Carnavalul asasinatului în masă


În 2006, un articol remarcabil a apărut în sursa de știri israeliană Ynet News. Intitulat „Evreii lui Stalin” și scris de cronicarul evreu Sever Plocker, acest articol a confirmat crimele groaznice pe care comuniștii evrei le-au comis sub Stalin.
„Nu trebuie să uităm că unii dintre cei mai mari ucigași ai timpurilor moderne au fost evrei”, a început Plocker.

jewish-bolshevik-murderers11

Într-un blestem de ultimă oră asupra familiei sale evreiești, Sever Plocker, autorul și redactorul șef economic al YNet News a rupt rândurile pentru a le aminti evreilor că au fost ei, nu naziștii, cei care au fost responsabili pentru actele cele mai grave ale genocidului din istoria omenirii.

PASS-01

Uimitor, dar poate de înțeles din cauza gradului de influență sionistă purtat de mass-media occidentală, numai mass-media israeliene au purtat acuzația disprețuitoare a scriitorului pe chipurile evreilor internaționali și ale lingăilor lor Gentile Shabbos, inclusiv jurnaliști occidentali.

the-jewish-cheka1

Numitul autor spune: „Între 19 și 20 decembrie 1917, în mijlocul revoluției bolșevice și al războiului civil, Lenin a semnat un decret prin care se solicita înființarea Comisiei extraordinare pentru combaterea contrarevoluției și sabotajului,de asemenea cunoscut în Rusia sub numele de Ceka.”

soviet-union-jew-62-million-bo23lshevik-communist-marxist-lenin-stalin

cheka

Într-o perioadă scurtă de timp, Ceka a devenit cea mai mare și mai crudă organizație de securitate a statului. Structura sa organizațională a fost schimbată la fiecare câțiva ani, precum și numele sale: De la Ceka la GPU, mai târziu la NKVD, și mai târziu la KGB.

655_lenin

Nu putem cunoaște cu certitudine numărul de decese de care Ceka (singur) a fost responsabil în diferitele sale manifestări, însă numărul este cu siguranță de cel puțin 20 de milioane, inclusiv victime ale colectivizării forțate, foametei, marii epurări, expulzări, exilări, execuții, și moartea în masă în Gulags.

the-jewish-nkvd

Au fost eliminate toate straturile populației: fermieri independenți, minorități etnice, membri ai burgheziei, ofițeri superiori, intelectuali, artiști, activiști ai mișcării muncii, „membri din opoziție” care au fost definiți complet aleatoriu și nenumărați membri ai propriului partid comunist.

trotskys-white-negroes

În noua sa, extrem de lăudată carte „Războiul lumii”, istoricul Niall Ferguson scrie că nicio revoluție din istoria omenirii nu și-a devorat fiii cu aceeași poftă neîntreruptă ca revoluția sovietică. În cartea sa despre epurările staliniste, dr. Igal Halfin, Universitatea Tel Aviv, scrie că violența stalinistă a fost unică, deoarece a fost direcționată intern.
Lenin, Stalin și succesorii lor nu și-ar fi putut duce la bun sfârșit faptele fără cooperarea pe scară largă a funcționarilor teroristi disciplinați, interogați cruzi, smulgeri, călăi, gărzi, judecători, pervertiți și multe inimi sângerânde care erau membre ale stângii occidentale progresiste și au fost înșelați de regimul sovietic de groază și chiar i-au furnizat un certificat kosher.
Toate aceste lucruri sunt cunoscute într-o anumită măsură sau alta, chiar dacă arhivele fostei Uniuni Sovietice nu au fost încă deschise publicului.

51ARJnwk9KL

Dar cine știe despre asta? În Rusia însăși, foarte puține persoane au fost conduse în justiție pentru crimele lor în serviciul NKVD și KGB. Discursul public rus din ziua de azi ignoră complet întrebarea cum ne-ar fi putut întâmpla nouă.

Și care dintre noi evreii? Un student israelian termină liceul fără să audă vreodată numele Genrikh Yagoda, cel mai mare criminal evreu al secolului XX, comandantul adjunct al GPU și fondatorul și comandantul NKVD.
Yagoda a pus în aplicare cu sârguință ordinele de colectivizare ale lui Stalin și este responsabil pentru moartea a cel puțin 10 milioane de oameni. Deputații săi evrei au stabilit și gestionat sistemul Gulag. După ce Stalin nu l-a mai văzut favorabil, Yagoda a fost retras și executat, si înlocuit în calitate de spânzurat în 1936 de Yezhov, numit „piticul sângeros”. Iezhov nu era evreu, dar era binecuvântat cu o soție evreiască activă.

Resultado de imagen de Sebag Montefiore

În cartea sa „Stalin: Curtea stelei roșii„, istoricul evreu Sebag Montefiore scrie că în perioada cea mai întunecată a terorii, când mașina comunistă a asasinatelor a funcționat în plină forță, Stalin era înconjurat de femei frumoase, tinere, evreiece.

Lazar-Kaganovich (1)

Asociații apropiați și loiali lui Stalin au inclus membrul Comitetului Central și Politburo Lazar Kaganovich. Montefiore îl caracterizează drept primul stalinist și adaugă că cei care mor de foame în Ucraina, o tragedie inegalabilă în istoria genului uman nu l-au mișcat pe Kaganovici.

Leonid-Rajhman

Mulți evrei și-au vândut sufletul diavolului revoluției comuniste și au sânge pe mâini pentru eternitate. Vom menționa doar un altul: Leonid Reichman (foto), șeful departamentului special NKVD și anchetatorul șef al organizației, care a fost un sadic deosebit de crud.
În 1934, conform statisticilor publicate, 38,5% dintre cei care dețineau cele mai înalte funcții în aparatele de securitate sovietice erau de origine evreiască. Și ei, desigur, au fost eliminați treptat în următoarele epurări. Într-o conferință fascinantă la o convenție de la Universitatea Tel Aviv din această săptămână, dr. Halfin a descris valurile de teroare sovietică drept „un carnaval al crimei în masă, fantezia purgărilor și esențialismul răului”. Se dovedește că și evreii, atunci când devin captivați de ideologia mesianică, pot deveni mari ucigași, printre cei mai cunoscuți din istoria modernă.

dd395-32-33-site

Evreii, activi în aparatele teroriste oficiale comuniste, în Uniunea Sovietică și peste hotare și care uneori i-au condus, nu au făcut acest lucru, evident, ca evrei, ci mai degrabă, ca staliniști, comuniști și cei pe care i-au numit oameni sovietici. Prin urmare, ne este ușor să ignorăm originea și să facem pe proștii.

KAGANOVICH - 'holodomor' was INTENTIONAL STARVATION of Ukrainians, DERIDED as 'peasants'

Ce trebuie să facem cu ei? Să nu uităm. Parerea mea este diferită. Mi se pare inacceptabil faptul că o persoană să fie considerată membru al poporului evreu atunci când face lucruri mari, dar nu este considerată parte a poporului nostru atunci când face lucruri uimitor de disprețuitoare.

JewishPoliticalParties-1-1024x640

Chiar dacă o negăm, nu putem scăpa de evreitatea călăilor noștri care au slujit Teroarea Roșie cu loialitate și dăruire de la înființarea sa. Până la urmă, alții ne vor aminti întotdeauna originea lor.

revolution-jews-english-web-1512578583

Articol tradus din The Ethnic European –  autor scriitorul Michael Walsh

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

 

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, ISTORIE RECENTA (europeana). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.