Pentru a cunoaște adevărul trebuie mai întâi să cunoști minciuna


 Ne aflăm într-o mare minciună, în care societatea, cultura, educația, guvernarea, religia și mass-media nu sunt numai corupte, dar există o forță malefică, care este de natură să distrugă omenirea și întregul nostru ecosistem, după cum vedem în fiecare zi în jurul nostru. Cum explicați plantele modificate genetic, chemtrails, medicamente care vă ucid, vaccinuri care vă debilizează copiii, războaie de agresiune, dezastre ecologice și atâtea niveluri de distrugere? Puteți întreba: „Ce fac aici?” „De ce trebuie să trăiesc într-o societate atât de coruptă, violentă și rea?

Pentru că este minciuna cea mare și sunteți aici să experimentați și să învățați totul despre ea. Sunteți aici pentru a găsi găurile din Matrix, pentru a vedea prin această matrice de iluzii; pentru a găsi calea de a percepe această matrice a ceea ce este de fapt; pentru a vedea Adevărul din spatele iluziei și înșelăciunii. Sunteți aici să vă eliberați. Toți am fost programați de la naștere pentru a crede că marea minciună este adevărata realitate. Familia, societatea, religia, cultura, mass-media, școlile de stat, știința și multe alte tentacule ne-au programat din toate punctele de vedere. Așa că suntem prinși în minciuna cea mare. Marea majoritate a oamenilor nu pot vedea că sunt prinși într-o minciună mare, iar mulți îi vor ataca pe cei care încearcă să o expună. Pentru mulți, ei sunt aici doar pentru a experimenta minciuna cea mare. Nu toată lumea este aici să se trezească.

Drumul spre libertate include posibilitatea de a vedea prin programe, de a le vedea ca o mare înșelăciune și de a te elibera de influențele lor. De fiecare dată când vă puteți elibera de un anumit program, perspectiva dvs. se schimbă, la fel ca și percepția dvs. despre voi înșivă și despre lume. De exemplu, dacă începeți să vă întrebați guru-ul sau religia și puteți ieși din acea cutie sau mentalitate și o puteți vedea obiectiv din afara cutiei și de influențele ei, veți vedea înșelăciunile și minciunile.

Acest lucru vă permite să vă eliberați de influențele programului respectiv. Desigur, atunci trebuie să fii sârguincios să nu cazi în aceeași capcană, într-un alt ambalaj. Câți oameni au respins religiile tradiționale, doar pentru a fi prinși din nou în religiile New Ege? După cum puteți vedea, drumul către libertate vizează distrugerea marii minciuni cu numeroasele sale programe mincinoase și înșelăciune. Nu este vorba de a obține ceva, ci mai degrabă un proces distructiv (a se reciti articolul ,,Trezirea este un proces de distrugere” din blog :https://burebista2012.blogspot.com/2018/12/trezirea-este-un-proces-de-distrugere.html ). Este un proces în care te lepezi toate credințele false care te-au ținut pe loc. Acolo scriam: ,,Trezirea nu este o plimbare în parc. Este o plimbare prin iad. Este înlăturarea tuturor convingerilor tale prețioase și tot ce ai crezut despre tine însuți. Nu există nici o cale din jurul acestui lucru.

În filmul Hobitul – Dezolarea lui Smaug, au trebuit să intre în pădurea Mirkwood pentru a ajunge la destinația lor. Nu exista altă cale pentru ei. Nu era o plimbare în parc. De asemenea, trebuie să intrăm în zonele de umbră și să ne confruntăm cu umbrele noastre. Aici există ideile noastre false despre cine suntem. Acolo trebuie ca toate credințele noastre false să fie distruse. Trebuie să ne confruntăm cu aceste noțiuni false și să le vedem ceea ce sunt. Aceasta este singura modalitate de a ne vindeca, de a deveni din nou întreg, de a trăi în integritate. Trecem prin viață cu atâtea noțiuni false – despre lume, despre spiritualitate și despre noi înșine. Construim măști și credem fațadele. Este o șaradă. Totul se bazează pe iluzii și înșelăciune.

Ne înșelăm în fiecare moment și lumea ne înșeală în orice moment. Trăim în disonanță perpetuă cognitivă, justificând cele mai absurde lucruri din mintea noastră. Ne mințim mereu …. și noi credem. Pentru a vă trezi la adevărul pe care îl căutați, trebuie să vă anihilați minciunile. Dar suntem prea atașați de minciuni. Vrem să ne ținem de iluzii și să devenim iluminați în același timp. Nu este posibil. Dar există sute de guru falși și „profesori spirituali” care vă vor spune că este posibil. Ei vă oferă proceduri pentru a deveni fericiți, împliniți, calmi, să găsiți sufletul vostru, să fiți pozitivi, să primești slujba potrivită, să faci o mulțime de bani, să-ți echilibrezi chakrele, să devii sănătos și orice altceva vrei.

   Asta nu are nimic de-a face cu TREZIREA!

Aceasta este doar lustruirea Ego-ului. Toate te conduc imediat în matrice. Chiar ai putea fi destul de norocos de a obține o cușcă de aur, dar este tot o cușcă și tu rămâi închis în sclavie. Acesta este drumul pe care majoritatea oamenilor aleg să-l urmeze. Acest drum este bine bătătorit de cireadă. Așadar, ne aflăm în minciuna cea mare, unde există o prezență malefică dinafara lumii, care își răspândește tentaculele peste tot în lume. Atât de mulți oameni au fost infectați de această prezență malefică de îi găsim peste tot. Politicieni, bancheri, lideri corporativi, judecători, polițiști, militari, lideri religioși, lideri culturali și peste tot găsim oameni urâți. Când mă uit la știri, mă întreb cât de rău trebuie să ajungă oamenii înainte ca să se trezească. Cum pot atât de mulți oameni să nu vadă ce se întâmplă în jurul lor? Dar și mai rău, să rămână indiferenți sau ignoranți.

Pe măsură ce matricea devine exponențial mai puternică, ea are o slăbiciune inerentă, care devine din ce în ce mai evidentă. Acest lucru este mai degrabă inevitabil, deoarece este un aspect major sau o calitate a matricei. Această slăbiciune este faptul că este o iluzie. Nu este adevărata realitate și devine din ce în ce mai evidentă. Cu cât devine matricea mai puternică, cu atât iluziile devin mai puternice. Ele pot deveni elefanții din sufragerie. Cu alte cuvinte, iluziile pot deveni foarte evidente pentru cineva care este atent și observator.

De aceea, controlorii trebuie să ne poată păstra în hipnoză mai adâncă și mai profundă, astfel încât să nu observăm elefantul din cameră. Cu cât sunt mai mari iluziile, cu atât mai profund trebuie să fim hipnotizați, astfel încât să nu observăm elefantul sau, dacă o facem, îl vom accepta ca ceva normal. În ultimul secol, au existat numeroase descoperiri care au permis programării să devină foarte puternică, punându-ne într-o transă hipnotică profundă. Odată cu apariția televiziunii și a mass-media, a sporturilor și a divertismentului, a techno-gadget-urilor, a școlilor de stat și a multor tehnici de control al minții, oamenii par să se plimbe într-o stupoare, incapabili să vadă ce este în fața lor.

Cum poate cineva să nu observe sau să-și pună întrebări despre chemtrails? Din acest motiv, matricea este capabilă să devină mai puternică și acum putem vedea elefantul din cameră peste tot. Ei bine, cel puțin unii dintre noi pot. Dacă cineva își permite să fie influențat de rău, el nu poate vedea nimic prin ceața groasă a iluziilor. Toți am fost infectați de atâtea programe, încât este dificil să vedem dincolo de ele, mai ales pentru că ne-am atașat de iluziile noastre. Aceasta este zona noastră de confort. Nu este o sarcină ușoară să vă scapați de toate aceste programe. Trebuie să ne expunem credințele false. Mulți sunt așezați foarte adânc și mulți sunt considerați vaci sfinte; cei pe care nu i-ai fi întrebat niciodată. Aceștia includ guruși, învățători spirituali, religii, științe, istorie sau orice altceva ce o persoană le consideră prea sacre pentru a renunța. Acestea sunt cele mai puternice cătușe și ne angajează statornici în matrice.
Mai important este percepția noastră greșită despre cine suntem. Cei mai mulți oameni sunt atât de îndrăgostiți de fațadele pe care și le-au construit (prin studii, statut social, etc.), încât cred că aceștia sunt de fapt cei care sunt de fapt. Astfel de oameni sunt atât de îndepărtați de Sinele lor adevărat, încât nici nu-și pot vedea propriul Ego (este ceea ce maeștri precum Osho sau Eckhart Tolle spuneau :identificarea cu Ego-ul, sau falsul Sine, n.b.). Ei trăiesc la periferia conștiinței, cel mai îndepărtat loc de Sinele său adevărat. Este un loc foarte mic pentru a trăi. Ei cred că sunt masca. Locuim într-o petrecere perpetuă de Halloween. Actorul se crede chiar personajul pe care-l joacă și se identifică cu el.

Câți oameni știți că sunt egoiști, necinstiți, neînțeleși și cred că sunt de fapt foarte drăguți? Nici măcar nu-și pot vedea propriul Ego. Nici măcar nu văd că sunt ciudați. Oamenii au idei ciudate despre cine sunt. Acesta este modul în care programele merg adânc și aici trebuie să curățați casa. Deci noi toți trăim în aceste fantezii iluzorii despre care credem că suntem cineva și trebuie să le depășim. Acest lucru ia autoanaliză, cinste și curaj complet pentru a le dizolva.

Deci, aici suntem, trăind în minciuna cea mare, uitându-ne la creșterea puterii sale malefice, în timp ce își înfășoară tentaculele în jurul Mamei Pământ. Un rău atât de puternic încât a hipnotizat masele în supunere, pe măsură ce ceea ce zeul nostru ne-a dat, drepturile ne sunt luate zilnic. Societatea este condusă printr-o încrengătură pe care nu o pot vedea.

Nu știu despre tine, dar mi s-a părut că am primit un bilet de prim rang la acest spectacol. Văd minciuna mare peste tot. Observ. Propaganda îi spune ,,teoria conspirației”. Învață totul despre asta; cum funcționează, cum se manifestă, cum te afectează și cum o poți expune. Nu sunt lecții ușoare…

  Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pentru a cunoaște adevărul trebuie mai întâi să cunoști minciuna

  1. traian21 zice:

    Deși problema e mai complexă, am putea reduce toate problemele și soluțiile lor la câteva aspecte.Relevant ar fi să ne hotărâm până unde poate merge lupta omului împotriva Naturii. Constatăm tot mai des că omul nu se oprește la timp din modificări genetice, poluare, controlul climei, etc. Aș da exemplul motorului de rachetă sovietic, realizat cu mari sacrificii umane și materiale, dar superior celui american. Americanii impuseseră niște „reguli de protecție a muncii” logice care le-au blocat niște căi de cercetare. Cazul ne-ar sugera că putem forța Natura să ne permită soluții aparent riscante. Din nefericire limitele nu sunt stabilite pe criterii corect și complet analizate din cauza firii umane, a tupeului (curajului, inconștienței) cercetătorului, mai mult sau mai puțin uman. Poate că există, dar eu n-am identificat oameni ideali. Ne descurcăm cu cei pe care îi avem pentru că multe calități se dovedesc defecte și multe defecte calități Totul e relativ, dar totuși așa…se mișcă lucrurile. De exemplu, energia atomică a fost cercetată sub pretext că ar fi utilă, dar banii au fost destinați folosirii militare, pentru că „pacea costă”. Cele mai importante aplicații practice civile ale unor descoperiri au fost rezultatul unor cercetări militare. Genetica, paranormalul, energia alternativă merită din plin atenția „științei și tehnologiei”, dacă omul e de bună-credință și conștient. Orice imbecil poate obține acces la un cuțit cu care poate ucide. De aceea trebuie să putem avea control asupra omului nu asupra cuțitului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.