Iohannis, făcut praf după incidentul de la Constanța – chiar înainte de vizita în SUA!


Participarea lui Klaus Iohannis la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române

Poate ce mai gravă lovitură de imagine pe care și-o aplică singur Klaus Iohannis – și, culmea, chiar înainte de vizita în SUA

”Un bolnav psihic conduce România?”, titrează dur cunoscutul jurnalist Marius Albin Marinescu, ”Mai rar atâta nesimțire ca la robotul ruginit”.

”Leșină un militar la doi metri de el și androidul citește cu vocea lui de fătălău mai departe, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, scrie „Justițiarul”. ”Orice om normal și-ar fi întrerupt discursul și s-ar fi interesat de soarta militarului, mai ales că era un străin, soldat în trupele de ocupație ale „partenerului””.

Desigur, Marius Albin Marinescu se referă la incidentul de astăzi de la Constanța, când în timpul discursului președintelui un militar american a leșinat, prăbușindu-se. Iohannis a continuat discursul, apoi a plecat liniștit de la tribună, fără a arunca măcar o privire militarului, în ciuda agitației celor care alergau să-i dea primul ajutor.

”Întreb și vă întreb, deoarece la acest individ problema este mult mai gravă decât lipsa empatiei, Klaus Werner Iohannis este un om normal din punct de vedere psihic?”, întreabă Marinescu în reventul sau articol din ”Justițiarul”.

De fapt, atitudinea lui Iohannis a revoltat multă lume, generând un val de reacții negative pe internet. Este posibil ca acest incident să fie o lovitură imensă de imagine pentru Iohannis, lipsa de empatie și aroganța evidentă fiind aspecte greu de iertat de opinia publică.

Cunoscutul jurnalist și realizator TV Andrei Bădin a reacționat imediat pe Facebook:

”Pro americanilor de mucava nu le-a tresărit nici un fir de păr după faza cu Marele Mut și soldatul”, scrie Bădin. ”Ei acționează doar la ordinele din pădure ca niște roboți. Fără sentimente, ordinul se executa fără crâcnire. Culcat bă, înainte târiș marș…”.

‎Mircea Grigorean‎ scrie ”Halal Președinte…..Un „om” fals fără suflet cu nesimțire maximă….huooo”.

”Mii de persoane au asistat la manifestările de Ziua Marinei organizate pe faleza din Constanţa, unde, în timpul discursului președintelui Iohannis, unui militar i s-a făcut rău”, a transmis RTV. ”Cu toate acesta, președintele Klaus Iohannis a rămas neclintit, aproape fără reacție, întoarce spatele și pleacă.”

O observație importantă o face cunoscuta internaută Iosefina Pascal: incidentul survine cu câteva zile înainte de vizita lui Iohannis la Casa Albă, programată pe 20 mai! Este clar că imaginea, distribuită, va ajunge și la serviciile americane. De fapt, cu siguranță a și ajuns…

”Distribuiți masiv momentul în care Președintele Klaus Wiermer Iohannus îl ignoră pe militarul AMERICAN când leșină. Cred că îi va fi de folos în vederea vizitei la Casa Albă. :)”, scrie ironic Iosefina.

Pentru comparație, Iosefina postează imagini cu un moment similar, în care unui militar i s-a făcut rău în preajma prințului William al Marii Britanii. Alteța sa a sărit imediat în sprijinul soldatului, la fel cei din suită. ”Cum se comporta oamenii normali în situații ca cea de azi de Ziua Marinei”, a scris Iosefina.

”Vă miră faptul ca Werner psihopatul l-a ignorat pe militarul care prezenta onorul și a leșinat în timp ce ținea ăsta discursul? Pe mine nu, încă o dovadă de psihopatie: lipsa de empatie”, scrie Iosefina Pascal.

 

 Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Iohannis, făcut praf după incidentul de la Constanța – chiar înainte de vizita în SUA!

 1. Ma gandeam la defilarea de la chinezi acum.

  Apreciază

 2. Urmas de geto-dac zice:

  Din moment ce dupa discurs , pres-edintele tarii este aplaudat de catre cei care erau acolo si au vazut cu ochii lor intreaga faza , din moment ce vedem cu totii ce fel de persoana nu om , reprezinta nu este , pres-edintele tarii si el INCA mai este pe primul loc in sondaje……
  Sa ma iertati , asa e , pres-edintele si politrucii de plastilina sunt responsabili si direct raspunzatori de toate. Cei care-i sustin pe astfel de psihopati sunt curati…

  Apreciază

 3. Vasilica Viorica zice:

  Poate a fost intenționat gestul, avand in vedere ca soldați americani de la Deveselu racolează minore românce pentru întreținerea de relații sexuale cu acestea !?
  Sigur a empatizat cu situatia de trafic de minore din Dolj !!! 😂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.