Werner, primarul Sibiului și viceprimarii lui.


Toți trei au fost dovediți de ANI ca incompatibili, fiind vârâți în diverse Consilii de Administrație ale unor societăți comerciale sau instituții subordonate Primăriei și Consiliului Local Sibiu. Viceprimarii au fost demiși, femeia, Astrid Fodor, și ea membră în „clubul exclusivist” al sașilor – FDGR, criteriu care i-a asigurat funcția de primar după plecarea klausului, a fost demisă recent, în urmă cu două săptămâni, de prefectul Sibiului, în urma sentinței definitive a instanței. Bineînțeles că a fost înlocuită în funcția de primar tot de o săsoaică, fiindcă „Hermannstadt” e musai să fie condus de etnici germani, dar asta-i altă poveste…

Toți primarii și viceprimarii incompatibili din România și-au pierdut funcțiile, doar unul singur a câștigat în instanță grație judecătoarei corupte Livia Stanciu – șefa ÎCCJ, recompensată ulterior de respectivul cu funcția de judecător la CCR, iar incompatibilul a devenit președintele României: Klaus Werner Iohannis. Asta-i „justițea” care-i place acestuia, Uniunii Europene și magistraților pătați, de teapa lui Dănileț, de aceea vor desființarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)!

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi costum

Marius Albin Marinescu

Acest articol a fost publicat în POLITICA(coruptie), POLITICA(Iohanis), ROMANIA-JUSTITIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.