Are legătură cu scandalul din Caracal vizita fulger a ambasadorului SUA la Guvern?


Mihai Fifor și Hans Klemm

Ambasadorul SUA Hans Klemm l-a vizitat astăzi pe vicepremierul pe relații strategice și proaspătul ministru de Interne Mihai Fifor. Vizita este interesantă pentru că are loc în plin scandal legat de drama din Caracal, la mică distanță de Deveselu.

Întâlnirea a fost anunțată chiar de Fifor pe pagina sa de facebook. ”Am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României”, scrie ministrul de Interne, ”o excelentă oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterala, cu accent pe oportunități concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA”.

Ce nu se spune este dacă Fifor a abordat cu Hans Klemm problema crimelor din Caracal, din apropierea bazei de la Deveselu, plus suspiciunile că rețelele de prostituție din zonă deservesc și personalul american de acolo!

Limbajul de lemn al lui Fifor face referire însă doar la ”domeniul securității”, unde ”a fost evidențiată cooperarea intensificata dintre România și SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO și al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Marii Negre”.

O altă frază fără conținut este aceea care spune despre ”dorința Guvernului României de a aprofunda, de asemenea, componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltării proiectelor de investiții ale companiilor americane in economia românească”, lucru care nu s-a întâmplat până acum, fiind la același stadiu ca și ridicare vizelor pentru români care nu îl pot vizita pe ”partenerul strategic” decât cu mare greutate.

Se pune totuși întrebarea care a fost conținutul real al discuțiilor dintre Hans Klemm și Fifor? A primit ministrul de Interne indicații prețioase cum să conducă ancheta în așa fel încât să nu ajungă la americani?

Daniela Porovăț.
https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Are legătură cu scandalul din Caracal vizita fulger a ambasadorului SUA la Guvern?

  1. Dacia zice:

    Eu tot nu înțeleg de ce stăm slugi în fața lor de atâția ani. Ne pun viză? Le punem viză. Se poartă urât cu noi când mergem la ambasadă? Ne purtăm la fel și noi cu ei când merg la ambasada noastă pentru că vor și ei să vină aici.
    Pentru mine e atât de simplu….
    Dar dacă statului român îi place atât de mult organul sexual al americanului, stă în genunchi în fața lui și se roagă……

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.