Singura perioada de aur a fost in Socialism! Capitalismul monarhist la fel de mizerabil ca cel de azi.


Imagine similară

Cu toate că nu putem spune ce s-ar fi întâmplat dacă nu veneau comuniștii la putere și în 1965 Nicolae Ceaușescu, putem totuși să facem o paralelă între perioada 1900-1945 și perioada 1990-2019 din punct de vedere al dezvoltării economice. România de atunci cu partide și luptă politică este descrisă de mai toți dramaturgii și poeții ca fiind o țară subdezvoltată care își vindea resursele, în timp ce majoritatea populației trăia la limita subzistenței, în bordeie sau case din chirpici și erau sclavi pe „plantațiile” boierilor. Vezi și motivul răscoalei de la 1907. În unele orașe existau fabrici și muncitorii erau exploatați la maximum, vezi grevele începând cu 1920. Și ăștia trăiau la limita subzistenței. Resursele erau controlate de firme străine, în timp ce căcații din pnl, pc, pnț, mgl se luptau pe scena politică, până când pe fondul rahatului asemănător celui de azi s-a format legiunea arahanghelului Mihail. România era acea țara sălbatică cum o denumeau vesticii, fără nici un fel de infrastructuri. Dar propaganda lăuda centrul Bucureștiului ca fiind micul Paris, în timp ce restul era o mahala mizeră pe care de abia Ceaușescu a reușit să o înlăture.
Cum este România pluripartidă azi??? Seamănă izbitor cu cea interbelică. Resurse (petrol, gaze, fond forestier, apă, energie) precum și mari unități de producție privatizate, adică vândute la firme vestice. În 30 de ani România nu a mai făcut nimic, nici măcar un proiect de irigații . A reparat și construit șosele și câte un pod pe ici pe colo, o sumedenie de firme de logistică/transport și blocuri ieftine cu infrastructură de rezistență net inferioară celor construite pe timpul comunismului.
Nu putem spune ce s-ar fi întâmplat dacă rămâneau partidele politice (pnl, pț, pnț, mgl) la putere după 1945, dar putem vedea ce se întâmplă din 1990 după ce au venit aceste partide politice pe scena politică. Adică un mare rahat!. România începând cu anul 2003 nu a mai reușit să își formeze un buget de stat sustenabil și drept urmare a lăsat securitatea națională (armata rasă de tot, servicii împuținate, poliție distrusă), învățământul, cultura etc să se ducă pe apa sâmbetei. Și unii liberali, țărăniști în vârstă se plâng la tv că vezi doamne i-au aruncat comuniștii în temnițe. Păi pentru ce rahat au făcut în perioada interbelică chiar meritau ștreangul, și nu temnița ..sau sulițele lui Vlad Țepeș. Eu zic că au avut noroc, că dacă Hitler nu intervenea împotriva legiunii, se ocupau legionarii de ei și nici temniță nu mai apucau.
Rezultatul politicianismului de căcat și a presei care presează tot căcat.
În 30 de ani România politică s-a umplut de alogeni, în general evrei, care infiltrați dictează guvernelor politici de represiune. Mai găsești pe la primării un Bădulescu care să le dea cu tifla pentru muzeul lor de istorie. I-am și întrebat: De ce nu vă faceți voi muzeu de istorie a evreilor la voi în Israel ????
Răsculații de la 1907 împotriva cui s-au răsculat?

Nicolae – comentariu de pe blog

Acest articol a fost publicat în MONARHIE (capitalism), ROMANIA(de altadata), SOCIALISM. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Singura perioada de aur a fost in Socialism! Capitalismul monarhist la fel de mizerabil ca cel de azi.

 1. thebigwhitewolf zice:

  Urmaresc de ceva timp blogul dvs. si apeciez ceea ce faceti.Am inceput sa schitez catea idei pe care imi doresc sa le transpun intr-o carte. Am rugamintea sa acordati cateva minute asupra a ceea ce am inceput https://romaniainviitor.wordpress.com

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Cred ca nu ati urmarit prea mult blogul si nici categoriile care sunt in dreapta dvs. O sa gasiti categoria Religie, o sa fiti tare dezamagit sa aflati ca blogul meu e total impotriva oricarei religii si al lui Zeus (d-zeu). Zeii sunt de fapt cei care au construit omenirea in forma in care suntem azi, ei o conduc si ei o papa de energie. Suntem aici intr-un tarc din care ei se hranesc. In milenii si-au luat toate denumirile pe care noi le gasim la vechiile civilizatii dar sunt unul si acelasi. D-zeu de fapt este un extraterestru care nu are nici o treba cu iubirea si timpeniile spuse de religii si filozofiile umanitatii incepind la Upanisade si alte asemanatoare. El ne-a creat pentru hrana proprie.
   Sufletul, constiinta sunt altceva dincolo de acest corp creat de el prin modificare genetica. Lupta lui tocmai pentru ele se da prin ingenuncherea omului.
   Cartea pe care o scrieti dvs pentru mine inseamna…din nou spalarea creierului omului.

   Apreciază

 2. thebigwhitewolf zice:

  Aveti perfecta dreptate in ceea ce priveste creația si faptul ca foarte multi zei inclusiv Dumnezeu ( Domnul Zeu ) au coborat pe pamant. Ei au venit sa spijine si sa ghideze umanitatea in momente de cumpana si de ratacire. Au coborât in diferite zone ale Pamantului. Ei dețin totul. Ceea ce nu stiti sau omiteti este ca exista si intuneric si sus si jos. Zei sunt fiinte de lumina si asa au fost mereu. Tot ce e intuneric apartine apartine unor entități care intr-adevar sunt intrupati si se hranesc cu energia oamenilor, dar cea de joasa vibrație, energie negativă. Ca un exemplu de plan este cel de la Colectiv, doar un mic exemplu pe langa tot ce se pregateste in curând. Sunt un fel de trântori care mereu au furat si sau folosit de altii. Pentru Dumnezeu ei sunt mult prea mici si in curand veti asista la o purificare totala pe acest Pamant. Sa retineti tot ce v-am spus va rog, veti auzi de numele meu in curand si tot ce am scris voi si demostra, ceea ce nimeni nu a facut pana acum. Zi binecuvântată

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.