Comunitatea evreiască internațională a cumpărat Patagonia argentiniană și chilenă


„Comunitatea evreiască internațională a cumpărat Patagonia argentiniană și chilenă pentru a construi un al doilea Israel.”

Cristina Fernández de Kirchner a schimbat Patagonia pentru anularea datoriei argentiniene cu Banca Mondială și FMI, către Eduardo Elztain (prezent in toate fotografiile de mai jos), președintele comunității mondiale evreiești.

wjc_meeting_with_argentine_president_cristina_kirchner

Imagen

Imagen

10710622_694740603935299_1289473119657216085_n

Imagen

Imagen

Imagen

Patagonia argentiniană cu o suprafață de 1.043.076 km² este de două ori mai mare decât Spania, inclusiv Insulele Baleare și Canare.

Imagen relacionada

Patagonia argentiniană se va alătura unei părți din sudul Patagoniei din Chile, pentru care armata chilenă colaborează deja pentru a stabili o bază militară subterană ce va deveni cel mai sofisticat complex militar după bazele americane din Zona 51.

Această bază submarină va controla și poate distruge submarinele care trec prin Cape Horn din Pacific până în Atlantic.
Baza are deja câțiva ani și este baza Rockefeller care, împreună cu cea pe care o dețin deja în Antarctica, sunt cele mai importante din sudul planetei.

Baza Rockefeller din Patagonia și Regiunea Lacurilor din sudul Chile și Argentina, este într-adevăr o rețea extinsă de zone și tunele DUMB.

Imagen relacionada

Apa din această regiune este cea mai pură de pe planetă și cea mai gustoasă. Bogat în oligoelemente terțiare și neatinsă de viața omului care a ajuns acolo doar sub forma de puține familii și a unei unități militare din istoria recentă.
Militarii și oamenii de știință din Israel și-au făcut măsurătorile și studiile tehnice ale zonei pe care le-au dat de bune pentru a merge mai departe cu așezarea unui nou Israel.

Construcția DUMB-urilor uriașe este esențială pentru dezvoltarea vieții subterane într-o zonă cu temperaturi și vânturi ostile în iarna antarctică, care se poate dezvolta apoi vara la suprafață.

Culturile criogenice ale DUMB sunt esențiale pentru sustenabilitatea vieții subterane durabile, fără a depinde de exterior și de condițiile meteorologice nefavorabile pentru cea mai mare parte a anului.

Pe de altă parte, DUMB va funcționa ca un adăpost atomic și pentru dezastre naturale, cu sisteme de pompare a apei și a aerului atât pentru extracție cât și pentru alimentare.

Achiziționarea unor astfel de teritorii garantează proprietatea privată căreia i se adaugă cartea albă pentru organizația însăși ca țară in interiorul altor două țări Chile și Argentina, cu propria armată, dar și cu colaborarea armatelor argentine și chiliene.

Pentru echilibrul geostrategic din zonă, Argentina a semnat acorduri comerciale cu China, iar comunitatea evreiască va presiona la rândul său imperiul britanic pentru retragerea sa din Falklands sau pentru repartiția sa cu China și Argentina a resurselor zonei.

Resultado de imagen de militares israelies en argentina

Denunță prezența a opt mii de militari israelieni în Patagonia

Comunitatea internațională, să spunem țările suverane, nu a fost informată de nimeni cu privire la aceste planuri ale comunitații sioniste internaționale și doar unele servicii secrete cunosc aceste planuri pe deasupra, deoarece armata israeliană, argentiniana si chilena sunt responsabile de secretul și discreția dezvoltării proiectului.

În asteptarea deflagrației termonucleare care ar putea apărea între blocuri și contaminarea și dispariția orașelor întregi, la rândul său, direcționată și condusă de interesele sioniste ale Rezervei Federale în sine și de controlul și de emiterea unică a monedei, Israel speră să continue în viața sa singur pe pământ, împreună cu celelalte DUMBS construite în Africa și SUA în același scop, pentru a avea un loc sigur pentru a proteja elita mondială.

TBM-urile puternice încearcă să conecteze toate aceste DUMBS de pe diferite continente în numărul maxim de kilometri și întinderi posibile. Sursa eladiofernandez blog

***

Elita intenționează să se stabilească în Patagonia. Psihopații care controlează această lume prin procură și-au planificat evadarea în siguranță cu mult timp în avans. „Elita” Illuminati și-a asigurat deja propriile acvifere vaste de apă dulce în țara lor ascunzătoare numită „ANDINIA” din Patagonia. Vedeți „Sioniștii își fixează privirile pe Patagonia” și „Planul Andinia”

În timp ce a vizitat proprietatea de 11.000 de acri cu Ted Turner în Patagonia în urmă cu ani, Jane Fonda a spus că nu ar fi bine dacă „s-ar întâmpla ceva” în Statele Unite, astfel încât să se vadă obligată să rămână în Patagonia. Alături de George Soros, care a cumpărat aproape un milion de acri în apropiere, plus o stațiune în Bariloche. Apoi, este Angela Merkel care a cumpărat o moșie nu departe de cea a lui George Bush și Sylvester Stallone, etc. Chiar regina deține o moșie acolo numită „Monte Dinero”, iar nepoții ei învață să vorbească spaniolă cu bona lor spaniolă.

Luciano Benetton, magnatul textil italian, a cheltuit 50 de milioane de dolari în urmă cu câțiva ani pentru aproape 2,2 milioane de acri de ferme cu oi, care se întind pe o lungime de 60 de mile pe valea râului Chubut și furnizează fabricile de lână ale companiei sale.

Un agent funciar de acolo a spus: „Am mai multe cereri pentru decât ferme de vânzare”. Își petrece cea mai mare parte din zilele sale batând drumurile din regiune în căutarea de potențiali vânzători și a zburat recent spre punctul de sud al Patagoniei pentru a cauta ferme acolo. „Am ordine să cumpăr ferme fără limită de preț și nu le pot găsi”, spune el cu un oftat. „Oamenii spun:„ De ce vrea lumea să investească în ceva atât de departe? ”

Răspuns: Iluminații nu au nicio intenție de a intra în „Bunkers subterane”. Aceasta este doar dezinformarea pentru țărani. Ei fug în Andinia, pentru a-și salva propria piele și skin & ends.  – cairnsnews.org  –

***

https://karensmithdotblog.wordpress.com

 

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE, INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.