Von der Leyen expusă: va servi interesele franco-germane și nomenklatura europeană!


Ursula von der Leyen Angela Merkel

Eurodeputata Mara Bizzotto, de la partidul Liga condus de Salvini, a lansat un atac dur la adresa președintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

 Von der Leyen va servi interesele Germaniei și Franței, ca și cele ale partidelor vechi din Parlamentul European, după ce va prelua postul de lider al Comisiei Europene, spune Mara Bizzotto, europarlamentar din partidul Liga din Italia, potrivit Sputnik internațional.

”Von der Leyen va fi nu doar sclava lui Macron și a lui Merkel, dar și a acelui grup rușinos de politicieni din ”vechea școală” a partidelor tradiționale care au organizat un ”cordon sanitar” nedemocratic în jurul partidului nostru, Liga, ca să ne țină în afara posturilor de conducere din Parlament”, a spus Bizzotto.

Potrivit eurodeputatei, votând pentru von der Leyen, UE a decis să o ia pe un drum ”fără întoarcere” ca și pe direcția ”nomenklaturii”.

”După discursul ei de la Strasbourg, nu a existat niciun motiv bun de a o vota pe von der Leyen ca președinte al Comisiei Europene. Noua Europă începe prost, iar Ursula va fi moștenitorul merituos al lui Jean-Claude Juncker și al intereselor franco-germane conduse de Macron și de Merkel”, a mai spus ea.

Atacul unei eurodeputate din Liga la adresa viitorului președinte al Comisiei Europene arată că se pregătește un război de durată între Italia, pe de o parte, și Germania plus Franța pe de altă parte, lucru evidențiat și de cearta lui Salvini cu miniștrii de interne din cele două țări în cadrul întâlnirii de la Helsinki pe tema migranților.

BRUXELLES, 18 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( U.E). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.