Migration Watch UK lansează o petiție împotriva propunerii lui Boris Johnson


Migration Watch UK lansează petiție împotriva propunerii lui Boris Johnson de amnistie pentru imigranții ilegali

BorisAmnestyJuly2019

Atâtea întrebări apar din această piesă, cum ar fi „Ce este un conservator în zilele noastre?”„Câți ilegali există într-adevăr în Marea Britanie?” Și „Cine sunt cei care-i platesc lui Boris Johnson?” Susținătorii pro-Brexit ai lui Johnson, așa cum s-a demonstrat pe FB sunt un grup destul de virulent de anti-stânga, care cu siguranță nu doresc niciun fel de amnistie pentru persoanele care locuiesc ilegal în Marea Britanie. Și un număr semnificativ din populația sondată – în jur de 77% – consideră imigrația ilegală o problemă. Nu a fost o parte cheie a Brexit obținerea controlului asupra frontierelor și prin urmare asupra controlului asupra cheltuielilor sociale și a ocupării forței de muncă?

JohnsonRothschild-300x242

Migration Watch UK are dreptate să dea alarma pe această problemă. Dacă în Marea Britanie există doar un milion de persoane în mod ilegal, atunci acest lucru dă naștere la costuri de asistență socială în timp, la care se adaugă problema reunificării familiei și cheltuielile însoțitorilor. Un milion devine rapid trei miloane sau patru sau mai mult. Dar, mai alarmant, am publicat un articol în iulie  anul trecut despre cât de mulți ilegali ar putea exista în Marea Britanie, deoarece guvernul a recunoscut că nu păstrează cifre și nu a urmărit cine iese din țară de la sfârșitul anilor 90. (Cât de convenabil este dacă planul său este să inunde țara cu muncitori ieftini și să prăbușească statul de bunăstare!) Intitulat  The Truth About Britain’s Migrant Numbers – Is The Population Closer to 80 Million?, Adevărul despre numerele de imigranți din Marea Britanie: Populația este mai aproape de 80 de milioane?, în rezumat, în 2007-2008 corporațiile care vând produse alimentare în toată țara au estimat că populația din Marea Britanie va fi mai aproape de 80 de milioane pe baza modelelor de consum, atunci când, de fapt, guvernul dădea 61 milioane ca cifra oficială. O altă sursă a confirmat acest lucru ca un număr aproximativ. Rețineți anii citați – 2007-2008.

Iată raportul, citat mai jos, de Migration Watch UK, intitulat An Amnesty for Illegal Immigrants? Migrationwatch Response to the GLA Paper. An Amnesty for Immigrant ilegal? Răspunsul privind migrația la documentul GLA. Iată the link către petiția Migration Watch UK …sursa www.europereloaded.com

******

Migration Watch UK lansează official petition petiție împotriva propunerii lui Boris Johnson de amnistie pentru imigranții ilegali

Resultado de imagen de inmigrantes Calais ataque camion

Noul prim ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, told a declarat că este deschis la amnistie pentru imigranții ilegali care locuiesc în Marea Britanie. El a afirmat că poziția legală de a elimina aproximativ o jumătate de milion de oameni care nu au fost implicați în nicio activitate infracțională este „anomală” și că „legea deja le permite deja o amnistie eficientă”. Criticii cred că ar putea exista la un milion de străini ilegali din Marea Britanie și contestă rata scăzută a criminalității. Migration Watch UK spune că amnistia va răsplăti ilegalitatea și va încuraja mai multe imigrări ilegale în viitor. Amnistia este nepopulară, deoarece o majoritate de 77% din publicul britanic consideră că imigrația este o problemă. Cheltuielile cu locuințe sociale subvenționate pentru săraci se vor ridica cu amnistia.

Migration Watch UK a lansat o petiție oficială împotriva propunerii lui Boris Johnson de a acorda amnistie sutelor de mii de imigranți ilegali.

Boris Johnson reminded a declarat joi la Camera Comunelor că favorizează o amnistie ilegală a imigranților și că guvernul său va analiza „avantajele și dezavantajele economice” ale emiterii.

Resultado de imagen de Rupa Huq,

În urma primei declarații la Camera Comunelor, în calitate de prim-ministru, liderului conservator i s-a reamintit de către  Rupa Huq, membră a partidului Laburist  că a „popularizat faptul că a promis o amnistie pentru imigranții ilegali”, în calitate de primar al Londrei, și l-a întrebat dacă va fi acum „un bărbat care isi tine cuvantul” și va pune  în practică.
Johnson a recunoscut cu ușurință că „propunerea amnistiei pentru imigranții ilegali, este absolut adevărat că am ridicat-o de mai multe ori” și că „nu a primit o aprobare copleșitoare de la precedentul prim-ministru când am ridicat-o o dată în cabinet”, dar că a fost din nou pe masă acum, când el este responsabil.
„Cred că aranjamentele noastre, teoretic, s-au angajat în expulzarea a aproximativ jumătate de milion de oameni care nu au actele corecte și care ar putea să trăiască și să lucreze aici mulți, mulți ani, fără să fie implicați în nicio activitate infracțională la toate… cred că poziția juridică este anomală”, a spus el –„persoanele care nu au actele corecte ”, făcând referire la persoanele care au intrat sau au rămas ilegal în țară.

„[Trebuie să ne uităm la aranjamentele noastre pentru persoanele care au trăit și au lucrat aici mult timp în imposibilitatea de a intra în economie, nu pot participa corect sau nu pot plăti impozite fără documente”, a continuat el – arătând că sugestia anterioară se referea la oamenii care nu au fost implicați în „activitatea infracțională”.

„Ar trebui să ne uităm la asta și, adevărul este că legea le permite deja o amnistie eficientă, care este practic acolo unde ne-am stabilit acum. Dar ar trebui să ne uităm la avantajele și dezavantajele economice de a merge mai departe cu politica pe care [Rupa Huq] a descris-o, și pe care cred că ea și eu o împărtășim”, a concluzionat el, în murmururi de nemulțumire din banchetele conservatoare.

Resultado de imagen de Alp Mehmet

Alp Mehmet,, președintele grupului de gândire și presiune al Migration Watch UK, a declarat pentru Breitbart London că „o amnistie ar recompensa pur și simplu ilegalitatea și ar încuraja imigrația ilegală în viitor”.  El a spus că petition petiția sa, organizată în așteptarea ca Johnson să devină prim-ministru și să facă față pentru amnistie, „poartă semnalul clar că amnistiile pentru imigrația ilegală nu funcționează, așa cum s-a văzut în Spania și Italia.”
„Amnistiile sunt de asemenea nepopulare”, a adăugat el. „Peste trei sferturi din public – 77 % – consideră imigrația ilegală ca o problemă gravă.”

Migration Watch UK a publicat anterior research cercetarea avertizând că estimările oficiale pentru numărul de imigranți ilegali din țară ar putea fi cu mult sub cifra reală și că impactul locuințelor sociale, de exemplu, ar putea fi masiv, costurile ajungând la miliarde de lire sterline. .
Amnistia pentru migranții ilegali din Statele Unite, presupus oferită în speranța că vor șterge întârzierile autorităților și le vor da un început nou pentru a se ocupa de imigrația ilegală, nu a reușit să aibă efectul dorit.

Cei ilegali amnistiați au folosit pur și simplu noul lor statut juridic pentru a aduce rude și soți prin „reîntregirea familiei” sau migrație în lanț, în timp ce noii ilegali au fost încurajați să intre în convingerea că, de asemenea, ei vor avea voie să rămână, dacă pur și simplu rămâneau nedetectați mult timp. Destul. BREITBART

 

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.