut la nivelul următor de constiință ???
Religia e plină de puzzleuri..
Războaiele mondiale, inclusiv următorul, au fost plănuite de generalul Albert Pike, cel mai respectat și influent mason american, la data de 15 August 1871, prin o scrisoare către generalul Giuseppe Mazzini, scrisoare expusă, acum câțiva ani, in British Library Museum și scoasă repede pt că stimula controverse. Primele două, s-au întâmplat exact cum au vrut ei și, la al 3-lea, deodată, apare Isamul „în ecuație”, coincidență cu prezentul ? „hedoniștii și ateii vor contura haosul” și Pike mai spune că o să se instaureze doctrina luciferiană, după epuizarea si depopularea adusă de război.
Posibil ca elitele să vrea să rămână doar evreii, pt că ei sunt și ei domină globul, prin FMI și restul oligarhiilor și noi suntem considerați sclavi goyim și cattle, scrie in Talmudul lor..
Nu ne spune că, simbolul farmaciei e șarpele Kundalini care vindecă interiorul, energia care urcă pe vertebre, când meditezi, paradoxal că e folosit in farmacie ???
Nici că paracetamolul, ibuprofenul si multe alte pastile duc la diferite boli, mai ales de ficat, depopularea e si treptata, pt că natalitatea a întrecut mortalitatea, cu mult.
Pastila goală (placebo) a vindecat oamenii cărora li se spunea ca pastila aia vindecă garantat, mintea e foarte puternică si inima trasmite mai mult decat transmit sinapsele neuronale.

Romania nu mai are scapare de cand Băsescu a încălcat constituția și a cedat suveranitatea.
Gorbaciov, membru Bilderberg , înainte sa plece de la intalnire, i-a spus lu Ceaușescu „ne vedem in decembrie, dacă ne mai vedem „.
Merkel, Hillary Clinton, Tony Blair, David Cameron, absolut toate persoanele influente din orice domeniu, mai ales președinții sau bancherii, sunt in Grupul Bilderberg, Comisia Trilateralaă, Consiliu pt relații Externe, Clubul Bohemian, Clubul de la Roma, astea sunt oligarhiile conduse de familiile Rothschild si Rockefeller de la care președinții primesc ordine.
Vineri 13 dar si Black Friday vine de la data masacrului templierilor, de asta vor să vada cum oamenii se calca-n picioare produse, sa fie haos.
La Disney există un club masonic privat numit Club 33 și e singurul loc de la Disney in care se fumează si se bea, in care pot intra doar barbatii.
Înainte să mă faceți antisemit (chiar n-am nimic cu evreii), verificati Talmudul, să vedeți ca spune că „un evreu poate sa omoare, trădeze, mintă un non evreu, fără consecinte legale si morale. „.
Școala nu ne spune că, de la dreptul roman, până în prezent, oamenii au rămas „Capitis Deminutio Maxima”, însemnând pierderea libertății, cetățeniei și familiei, traducerea populară fiind „sclav pregătit pentru război”, spun majusculele din buletinele și actele noastre.
In magazine există zahăr vanilat si zahăr vanilinat, cel bun e vanilat si cel vanilinat e sintetic si dăunător.
Vadim Tudor a fost omorât pt că a vorbit despre „planul ocultei mondiale”.

Procesul de conservare e cancerigen, la fel si efectul aluminiului asupra mâncării.
Plasticul conține, în mare parte, BPA (Bisphenol A) , compus care stimulează secreția de estrogen iar bărbații cu puțin testosteron, riscă să isi piarda bărbăția sau sa aiba inclinatii bisexuale ( test facut pe animale ținute in mediu plastic ) și glutenul, care e aproape-n orice produs, diminueaza testosteronul.

Trump a câștigat alegerile prin discursul lui anti bancheri, anti elite dar el ia sfaturi de la Henry Kissinger, unul din cei mai vechi si activi membri in Grupul Bilderberg, înca din 1954.

Tot ei l-au omorat si pe Kennedy, după ce spusese ca se împotrivește presiunilor aduse de grupurile influente. La inaugurare, Trump a avut fix 70 ani, 7 luni si 7 zile, puteți vedea dovada in calculul meu, din comentarii, să fie de la 7 chakre principale, presedintele care aduce razboiul lui Pike si schimbarea omenirii și a conștiinței, prin doctrina luciferiană, menționată în scrisoarea lui ???.
Casa Albă a primit numele ăsta, ca un tribut adus rosicrucianului Andrew White, am auzit multe variante, nu cred niciuna.
Hitler și-a pierdut un testicul, în război și își injecta taurină și lua cocaină, să dea discursuri credibile si a fost finantat de familia Rothschild.
Fundația Rockefeller ține virusul Zika (dovada in comentarii), posibil pt o eventuală depopulare „inexplicabilă” ? . Exemplele pot continua, Matrixu rămâne.
Nu intelegeți greșit, nu blamez masoneria, doar trilionarii bancheri, care și-au imprăștiat copii-n statele principale. In 2005, erau 7 state in care nu exista o banca centrală deținută de Rothschild, acum mai sunt 3, printre care Coreea de Nord si Iran, deci, e clar de ce sunt toate conflictele cu North Korea si Iran, ca sa dea drumul la un război sau să inființeze bancile lor si in aceste state, ca sa fie siguri ca nimeni nu rezistă când ei o să dea drumul crizei, prin valuta si băncile controlate de ei si datoriile statelor la FMI-ul lor.
ROTHSCHILD, ROCKEFELLER SI RESTUL DINASTIILOR AU CAUZAT TOT RĂUL.

Totul e pe dos. Istoria modifică informații, farmacia distruge sănătatea, mâncarea modificată genetic diminuează viața, avocații apără și criminali, guvernul doboară economia, industria sparge stratul de ozon, radiațiile pătrund mai mult, polii se inversează cu tot cu anotimpurile, politicienii vând țara si suveranitatea, președinții primesc si ascultă ordine, religia omoară spiritul, știința ascunde leacuri si adevăr, spitalele sunt sărace si miliardele se bagă in catedrale, tehnologia simplifică totul, până la robotizare si îndobitocire, oamenii dau scroll si nu se mai bucură de mirosul si abundența cartilor, facultățile nu mai asigura locuri de muncă, oamenii sunt etichetați dupa rasă, uitând ca toți sunt oameni, iubirea e de umplutură, se face sex si nu dragoste, cele două cuvinte sunt spuse prea repede si doar ca să fie, femeile sunt cât mai plastice, bărbatii cât mai plini de steroizi, mașinile nu mai au cheie de contact, au sistem care te poate bloca la influența unui satelit, telefoanele te înregistrează prin aplicații, măsoară pașii, memorează locații, apa are alt gust si cat mai multe microorganisme, fructele sunt mai mari dar necoapte, diplomele sunt doar cartoane, oamenii sunt din ce in ce mai indiferenți, carnea e vândută chiar dacă animalul a murit din cauza condițiilor industriale, informațiile au cat mai puține detalii, ca să nu fie risc de contrazicere, țăranii de la care vine mâncarea sănătoasă sunt din ce in ce mai putini pt ca recolta e distrusa prin antenele HAARP care controleaza vremea, lămâile sunt mai scumpe pt că vindecă, purifică si nu pot fi modificate genetic, mierea nu mai e naturală, aerul nu mai e la fel de respirabil vara pt ca stratul de ozon e afectat, știrile inventează informatii, unii își înscenează moartea ca sa poată trăi, câștigătorii sunt plănuiți, poliția întoarce capul după ce întinde mâna, oamenii au prietenii pe interes și fermierii primesc ordine, amenințări si chimicale de la stat.
Totul e un miraj întors pe dos iar noi zâmbim si cumpărăm produsul, neștiind ca NOI SUNTEM PRODUSUL.

Presupunem că devii bogat si faimos , când o să fii-n piscina vilei tale, de pe dealul Los Angeles-ului, pufăindu-ţi trabucu, sorbindu-ţi Bourbonu, palmuindu-ţi nimfomana, o să fie o secundă-n care, neintenţionat, o să te uiţi la cer şi o să vrei să alergi pe-un câmp, să fii singur la înălţime, să auzi ecoul răcnetului tău de animal biped, să miroşi scoarţa copacilor, să calci în nămol, să te trezească ranjetu soarelui, să simţi roua pe frunte, să simţi mirosu pământului cald, să ajuţi insectele să ajungă unde vor, să alergi în ploaie, nisipu să-ţi gâdile tălpile, să faci focu, să te taie porumbu şi aşchiile, să prinzi o rădaşcă, să-i rupi colţii şi să-i porţi la gât, să ştii cum arăţi doar când te vezi în baltă, să închizi ochii şi să simţi că totul e un întreg armonios care-ţi dă o căldură pe coloană şi te face să te reindragostesti de natură.
Atunci o să-ţi dai seama ca jumătate din viaţă ai alergat după ceva ce nu te împlineşte şi că ai fost prins în iluziile materialismului si ale egoului.”

Preluat de la Mihai Stefan

Acest articol a fost publicat în GANDESTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Școala nici măcar nu ne spune că ….

 1. Zsisa zice:

  Excelent!

  Apreciază

 2. Ene Constanta zice:

  La scoala nu se mai invata nimic….fff dureros…..dar fff adevarat….ce interes au ??? nici unul….trebuie sa ramanem tampiti…si atat….

  Apreciază

  • citadela zice:

   A ramine timpit si sarac cu duhul este un MARE interes…ia gindeste-te mai bine!

   Ce zice cartea cartilor?…Cei saraci cu duhul vor MOSTENI PAMINTUL!!!…

   CHIAR SPRE ASTA SI SE MERGE!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.