George Sorös autenticul președinte al Spaniei, Sanchez doar semnează


George Soros (autenticul președinte al Spaniei, Sanchez doar semnează), va da „efectul chemare” cu opțiunea de a intra 12 milioane de țigani în Spania (750.000 locuiesc deja în Spania), care se alătură africanilor subsaharieni, marocani, libieni, sirieni și alți musulmani. 600 de euro pe lună, apartament, transport, educație, chiria inclusă.

gitanos-cumbre_cordoba

9 aprilie 2010: George Soros la Cordoba (Spania), Cumbre Europea la Summit-ul european al populației tiganești.

Open Society semnează acorduri cu guvernele europene în așa-numita ROMA INTEGRATION 2020. O parte din planul multiculturalist deghizat în umanitarism pentru a pune capăt Europei.

Trăim într-o societate ipocrită, căreia nu-i pasă de persoanele fără adăpost care dorm pe bănci sau stau la coadă în cantinele sociale, dar își pun mâinile în cap pentru a aplauda toate acțiunile OPEN ARMS și OPEN SOCIETY.

0032046391

OPEN SOCIETY Dincolo de retorică: hoja de ruta foaia de parcurs a tiganilor pentru integrare până în 2020.

Populația țigănească mondială va avea opțiunea de a solicita un pașaport spaniol și va intra să traiască în Spania cu subvenții, probabil după septembrie 2019.

La fel de ușor, Ruiz-Gallardón a daruit 3,5 millones 3,5 milioane pașapoarte spaniole evreilor din întreaga lume.

Studiu curios: „Analiza posibilei posible origini ebraice a țiganilor”.

Spania va avea, la un moment dat, o schimbare irevocabilă de guvernare, având în vedere situația sfârșitului pensiilor care vor fi privatizate de bănci, care vor scădea cel puțin un 40% din beneficiul curent și care vor fi depășite prin ajutorul de imigrare. Ceea ce va provoca o reacție căutată de Israel pentru un venit de un secol de la mai mult decât posibila expulzare a viitorului, care cu venituri maxime s-au folosit de expulzarea evreilor timp de cinci secole și care continuă să le functioneze.

„Tribunalul de Conturi certifică faptul că Securitatea Socială este falimentară după ce a pierdut 100.000 de milioane din 2010. El comunică Curților că sistemul în ansamblu este deja „în patrimoniu net negativ” și reclama „reformele precise care rezolvă de formă stabilă situația”. SURSA eladiofernandezblog

***

el-mapa-de-los-gitanos-una-poblacion-que-conecta-espana-con-rusia

Populatia țiganilor în Europa

Tiganii isi au originile in India, cunoscute si sub numele de romi sau Zingaros, se crede ca sunt peste 14 milioane pe toata planeta, fiind distribuiți pe cele 5 continente; ținând cont de numărul total, să vedem care sunt cele 5 țări cu cei mai mulți țigani din lume.

5- ROMÂNIA

România este o țară din Europa. Cu o populație de 20 de milioane de locuitori, este locul din lume cu cel mai mare procent de tigani fiind subgrupurile sale cunoscute sub numele de Căldărari, Ursari sau Lovari; Se crede că există 850.000 de persoane de origine romaní.

4- BRAZILIA

Brazilia este o națiune americană. Cea mai populată țară din America Latină cu peste 200 de milioane de locuitori are una dintre cele mai mari demografii ale Zingaros din lume; Istoria țiganilor din Brazilia datează din secolul al XVI-lea și se crede că există aproximativ 1 milion de țigani.

3- STATELE UNITE

Statele Unite sunt o țară cu 325 de milioane de locuitori. Națiunea cu cei mai mulți străini din lume are o demografie romaní importantă, cele mai importante grupuri fiind romii, ludarii, olandezii negri sau țiganii ungari. În Statele Unite există mai mult de 1 milion de țigani.

2- SPANIA

Spania este o țară europeană. Cu o populație de aproximativ 47 de milioane de rezidenți, se crede că originea țiganilor din țară datează din secolul al XV-lea și este în sudul țării unde există cea mai mare demografie, în principal în comunitatea din Andalucía. Se estimează că există aproximativ 1, 5 milioane de tigani în țară.

1- EGIPT

Egiptul este o națiune africană. Cu o populație de 93 de milioane de locuitori, cele mai numeroase grupuri sunt Nawar și Dom fiind țara din lume populația cea mai mare de țigani, deoarece în Egipt demografia lor depășește 2,3 milioane de persoane. SURSA

 

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Spania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la George Sorös autenticul președinte al Spaniei, Sanchez doar semnează

  1. xaeus zice:

    Le trimitem si noi macar vreo doua milioane. Moca.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.