Senatori Trădători Aprobă Înființarea unui Muzeu pentru Holocaust


Inevitabil se va ajunge la un protest.

Gândul:

Senatorii au adoptat iniţiativa cu 89 voturi ,,pentru” şi o abţinere’.

„Iniţiativa legislativă are ca obiect de reglementare înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, instituţie publică de importanţă naţională cu personalitate juridică în subordinea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ,,Ellie Wisel”. Muzeul are ca scop prezentarea şi promovare istoriei culturii şi tradiţiilor comunităţilor evreieşti din România protejarea memoriei victimelor holocaustului, precum şi combaterea antisemitismului.”, se arată în raportul Comisiei pentru Cultură şi Media.

Fiind instituție publică “de importanță națională”, acest muzeu al minciunii va fi sponsorizat de la bugetul public, adică din buzunarele românilor.

Silviu Vexler, Preşedinte al Comisiei de Etică şi Mediere (Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România) a declarat că proiectul de lege reprezintă o obligaţie a statului român.

Reprezintă o rușine, o insultă și o blasfemie la adresa tuturor eroilor români jertfiți în luptă sau în temnițe.

Această decizie este echivalentă cu (încă) o siluire a sufletului românesc.

„Proiectul de lege de astăzi îndeplineşte, în primul rând, o obligaţie asumată de statul român, în anul 2004, odată cu adoptarea Raportului Comisei Internaţionale pentru studierea Holocaustului din România. Cred că proiectul instituie cardul necesar pentru funcţionarea viitorului muzeu, care sunt convins, că va fi un motiv de mândrie pentru ţară, atât în plan naţional, cât şi internaţional.”, a afirmat acesta.

Va fi o mândrie pentru țară.

Care țară? Începe cu I, nu cu R.

Cetățeni din Israel militând pentru genocidul palestinienilor.

 

„Patrimoniul Muzeului se compune din condiţii de piese şi documente, constituite în colaborare cu Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România, ,,Ellie Wiesel” şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România- Cultul Mozaic, cu alte instituţii publice sau private, din ţară şi din străinătate, precum şi din piese provenind din transferuri, donaţii, şi achiziţii, conform legii”, prevede proiectul de lege.

Dacă patrimoniul va include poze cu presupuși jidani arestați în luna iunie de soldați români care poartă cojoace groase, atunci credibilitatea celorlalte documente este garantată.

Muzeul, în colaborare, va prelua şi documentele de arhivă de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, a mai precizat Vexler.

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, dar şi Comisia pentru Cultură au susţinut adoptarea proiectului.

Această instituție trebuie redenumită în “Ministerul Minciunii și Flagelului Național”.

„Am fi dorit ca proiectul legislativ să fie ceva mai complet, în sensul că am fi dorit ca muzeul să fie creat în subordinea Ministerului de Cultură şi nu neapărat al Institutului de Cercetare, pentru a îi da mai multă vizibilitate şi mai multă putere.

Asta lipsește, mai multă putere. Nu este de ajuns că există trei legi care sugrumă democrația și ucid libertatea de exprimare.

Este prea puțin și de-a dreptul antisemit. Ar trebui minimum șapte legi, dar preferabil doisprezece, una pentru fiecare trib și o Nouă Constituție Khazară.

Am fi dorit de asemenea, ca în curprindul legii să se menţioneze şi obligaţia unora dintre instituţiile centrale ale statului de a oferi un sediu acestui muzeu.”, a declarat senatorul Vlad Alexandrescu.

Tupeul nu are limite. Federația Comunităților Evreiești din România a pus la punct o adevărată mafie a retrocedărilor prin care au obținut clădiri istorice, chiar primării (primăria din Galați plătește chirie federației), ar fi simplu să doneze un astfel de spațiu pentru înființarea muzeului, însă legendara lăcomie jidănească îi împinge să-i mulgă pe goyim de bani.

Senatul a adoptat proiectul de lege pentru înfiinţarea Muzeului Holocaustului, în calitate de Cameră sesizată, iniţiativa urmând să ajungă la Camera Deputaţilor, care va avea rol de for decizional.

Mai are cineva vreo speranță că nu va trece legea?

Senatul e plin de prostituate.

Camera Deputaților e plină de șobolani trădători.

Parlamentul nu mai e demult al românilor.

Ca și guvernul, reprezintă ocupația sionistă a României.

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (alogeni), ROMANIA(politic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Senatori Trădători Aprobă Înființarea unui Muzeu pentru Holocaust

 1. Va rog corectați în text, la paragraful despre legile care sugrumă democrația și UCID libertatea de exprimare. Am corectat și la mine

  Apreciază

 2. La fraza ” Nu este de ajuns că există trei legi care sugrumă democrația și ucide libertatea de exprimare.” vă rog înlocuiți „ucide” cu „ucid”. Mulțumesc.

  Apreciază

 3. Ene Constanta zice:

  Fratilor…ati inebunit de tot…nu aveti altceva de facut decat sa aprobati infiintarea acestui muzeu ??? vedeti-va de treaba oamenilor….

  Apreciază

 4. Ionisus zice:

  Ne reprosezi noua, cititorilor, infintarea acestui „muzeu”?!
  Ai dreptul sa te adresezi Parlamentului, de ce n-o faci?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.