Tragedii în lanţ în Germania: oameni împinşi intenţionat pe şinele de tren


Aeroport

Lumea devine proasta dar si mai periculos ca e si nebuna….si nimeni nu face nimic. Cine sa faca cind cei care ne conduc sunt prosti? Tot occidentul e terminat psihic, daca nu se va schimba nimic in actualul sistem de societate nu avem viitor…

Locuitorii Germaniei au fost zguduiţi de o nouă tragedie, similară celei care a avut loc nu cu mult timp în urmă, de data aceasta fiind însă vorba de o mamă şi copilul ei, care au fost împinşi intenţionat în faţa trenului.

La aproximativ zece zile după moartea unei femei împinse pe șine într-o gară din Germania, a avut loc o tragedie similară în Frankfurt am Main. Pe 29 iulie, un bărbat a împins-o pe o mamă și pe băieţelul ei în fața unui tren.

În dimineața zilei de 29 iulie, un bărbat a împins-o pe femeie și pe copilul ei de opt ani în fața unui tren care venea cu mare viteză, relatează presa locală, citată de Sputnik France. Femeia a reușit să intre în spațiul dintre cele două şine, însă băiatul de 8 ani a murit pe loc.

„Băiatul și mama sa au fost împinşi pe șine de un bărbat de origine africană. Femeia a scăpat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de AFP. A fost deschisă o anchetă pentru crimă.

Publicaţia Le Soir relatează că, potrivit primelor informaţii desprinse din anchetă, bărbatul în cauză ar fi încercat să împingă o a treia persoană pe șine, dar fără succes.

Șocați de scena la care au asistat, martorii tragediei au trebuit să primească îngrijiri, adaugă publicaţia belgiană.

În timp ce încerca să părăsească locul, suspectul a fost prins de trecători. Nu există nicio legătură între el și victime, iar mobilul crimei rămâne să fie stabilit.

Partidul Alternativa pentru Germania (AfD) a reacționat rapid.

„Ce trebuie să se mai întâmple? A venit timpul să-i protejaţi pe cetățenii țării noastre, în loc să promovați această politică de imigrație fără restricții!”, a cerut Alice Weidel, liderul partidului.

Recent, un incident tragic similar a avut loc într-un oraș din vestul Germaniei. Un bărbat a împins o femeie de 34 de ani sub un tren, provocându-i moartea, potrivit relatărilor din presa locală.

Doina Crainic.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în LUMEA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.