Teamă totală de Liviu Pleșoianu – motive reale pentru care este cel mai periculos candidat


Liviu Pleșoianu

Dintre toți, Pleșoianu are curajul să dorească România independentă, nu o colonie a multinaționalelor și a SUA, o ”punte de aur între est și vest” – și nu o punte ruptă, așa cum o acceptă ceilalți – crezând, absurd, că, totuși, nu vor ajunge… la apă!

 În ultimele luni, Liviu Pleșoianu nu a mai fost promovat de unele mass media care, de altfel, i-au preluat ideile și l-au susținut. Desigur, presa este o afacere și, desigur, ”managementul” a impus asemenea schimbări.

Nu le comentăm, pentru că fiecare își cunoaște propriile socoteli.

Problema e mai multe publicații s-au repezit să interpreteze o afirmație a candidatului independent că nu are semnăturile. Corect, așa cum cinstit a recunoscut Pleșoianu, este că nu le are ÎNCĂ. Dar, așa cum se vede din reacțiile de pe internet, Pleșoianu va avea până la data limită numărul cerut de semnături.

”E amuzant cum unii, care au uitat începând cu 23 iulie că exist, publică acum știrea că „Pleșoianu nu a strâns semnăturile””, scrie Pleșoianu, care însă precizează: ”Cei care cred în drumul OMULUI LIBER continuă să trimită foarte multe semnături. Avem sute de plicuri trimise în ultimele 24 de ore, sute de oameni inimoși care nu s-au oprit, în București și în țară!”.

Am scris ieri că suntem aproape, dar mai sunt necesare semnături, scrie Pleșoianu – ”E încă posibil să facem numărul necesar… Ultimele 24 de ore…”.

Ciudată e însă teama de Pleșoianu. Cu ce deranjează acest politician – evident independent! – de se reped contra lui – sau, dimpotrivă, îl izolează cu zidul tăcerii?!

E ”omul Moscovei”, așa cum spun unii manipulatori penibili și creatori consacrați de știri false? Evident, dacă în spatele său ar fi fost o mare putere, despre care tot acești manipulatori susțin că ”a influențat alegerile la președinția SUA”, cu totul alta ar fi fost logistica sau campania de imagine… Logic, nu?

Rușinos pentru România este că Liviu Pleșoianu sau alți români patrioți nu găsesc sprijin în presa română – și singurii care i-au fost alături mereu am fost noi, cei de la Sputnik. Nu pentru că ar fi ”al nostru”, ci pentru că e un om de valoare – și un patriot.

Pleșoianu este candidatul total independent, care chiar a dorit să demonstreze o independență absolută! Chiar față de persoane și grupuri cu care avea vederi comune. O greșeală, zic eu, pentru că mulți s-au simțit deranjați de atitudinea lui Pleșoianu – iar asta cred că i-a afectat și capacitatea de aduna semnături.

Dar, așa a dorit Liviu Pleșoianu, așa cum pe vremuri Vadim Tudor lua decizii pe care mulți nu le înțelegeau.

Problema e însă cine și de ce se teme de Liviu Pleșoianu?

Simplu: dintre toți candidații, Pleșoianu are un discurs național – bazat pe o consecvență în demersuri.

Dintre toți, Liviu Pleșoianu se ia de piept cu Sistemul, când restul au acceptat batista pe țambalul cu pricina.

Dintre toți, Pleșoianu NU are un trecut tarat de avantajele combinațiilor de partid și de stat, ori de fapte reprobabile, ori de colegi și lideri compromiși.

În fine, dintre toți, Pleșoianu are curajul să dorească o Românie independentă, nu o colonie a multinaționalelor și a SUA. O Românie ”punte de aur între est și vest”, cum spunea chiar președintele american George Bush – și nu o punte ruptă, așa cum o acceptă ceilalți – crezând, absurd, că totuși nu vor ajunge… la apă!

De aceea, probabil, Pleșoianu nu trebuie votat. De aceea, cu siguranță, le este teamă de Liviu Pleșoianu. De aceea cred că Pleșoianu va strânge semnăturile. În ultimele 24 de ore.

 Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA (Liviu Plesoianu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Teamă totală de Liviu Pleșoianu – motive reale pentru care este cel mai periculos candidat

 1. citadela zice:

  Nu este absolut nici o teama.
  La ora actuala in care catastrofa ecologica si de incalzire a planetei avanseaza cu VITEZA pe prim plan, Nu exista nici un candidat care sa se poata opune reformelor de austeritate care vor urma negresit in vederea salvarii noastre a tuturor.

  Ma gindeam si la varianta asta:

  Inlocuirea capitalismului care i pe duca si depasit ca sistem CHIAR s-ar putea sa includa o monarhie ecologic-climaterica. Prin intermediul autoritatii absolute a unui monarh( ca justificare pentru bobor) se va putea:

  -Trece la austeritate generala de refacere a naturii si a pamintului, a climei, pina la desfiintarea completa a statului in formatul actual(capitalist-de-jaf)

  -Blocarea accesului/activitatii umane pe suprafete uriase 75-80% din suprafata totala a teritoriului pentru insanatosire asa cum deja se face in State unde federalii au blocat deja accesul/pasunatul pe milioane de hectare(cititi pe net) ..si continua sa o faca anexind noi foste ferme si ranch-uri acestei ZONE INTERZISE OAMENILOR!

  promovarea bisericii NOI care va cinta dupa cum vrea „eco-monarhul” – rugaciuni pina la pamint ecologice pentru urmatoarele citeva sute-mii de ani, rugaciuni adresate lui Iisus-vindecatorul OMULUI, (cum ar veni)in primul rind, a pamintului si a cerului, a animalelor si a plantelor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.