Un jurnalist american i-a înfuriat pe sârbi după ce s-a întrebat dacă în Serbia există mâncare


 și dacă „cei care au declanșat Primul Război Mondial” au auzit de internet. Cum au reacționat sârbii

Un jurnalist american i-a înfuriat pe sârbi după ce s-a întrebat dacă în Serbia există mâncare și dacă „cei care au declanșat  Primul Război Mondial” au auzit de internet. Cum au reacționat sârbii

Un jurnalist american a comentat ironic victoria sârbilor, după ce Naționala masculină de baschet a SUA a pierdut, joi, meciul de clasament cu Serbia (89-94), la  Cupa Mondială din China. ”Există mâncare în Serbia?”, s-a întrebat jurnalistul, sfidător, după ce americanii au suferit o înfrângere neașteptată, scrie b92.net.
Kevin Clancy, comentator de radio, a postat pe Twitter următorul mesaj: „Am pierdut cu Serbia la baschet? Au ceva mâncare în Serbia?”
Pe rețelele de socializare au început să curgă reacțiile sârbilor din diaspora, cu postarea mai multor filme video, dar și cu replici pe măsura ofensei jurnalistului american. Și din care nu a lipsit umorul. „Da! Mâncăm americani la micul dejun”, au spus unii internauți.
Alții au preferat să-i amintească americanului că, de zeci de ani, cei mai buni sportivi provin din Serbia. Și în baschet și în fotbal, dar și în tenis. ”Ai auzit vreodată de Djokovici?”, a întrebat un alt internaut.
După aceste comentarii, comentatorul radio a revenit, la fel de sarcastic, întrebându-se, într-o nouă postare, dacă au internet în Serbia. Alte reacții ale diasporei sârbe, altă insultă a americanului.
”Ok, ok. Aș dori să-mi cer scuze față de Serbia. Ar trebui să fiu mai respectuos față de cei care au declanșat Primul Război Mondial. L-ați asasinat pe arhiducele Ferdinand, nenorociților! Locul ăsta a fost un butoi de pulbere! 16 milioane de oameni morți!. Foarte frumos”, a scris americanul
Acest articol a fost publicat în EUROPA DE EST. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un jurnalist american i-a înfuriat pe sârbi după ce s-a întrebat dacă în Serbia există mâncare

  1. M.R.A. zice:

    Nesimtit si indolent ca orice american!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.