Iohannis – traficantul de copii, solicitat să se implice în lichidarea rețelelor traficanților de carne vie! Asta-i la mișto?


  SCRISOARE DESCHISĂ adresată Preşedintelui României Klaus Werner Iohannis în legătură cu reţelele de trafic de fiinţe umane de pe […]

 

SCRISOARE DESCHISĂ adresată Preşedintelui României Klaus Werner Iohannis în legătură cu reţelele de trafic de fiinţe umane de pe teritoriul României

În ultima săptămână a lunii iulie a.c. şi în primele zile ale lunii august, după dispariţia misterioasă a unor tinere în municipiul Caracal, opinia publică românească a aflat din mass-media, mai ales de la studiourile centrale de televiziune, că în zonă există o reţea, bine organizată, de trafic de carne vie. Reţeaua respectivă s-a înfiinţat şi a funcţionat cu complicitatea unor angajaţi din instituţii ale Statului Român, care au facilitat „exportul” de fete şi femei din România în multe ţări, mai ales din Uniunea Europeană care a refuzat să adopte cadrul legal pentru interzicerea traficului de fiinţe umane.

Partidul România Noastră consideră că este momentul cel mai potrivit pentru ca Poporul Român să afle Adevărul în legătură cu reţelele de carne vie care activează pe teritoriul României şi victimele acestora. În acest sens, vă solicităm domnule Preşedinte să faceţi APEL pentru convocarea Parlamentului României într-o sesiune extraordinară în cadrul căreia să fie prezentate Rapoarte, pe tema reţelelor de trafic de fiinţe umane existente pe teritoriul României, de către: Primul-ministru; Serviciul Român de Informaţii; Serviciul de Informaţii Externe; Ministerul Afacerilor Interne; Ministerul Justiţiei şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, vă solicităm să vă adresaţi Poporului Român, românilor din Ţara-Mamă şi românilor alungaţi pretutindeni, cu un APEL vizând sprijinirea instituţiilor Statului Român pentru a putea, într-un interval cât mai scurt de timp, să fie desfiinţate toate reţelele de trafic de carne vie de pe teritoriul României şi să fie cercetate penal şi pedepsite toate persoanele care făcut parte şi cele care  au sprijinit aceste reţele.

                                                                                              Dr. Gheorghe Funar

                                                                                 Președintele Partidului România Noastră

                                                                         Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

                                                                                          Cluj-Napoca, 2 august 2019

Nota redacției „Justițiarul”

Deoarece titlul aparține redacției  noastre, adăugăm următoarele precizări:
Multe persoane fac confuzie între traficul de copii/trafic de carne vie pentru adopții și acuzele privind dispariția unor copii traficați ajunși în bănci de organe, la pedofili, sacrificați în ritualuri satanice etc.!
Nu contează situația de acum a copiilor înfiați în urmă cu aproape trei decenii, pot să fie și miliardari, adopțiile fiind făcute în cazul lor de oameni cumsecade, dar dacă acei copii au ajuns contra cost la „oamenii cumsecade” prin intermediul unei rețele de traficanți de copii, tot trafic de carne vie se numește!

Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii este demonstrată în acest material jurnalistic: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Citiți și Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

 

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.