SUEDIA STATUL LEPROS AL EUROPEI


O persoană în vârstă din Suedia scrie: „Am fost supărată când am citit cum a funcționat totul cu imigranții și cum nu le-a fost aplicată nici o pedeapsă pentru crimele pe care le-au comis. Fură, fac multe lucruri și sunt achitați. Este nedrept să eliberezi aceste persoane care comit infracțiuni grave.”

Ulterior, pensionara a declarat că nu ar fi scris acest comentariu pe social media dacă ar fi știut că este ilegal. În ianuarie, ea a fost amendată cu 4.000 de coroane suedeze (389 euro), în timp ce pensia sa este de 7.000 de coroane suedeze (689 de euro).

Autoritățile suedeze nu vor judeca și nu vor condamna jihadiștii pe care i-au primit înapoi, dar aceleași autorități nu au nicio reținere cu privire la incriminarea pensionarilor etnici-suedezi.

„Extremismul islamist este astăzi vectorul violenței care amenință cel mai direct Suedia”, se arată într-un comunicat al serviciilor de securitate suedeze (Säpo).

klas

„Nivelul amenințării teroriste rămâne ridicat, este poziționat la trei pe o scară de cinci. Aceasta înseamnă că un act terorist este încă posibil în Suedia „, spune Klas Friberg (foto), șeful Säpo. Regimul suedez primește jihadiștii care se întorc în Suedia din Siria si Irak. Din cele 300 de persoane care au părăsit Suedia pentru a lupta în Siria alături de ISIS, aproximativ 150 au fost deja relocați în Suedia, aproximativ 50 sunt îngropați în Siria. Cititi si Suedia: persecuta pensionarii si ureaza bun venit jihadistilor ISIS

The-report-named-ISIS-as-Sweden-s-biggest-threat-in-2017-756073

În ianuarie, șeful Säpo a descris luptători ISIS sprijiniți de Statele Unite care s-au întors în Suedia drept „rupți și traumatizați din cauza experienței lor”. El a adăugat că societatea suedeză a avut „un rol important în integrarea lor”.

swedicide-1

Legislația suedeză limitează considerabil acțiunea serviciilor de securitate. Poliția suedeză nu are voie să confiște telefoanele mobile sau computerele luptătorilor ISIS. Între timp, nivelul de îngrijorare în rândul suedezilor este în creștere. Cel mai recent raport Național de Siguranță publicat de Consiliul Național Suedez pentru Prevenirea Crimei (Brottsförebyggande Rådet sau Brå) indică faptul că patru din zece femei se tem acum să meargă liber pe străzi.

Muslim-Refugee-Attacked-and-Brutally-Raped-Another-Swedish-Woman-He-Also-Beat-Her-Afterwards-1320x680

„42% dintre femeile cu vârste între 20 și 24 de ani spun că și-au schimbat zilnic rutele sau au optat pentru un mod alternativ de transport, de teama agresiunii. Una din cinci persoane, indiferent de sex, a spus că s-au abținut să posteze orice informație pe internet în ultimele 12 luni de teama amenințării sau hărțuirii din partea regimului suedez. ”

„Rețelele sociale devin din ce în ce mai importante în dezbaterea publică. Dacă o cincime din populație se teme să se exprime (pe social media), există o problemă în democrație ”, spune Maria Söderström din Brå.

Sweden-Tomas-Aberg

Fostul ofițer de poliție, plin de ură, Tomas Åberg, se laudă că a raportat 1.211 persoane la poliție doar pentru perioada 2017-2018; iar din 214 inculpați au fost pronunțate 144 de hotărâri. „Vor urma multe rechizitorii”, a replicat el cu bucurie.

În noiembrie, o femeie în vârstă de 70 de ani, denunțată de Åberg, a fost condamnată pentru comentariile sale despre violența unor bărbați musulmani împotriva femeilor într-un grup Facebook numit „Standing Sweden”.

34938sweden-large

Ea a scris: „Trăim în Suedia sau am făcut din această țară un monstru musulman sângeros? Pensionara a fost chemată la secția de poliție, aceeași poliție suedeză care spune că nu are suficient personal pentru a investiga cazurile de viol, și a fost interogată.

Acolo, ea a explicat: „M-am simțit provocată de diverse titluri de ziar și de fapte despre acești bărbați care și-au ars și și-au bătut soțiile. M-am întrebat dacă același lucru se va întâmpla în Suedia și m-a enervat; Îi obiectez maltratarea femeile. Atâția musulmani vin aici. M-am simțit obligată să spun că sunt abuzivi față de femei. ”

Regimul liberal-stânga suedez, care s-a declarat „feminist” în 2016, consideră o infracțiune pentru o femeie etică-suedeză în vârstă care-și exprima sentimentul de insecuritate. Cu toate acestea, milițienii ISIS care au violat, jefuit, torturat și ucis sunt bineveniți în Suedia și pot duce o viață pașnică.

gavle

Procurorul general Lars Göransson din Parchetul Gävle a acuzat-o pe femeia de 70 de ani pentru „instigare la ură împotriva unui grup etnic”. În noiembrie, a fost găsită vinovată și amendată cu 4.800 SEK (470 de euro).

De asemenea, Åberg a denunțat o femeie de 78 de ani în ianuarie, acuzată că a scris pe Facebook că musulmanii sunt „barboși” și „fantome”. Că migranții comit infracțiuni grave împotriva bătrânilor și scapă neèdepsiți a înfuriat-o.

„Chiar și o aluzie la porecle sau alți termeni ofensivi despre rasă sau imigranți este reglementată de legea instigării împotriva unui grup etnic și este pedepsită”, a explicat judecătorul Jon Jonasson.

Da, și sistemul judiciar din țara dvs. este un instrument al statului, nu al justiției.

SURSA The Ethnic European

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.