Justiția cretină din România: Statul român, obligat să îi achite daune morale unui polițist… traficant (dovedit) de minore !!!!


Oficial polițist, neoficial traficant de minore. Statul român, obligat să îi achite daune morale!

Potrivit procurorilor DIICOT, polițistul Ovidiu Gițan făcea parte, în 2015, dintr-o grupare specializată în traficul cu minore, ocupându-se cu racoloarea acestora prin intermediul Facebook. Ulterior, minorele erau exploatate sexual de grupare.

După ce și-a recunoscut faptele, Ovidiu Gițan a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. Ulterior, acesta a trimis IPJ Timiș și IGPR în judecată, solicitând daune morale din cauza condițiilor de arest de la IPJ Timiș

Astfel, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, dar și Inspectoratul General al Poliției Române sunt obligate, printr-o sentință pronunțată de magistrații de la Judecătoria Timișoara, să îi achite suma de 12.000 de lei drept daune morale, pentru că ar fi făcut râie și nu a avut condiții decente de cazare în pușcărie…

„Camera de deținere avea un geam de dimensiuni mici și greu pătrundea lumina naturală. Camerele aveau o suprafață în jur de 12 mp, având practic la dispoziție un spațiu personal restrâns, existând perioade de timp când stăteau și câte 3 persoane într-o cameră . Condițiile de igienă erau necorespunzătoare, iar instalațiile sanitar-igienice improprii uzului, alterate. Dușul era insalubru și era situat în același spațiu cu WC-ul – în cameră, WC-era unul turcesc și deasupra lui era un capac de duș. WC-ul era acoperit cu sticlă de plastic pentru a preveni infiltrarea șobolanilor, respectiv cu un pet de 2 litri plin cu apă. În cameră era igrasie și WC-ul emana un miros pestilențial, urât, care se resimțea în toată camera. Condițiile de igienă erau necorespunzătoare, saltelele erau vechi, îmbibate de praf, ploșnițe, mirosind a urină, lenjeriile de pat erau murdare”, a reclamat Ovidiu Gițan.

De asemenea, acesta a adăugat că fost diagnosit cu scabie din cauza condițiilor de arest. Decizia judecătorilor nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

NOTA MEA: Vă puteți imagina așa ceva? Un POLIȚIST traficant de minore primește DOAR 2 ani și 8 luni de închisoare cu SUSPENDARE?!? Alooo! Justiția?! Cum mama dracului un infractor dovedit că făcea trafic cu minore, și polițist pe deasupra, să primească închisoare cu suspendare? În ce roman de-al lui Kafka trăim? Și cum adică  doi ani și ceva? Că doar nu a furat un sac de cartofi! Omul ăsta a distrus vieți, a ucis suflete. Pentru așa ceva ar trebui închisoare pe viață sau măcar 20 de ani de detenție fără posibilitate de eliberare condiționată. Dar asta e România în care trăim! O țară în care infractorii au mai multe drepturi decât oamenii cinstiți, în care criminalii periculoși pot primi DAUNE MORALE  de la stat. Vai de fundul nostru! Vai de judecătorii care stau țanțoși pe scaunul de judecată! Vai de legile pe care le avem! Oare chiar e România o țară pierdut definitiv în mâinile ticăloșilor?

https://evz.ro/

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-JUSTITIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Justiția cretină din România: Statul român, obligat să îi achite daune morale unui polițist… traficant (dovedit) de minore !!!!

  1. traian21 zice:

    Avem nevoie de o Justiție ca cea descrisă în Constituția României. „Dotată” cu judecători responsabili, supuși legii și numai legii. Cel care minte sau nu respectă legea să treacă alături de toți cei care nu respectă legea, în pușcărie. Semnați dacă vreți pe : https://campaniamea.declic.ro/petitions/vrem-justitia-descrisa-in-constitutia-romaniei
    Polițistul în cauză are relații la nivelul mafioților care se pretind autorități ale statului. Că doar nu procura „carne vie” pentru cetățeanul plătitor de taxe supus legii ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.