Ion Cristoiu: Tăriceanu era în toate calculele că va fi președintele României.


Primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. 26 mai nu l-a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu

Ion Cristoiu: Tăriceanu era în toate calculele că va fi președintele României. Primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. 26 mai nu l-a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena 3 că Tăriceanu ar fi avut susținerea lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale, iar „cutremurul” politic de  la 26 mai nu l-a vizat pe Liviu Dragnea, ci pe liderul ALDE, despre care se știa că este „binecuvântatul”.
”Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de un om al lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu.
În acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu. Două lucruri s-au petrecut: ALDE a fost scos din calculator prin alegeri, deci ținta lui 26 mai nu a fost Dragnea.  A fost candidatura lui Tăriceanu. Știindu-se că el este „binecuvântatul”.  Ca să vedeți cât de tare i-a speriat Tăriceanu. L-au arestat pe Dragnea împotriva interesului lui Iohannis și, în al doilea rând, domnul ăla care e cu STS-ul, au scos din calculator ALDE. Atenție! 26 mai nu l-a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României.”, a spus Ion Cristoiu.
Acest articol a fost publicat în POLITICA(Ion Cristoiu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.