Cumpănaşu, curaj maxim: duce scandalul la Bruxelles, acuză țări UE – șantaj, bani, răpiri!


Alexandru Cumpanasu

”VINA pentru rețelele căreia i-a căzut victimă și Alexandra nu o poartă doar ticăloșii din instituțiile din România care tolerează – dar și ȚĂRILE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ”

Un adevărat strigăt de disperare și revoltă a lansat la miezul nopții Alexandru Cumpănașu – ”către toți europarlamentarii români și străini, președintele Parlamentului European, președintele Comisiei Europene, Comisia pentru Justiție din PE”.

Cumpănașu trece nivelul următor al demersului său pentru adevăr și viață, cere ”discutarea și analizarea situației tragediei Alexandrei”:

”Analizarea modului în care au acționat autoritățile, inclusiv STS, situația traficului de persoane din România în UE”, dar și ”Ignorarea de către autoritățile din statele UE față de traficarea copiilor din România”.

Deci, Cumpănașu face unul dintre cele mai curajoase demersuri – pe care nu l-a mai făcut cineva înaintea lui: acuză țările din UE de tolerarea clanurilor care practică prostituția, traficul de persoane și sclavia modernă.

”Dragi prieteni, VINA pentru rețelele căreia i-a căzut victimă și Alexandra nu o poartă doar ticăloșii din instituțiile din România care tolerează – și unii chiar participă la aceste violuri și crime odioase împreună cu clanurile interlope dar și ȚĂRILE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ – și nu numai pentru TOLERAREA acestor clanuri în țări precum Italia, Spania etc”, scrie Cumpănașu.

De ce fac asta? În postarea de azi noapte, Cumpănașu aduce argumente – și, totodată acuzații zdrobitoare!

”Pentru că cetățenii lor sunt „BENEFICIARI” și pentru ca prostituția este legalizată acolo?  Fiecare femeie este liberă să facă ce vrea cu corpul ei DE BUNĂ VOIE. Dar oare autoritățile europene cât își fac treaba să cerceteze care fete sunt obligate sau răpite și forțate – și câte sunt de bună voie????!!!”.

Finalul postării este un mesaj sfâșietor, care subliniază tragedia celor care încap pe mâinile acestui sistem – încurajat, se pare, și de state ale UE.

”Alexandra este îngerul care va declanșa un tsunami european al complicității europenilor la drama fetelor din România racolate prin șantaj, presiune, bani, răpite”.

 Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cumpănaşu, curaj maxim: duce scandalul la Bruxelles, acuză țări UE – șantaj, bani, răpiri!

 1. Sorin zice:

  Nu pot decât să îi urez succes domnului A Cumpanasu,și suntem multi care dorim zdrobirea clanurilor care ne desteug că nație atât cât și acești politicieni cu dublă față care de fapt ne-au adus aici ,poate asta este scânteie ce ne lipsește că sa distrugem această mocirlă de politicieni procurori și polițiști ,dar mă cam îndoiesc de reușită,simt că nu mai avem nicio ieșire și fiecare este pe cont propriu,prea mult sa mințit și ne-a ajuns cuțitul la os, succes domnului A Cumpanasu

  Apreciază

 2. Kanakidis zice:

  Sustineti.l pe domnul Cumpanasu!

  Apreciază

 3. Sabina Felicia Oros zice:

  Va dopresc din tot sufletul sa puteți duce la bun sfirsit lupta Dvs. PTR. Nepoata Dvs. Și pentru alte fete din toată europa DZEU SA FIE ALTURI DE VOI. Sa speram căci UE VOR LUA MASURI DRASNICE . Doamne ajuta .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.