Mai există suveranitatea naţională a României?


Cum poate fi numit un pseudostat în care liderii partidelor politice se prezintă la ambasada unei ţări străine pentru a primi note pentru purtare şi instrucţiuni preţioase?

Este un teritoriu controlat pe faţă de la Washington. Este stupefiant faptul că există destul de mulţi comentatori şi jurnalişti care consideră o asemenea situaţie ca fiind ”normală”.

Există o mulţime de „formatori de opinie” care susţin sus şi tare că statutul de colonie americană este perfect pentru România. Lăsând la o parte faptul că aceste personaje nu înţeleg că există ţări care nu sunt colonii şi care au o politică externă multivectorială, centrată pe interesul propriu şi nu pe interesul SUA.

A devenit deja obicei ca,înainte de alegeri sau de un eveniment politic important,cu un impact major pentru soarta României, SUA să cheme la raport reprezentanți din toate partidele de slugoi. Este ca un fel de interviu de angajare, în care sunt selectați cei dispuși să servească cel mai mult interesele americane, în dauna celor naționale, aceștia urmând să fie mai apoi favoriții în cursa electorală, având funcțiile aproape garantate, așa cum s-a întâmplat de multe ori.

Există și aspectul celălant,al pedepsei, în care cei care nu se aliniază la cerințele impuse de Înalta Poartă, sunt intimidați, anchetați, arestați, în cel mai bun caz scoși din joc de instituțile de poliție politică DNA și SRI create special în acest scop. Acest circ al luptei împotriva corupției, în realitate este doar un proces de epurare politică ce are și rolul de-a insufla maselor ideea că se face justiție și că SUA/UE sunt interesate de diminuarea corupției, întărirea democrației și a ,,statului de drept în țara noastră”. În realitate se întărește statul de colonie, de țară care și-a pierdut independența și suveranitatea.

Crimele Mafiei Globaliste

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mai există suveranitatea naţională a României?

  1. A.D. zice:

    „În realitate se întărește statul de colonie, de țară care și-a pierdut independența și suveranitatea.”

    Da, explicați asta maselor! Ele oricum au alte probleme și alte preocupări.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.