Mircea Badea și Sorin Vîntu distrug un candidat


Mircea Badea

”Sunteți un om prost, domnule Barna! Sau, și mai grav, v-ați supralicitat slugărnicia în fața americanilor”

”Domnule Barna, acum ceva timp, în ciuda înfățișării dvs de maior de securitate, v-am apreciat prestația pe care ați avut-o la Antena 3. A fost o prestație de om inteligent și echilibrat. Apoi ceva s-a întâmplat, probabil că euforia din 26 mai v-a paralizat centrii gândirii”.

Textul îi aparține lui Sorin Vîntu, celebrul cel mai controversat om de afaceri român. Aflat în penitenciar, Sorin Vîntu a surprins prin talentul său scriitoricesc, postările sale de pe blog depășind de multe ori milionul de accesări.

”Când ați comis-o pe aia în care spuneați că, dacă erați dvs președinte, nu s-ar fi întâmplat povestea de la Caracal, am pus-o pe seama unei exprimări nefericite – dar când ați comis-o pe aia cu Rusia și China, părerea mea despre dvs s-a schimbat radical”, îi scrie acum Vîntu lui Barna.

Iar tunurile lui Sorin Vîntu încep să tragă în plin:

”Sunteți un om prost, domnule Barna!”, o spune direct Vîntu, care oferă alternativa: ”Sau, și mai grav, v-ați supralicitat slugărnicia în fața americanilor”, spune Vîntu, completând ”Asta ar fi și mai dezgustător pentru unul ca mine”.

Sorin Vântu e contrariat de ”gândirea lui Barna”.

”Am cunoscut de-a lungul timpului cinci președinți de state care și-ar fi tăiat o mână pentru ca industriașii și producătorii din țările lor să intre pe piața chineză, iar dvs îi anunțați, nonșalant, că veți micționa pe ei”, scrie Vântu.

Iar concluzia omului de afaceri este una clară: ”Sper să nu reușiți vreodată să ocupați vreo poziție importantă în statul român”.

În același ton critic îl caracterizează și Mircea Badea pe Dan Barna, el referindu-se însă la declarați privind susținerea lui Iohannis în al doilea tur.

”L-am supraestimat grav pe acesta – e mai prost chiar decât Sică Mandolină zbierând cu generalul”, recunoaște Mircea Badea.

Intervievat de Digi24, Barna a declarat că indiferent cine va fi contracandidatul lui Klaus Iohannis în turul al doilea, votul lui va merge către „candidatul PNL”.

”Să admiți public, cu 2 luni înainte, că te-ai gândit și hotărât ce faci dacă nu intri în turul 2, înseamnă ca ești mai prost ca Cioloș în spirală.”, a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare.

Noaptea, în emisiunea sa, Mircea Badea a continuat ”desființarea” lui Dan Barna, considerând că inițial l-a apreciat ca un șmecher, care a încasat bani de la stat și care a reușit să-i convingă pe cei din USR că e un ”om de dreapta”. Dar, declarația privind turul 2 e considerată de realizatorul TV o prostie.

”E ca și cum Simona Halep ar răspunde la o întrebare pe cine ar susține în finala unui turneu. ”Pe mine, că joc în finală”, ar fi răspuns Halep”, a spus Mircea Badea, explicând că niciodată un candidat cu șanse nu va spune niciodată că susține pe altcineva.

O întrebare ”concluzivă” – e Barna ”prost”, așa cum consideră cei Sorin Vîntu și Mircea Badea – sau e o dovadă a înțelegerii cu Iohannis?

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.