11 Milioane de germani au fost uciși după cel de-al 2-lea Război Mondial


Cartea ,,Gruesome Harvest: The Allied Attempt to Exterminate Germany after 1945”  ar trebui să fie pe listele obligatorii din liceu și facultate, de lectură istorică și sociologie. Este una dintre puținele cărți disponibile în limba engleză care abordează uciderea a milioane de civili germani și a prizonierilor germani de război din 1944 până în 1950 ca o chestiune de politică aliată deliberată, nu logistică ineficientă, așa cum este prezentată cel mai des în cărțile de școală. Este important pentru că această carte a fost scrisă așa cum s-a întâmplat în realitate și include comentarii din partea martorilor oculari din aceeași perioadă de timp. Cartea nu este corectă din punct de vedere politic (politically correct) și m-a șocat pentru că vorbeste într-o manieră de prejudecată despre persoanele din rasa neagră.

Cu toate acestea, din acest punct este utilă sociologilor și istoricilor, deoarece reflectă în mod corect opinia larg răspândită din acea perioadă a societății americane. În ceea ce privește observația corectă conform căreia politica aliată era de a reduce populația germană prin uciderea în forme multiple, munca sclavilor și înfometarea, distrugerea structurii societății prin violul în masă a populației feminine, alți autori sunt criticați dacă ar spune aceleași lucruri, dar decenii mai târziu. De fapt, există un mare efort de a păstra ascunse aceste informații de la public, deoarece arată că victorioșii din cel de-al doilea război mondial au încorporat nu numai strategia și tactica militară, ci și ideologia NAZISTĂ a urii rasiale și o politică de exterminare și discriminare pentru un întreg popor.

Patru milioane de persoane au pierit din cauza curățirii etnice efectuate de ruși, polonezi, cehi și sârbi, conform fostului prim-ministru german Konrad Adenauer, Cinci milioane de germani au murit prin înfometare în Germania ocupată, conform estimărilor canadianului James Bacque, iar 2 milioane de soldați germani au murit în captivitatea aliată, adesea în timp ce făceau muncă de sclavi în condiții ca la Auschwitz sau și mai rele. Generalul Eisenhower a interzis publicului german să-și împartă propriile rații slabe cu soldații germani deținuți, ce erau în durere de moarte. Prin urmare, din 1944 până în 1948, s-a desfășurat un adevărat Holocaust al S.U.A. și Rusia împotriva germanilor.

„ Operațiunea Thunderclap ”, una dintre cele mai controversate acțiuni militare ale secolului XX. În perioada 13 – 15 februarie 1945, bombardierele britanice (și unele americane) au aruncat 2.400 de tone de explozibili de mare putere și 1.500 de tone de bombe incendiare asupra vechiului oraș catedrală Dresda. În doar câteva ore, în jur de 25.000 până la 35.000 de civili au fost aruncați în aer sau incinerați. Și cine scăpa, era ars de viu, pe străzi, la nivelul asfaltului era o temperatură de 800 de grade Celsius.

Operațiunea Gomorra” vizase Hamburgul, bombardat pe 25 iulie anul precedent. 9.000 de tone de explozibili și bombe incendiare au aplatizat opt ​​mile pătrate din centrul orașului, iar infernul rezultat a creat un vid de oxigen care a format un vânt de 150 de mile pe oră ce ardea la 800 de grade Celsius. Numărul morților a fost de 37.000 de oameni. (Prin comparație, bomba atomică de la Nagasaki a ucis 40.000 în prima zi.)

Pentru mai multe informații despre aceste subiecte, consultați cărțile următorilor autori:

Ø James Bacque (Other Losses) (Crimes and Mercies),

Ø Alfred M. de Zayas (Die Wehrmacht-Untersuch ungstelle) and (The Nemisis of Potsdam),

Ø Guido Knopp (Die Gefangenen),

Ø Erich Kern and Karl Balzer (Allierte Verbrechen and Deutschen).

Este o colecție de informații istorice despre experiențele martorilor oculari a sutelor de crime de război ale trupelor aliate. Aceste informații au fost scrise în 1946 de către soldații germani deținuți în lagărul 91 din Darmstadt de forțele americane.

Avocații pentru apărare au sperat să aducă o parte din aceste informații ca probă și, probabil, pentru atenuare la Tribunalul din Nüremberg, dar nu a fost permis. De fapt, comandantul Campului 91 a încercat să strângă și să distrugă toate copiile acestor cărți. De aceea este important ca, cât mai mulți oameni să citească cărțile mai sus menționate. Acestea trebuie să fie traduse în limba engleză (și poate română) și citite pe larg, astfel încât basmul celui de-al doilea război mondial ca ultimul „război bun” să poată fi în cele din urmă spulberat.

P.S. – În opinia mea nu există ,,război bun”, orice este îndreptat împotriva unei singure ființe umane, incluzând moartea, este rău. Satanistul de George Bush Jr. a încercat să inducă americanilor ideea de război al celor buni împotriva celor răi și până la urmă s-a dovedit că totul a fost o farsă. În discursul său făcea mențiunea explicită: ,,Cine nu este cu noi este cu teroriștii…” Numai în Irak au murit cca. 1,5 mil.de oameni, în mare parte civili. Pe aceștia îi numea ,,daune colaterale”. Ticălosul va plăti pentru toate astea… Fiți pregătiți dragilor. Căci după învingerea Cabalei, multe adevăruri istorice vor ieși la suprafață și va trebui să le facem față. Este un adevăr dur pe care omenirea în ansamblul ei va trebui să-l trăiască. Toate acestea trebuiesc asumate și vindecate, fără ură sau ranchiună, ce a fost a fost, trebuie să mergem mai departe pe calea adevărului, să trăim ca frații, ca și copii ai acestei planete minunate, să ne ajutăm între noi pentru a crea o nouă lume mai bună și mai dreaptă.

Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în ISTORIE RECENTA (europeana). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 11 Milioane de germani au fost uciși după cel de-al 2-lea Război Mondial

 1. Teodor Teodor zice:

  Rãzboiul nu ad ice decât moarte si distrugere! Ororile rãzboiului lasã urme adânci în mintea si sufletul celor care au fost martori la toate evenimentele de degradare a fiintei umane!

  Apreciază

  • Mircea zice:

   O istorie relativ cunoscuta de câteva mii de ani arată clar că oamenii nu pot trăi „ca frații”. Iar un razboi mare nu poate fi privit altfel decât ca o mare „curatenie” de origine divină care vine și „satura” omenirea de sânge, asigurând o perioada de pace de câteva decenii.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.