Stanley Meyer, unul dintre inventatorii motorului cu apa, a murit la restaurant strigând: «M-au otravit!»


Știaţi că vehiculele care funcționează cu apă există de mulţi ani? Dacă vă informați doar din mass-media principală probabil că nu, deoarece acolo nu se pomenește nimic despre acest subiect. Ceea ce este chiar și mai deranjant, este faptul că, în mod bizar, inventatorii fie au încetat să mai lucreze la proiectele lor, din cauza intimidărilor la care au fost supuşi, fie au decedat în circumstanţe mai degrabă stranii.
Interesul Pentagonului pentru motorul cu apă
După spusele lui Stanley Meyer, o maşină echipată cu un motor hidraulic poate traversa Statele Unite de la un capăt la altul cu 83 litri de apă. Inventatorul a subliniat că apa purificată, apa de robinet sau apa sărată sunt opţiuni viabile drept carburanţi pentru motorul cu apă.
Stanley Meyer era sigur că munca sa a fost recunoscută de alte instituţii, deoarece a obţinut interesul Pentagonului şi chiar a fost onorat pentru ceea ce a făcut. De asemenea, British Advanced Energy Institute a trimis un reprezentant pentru a-i studia cercetările şi rezultatele la care a ajuns. Mai târziu, ei au confirmat aceasta declarând că: „am trimis recent o delegaţie pentru a observa munca lui Stan, pentru a o evalua cu adevărat. Este una dintre invenţiile cele mai importante ale secolului
Din nefericire, fără să ştie, aceleaşi persoane care păreau că îi recunosc meritele au condus la declinul său misterios. Viaţa lui Stanley Meyer a fost curmată brusc într-o zi în timp ce lua cina cu fratele său geamăn şi câţiva investitori belgieni. Scopul cinei era acela de a sărbători încununarea muncii lor – vehiculul care funcţiona cu apă fusese brevetat.
Totul se derula normal, până când Meyer a băut din cana sa cu suc de merişoare. Brusc, el a început să se sufoce, și-a dus mâna la gât în timp ce s-a ridicat şi s-a îndreptat cu viteză afară din restaurant, vomitând violent. Dându-și ultima suflare în braţele fratelui său, a rostit ultimele sale cuvinte: „m-au otrăvitˮ.
Raportul medicului legist asupra morţii lui Stanley Meyer
Deși cauza morţii a fost în mod oficial clasată ca anevrism cerebral, este extrem de suspect faptul că ultimele sale cuvinte au fost acelea ce arătau o tentativă de asasinat.
Este evident că vehiculul inventat de Meyer, care funcţionează cu apă, putea fi un obstacol imens pentru beneficiile industriei petroliere. Așadar este posibil ca societăţile industriei petroliere să fi pus totul la cale pentru a comite cu sânge rece această crimă, cu scopul de a opri potenţiala ameninţare?
Un fapt este cert, multă lume era foarte interesată de munca lui Meyer. Marile companii petroliere, firme de investiţii, conform zvonurilor și guvernul era de asemenea interesat.
În final, Stanley ar fi primit oferte enorme pentru brevetul său, de ordinul a un miliard de dolari, de la grupuri atât de importante. Cu toate acestea, el a declinat toate ofertele deoarece principalul motiv al construirii unui motor cu apă era acela ca marile companii petroliere şi ţările să înceteze să mai abuzeze de consumatori. Din păcate, acest deziderat nu a mai apucat să prindă contur și, aşa cum ştim, preţurile petrolului şi al gazelor au escaladat, în timp ce vehiculul cu apă nu a mai fost introdus pe piaţă.
Stanley era o persoană rară, unul dintre puținii oameni care doresc cu adevărat să facă lumea mai bună prin intermediul muncii lor.
Există semne de întrebare referitoare la motivul pentru care mass-media nu a spus niciun cuvânt despre ceea ce s-a petrecut cu Stanley Mayer şi despre munca sa!
Dacă ne dorim o lume în care să beneficiem cu toții de energie liberă, este necesar să susţinem oameni precum Stanley Meyer. El a afirmat cu privire la aceasta:
Dacă toată lumea s-ar putea pune de acord, fără instituţii politice în discuţie, nicio multinaţională nu ar putea să ne învingă.ˮ
Biografie succintă
Inginer în domeniul electricităţii, posedând o mare experienţă, Stanley a studiat procesul de fuziune a hidrogenului la temperatura ambiantă.
A fost autorul a diferite brevete în domeniul oceanografiei, monitorizării cardiace şi sistemelor de validare bancare (42 în total, dintre care 10 în Canada). Începând din 1989, el a avut parte de un tratament special la biroul de brevete: câteva dintre brevetele sale au fost acceptate în 1993. Cea mai mare parte dintre ele țin de secţiunea 101, unde acordarea brevetului depinde de o demonstraţie reuşită. În acest birou, brevetele lui Meyer au fost expediate în 8 luni, ceea ce reprezintă o scurtă întârziere, probând faptul că cei responsabili au considerat că această tehnologie era importantă, cu atât mai mult cu cât se menționează că 200.000 de cereri de acordare de brevete erau în aşteptare.
Stanley Meyer a lucrat pentru fundaţia Batelle în Ohio, pentru punerea la punct a proiectului Gemini al NASA şi, de asemenea, la sistemul de alimentare cu energie pe conceptul EBED, pentru proiectul Războiul Stelelor.
A avut societăţi care fabricau astfel de echipamente şi a ocupat funcţii de co-sponsorizare în lumea afacerilor internaţionale.
Împreună cu fratele său, fost inginer electric la USAF, el a pus la punct o afacere de mai multe milioane de dolari în domeniul transportului şi pieselor de schimb.
Avea un spirit întreprinzător. Tehnologia Water Fuel Cell (WFC – numele tehnologiei şi societăţii lui Meyer) este proprietatea lui Stanley A. Meyer din Grove City, Ohio. În prezent, WFC Interantional nu are reprezentanţi oficiali în Anglia. Dar, în ciuda controverselor, în Regatul Unit, membrii din parlament și cercetători ştiinţifici din Ministerul Apărării studiază WFC a lui Meyer, ca de asemenea mari grupuri industriale şi guverne din străinătate.
Mayer și-a finanţat singur munca ştiinţifică, recunoscută şi recompensată de organisme naţionale şi internaţionale, şi a fost ales inventatorul anului de publicaţia americană Who’s Who, în 1993. Ulterior el a primit finanțări substanţiale din Canada, Anglia şi Suedia.
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( oameni). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Stanley Meyer, unul dintre inventatorii motorului cu apa, a murit la restaurant strigând: «M-au otravit!»

 1. Urmas de geto-dac zice:

  Si sunt foarte multi altii care au impartasit aceeasi soarta cu d-l Meyer , despre care nu stie nimeni .
  Avem si noi , romanii , inventatori cu minte de geniu pe care insa toate guvernele dupa lovitura de stat din ’89 si pana acum , i-au ignorat .De ce ?
  Pentru ca toti ”alesii ” fara exceptie , sunt niste marionete in mainile papusarilor , papusari ce omoara fara nici un scrupul in stanga si-n dreapta , zica-se in numele ”democratiei ” oficial si ”pentru resurse” neoficial.
  In fapt sunt la fel de false amandoua.
  Un om sanatos la cap si dotat cu inima , nu ar fi acceptat jaful din Romania. Ai nostrii au acceptat pentru ca sunt corupti si deci santajabili , pentru voturi sau febra puterii ori , pur si simplu pentru ca-s idioti . Parca N. Iorga spunea ca pentru a distruge o natie nu este absolut necesar sa pui tradatori in fruntea ei ci incompetenti.

  Motivarea de-a dreptul puerila a papusarilor , cu dependenta de hidrocarburi , carbune sau gaz este numai pentru ignorantii carora le este foarte comod sa fie mintiti. Acestia vor sa fie mintiti frumos fie pentru ca le e lene sa gandeasca , nu au capacitatea pentru a face asta sau ii doare la basca pur si simplu pentru milioanele de oameni care mor in numele decocratiei sau resurse.
  Ar fi cazul sa ne trezim la realitate si sa constientizam ca tehnologia energiilor libere , de punct zero sau cea pentru vindecarea corpului fizic non-invaziva , ar fi scapat intreaga planeta de sub jugul retelelor , sistemelor , si asta de acum mai bine suta de ani . De ce nu s-a intamplat ? Pentru ca noi nu o cerem si ei , ce interes ar avea s-o elibereze ?

  Procedura de brevetare a unei inventii este extrem de greoaie si costisitoare .
  Marile idei la nivel planetar , izvorasc din mintile ”oamenilor simplii sau de rand” cum ne numesc ”alesii” – oamenii ”complexi” din frunte , ce-au studiat dar nu dispun de resurse pentru a breveta o inventie. Pe langa cei ce-au razbatut hatisul si neputand fi cumparati mai apoi asasinati , sunt si oamenii fara resurse ca-n Romania sau alte tari sarace , carora occidentul, cei ”civilizati” cum ii considera multi fata de noi , i-au pacalit , furat inventiile si le-au brevetate la ei in tara.
  Nu ma refer la idei revolutionare gen motoarele cu apa ca mai sus , cele de punct zero , bateria ce nu se descarca niciodata , electricitatea fara fir si alte asemenea . Nu , cele acceptate si fara sa schimbe evolutia planetei pentru a nu cadea sistemul actual dar din care se poate scoate mult profit.
  De celelalte mentionate mai sus , beneficiaza din plin armatele sau sunt trecute la ultra secret de state acolo unde nu se are incredere nici macar in armata.

  Tehnologia energiilor libere si pentru vindecare exista de mai bine suta de ani din ceea ce stiu eu.
  Nu ne pasa in continuare de copiii nostrii rapusi vremelnic de cancer , de parintii , fratii sau surorile noastre ? Ei ar putea fi astfel vindecati
  Nu ne pasa de celelalte fiinte umane de pe planeta ce cad prada sistemului actual ?
  Si ei ar putea fi astfel eliberati.
  Daca am cere tehnologia energiilor libere ar mai fi razboaie ?
  Motivarea puerila ”pentru resurse” ar cadea .
  Ar mai fi hotie , dictatura ?
  Bancile nu ar mai stapani si banul ar cadea si el pana la urma . Omul astfel eliberat va incepe sa ceeze.
  Oameni care mor in frig , oameni dati afara din casele lor pentru ca nu-si mai permit plata intretinerii , oameni care rabda de foame , copii care n-au vazut in viata lor marea sau muntele sau nu stiu ce-i aia o haina groasa iarna , ori o ciocolata ar mai exista pe scumpa noastra planeta daca tehnologiile s-ar elibera ? Planeta nu ar respira usurata ?

  Intregul sistem este conceput pentru generarea mentalitatii necesara supravietuirii in scalvie . De la dogma pana la ideologii stiintifice. In religii ce sa mai vorbesc , in ideologii vedeti motivarea ilustrilor ”oameni de stiinta” in cazul marilor piramide din Egipt. Cum justifica acestia realizarea lor ca-i rad si curcile sau un copilas de clasa a patra.
  Un exemplu , blocurile de 3-4 tone , altele de zeci , au fost carate de la cariera de piatra aflata la sute de km. dincolo de Nil pe busteni rostogoliti , trase cu franghii din coarda de vie parca si cu toate ca cea mare e construita din 2,5 milioane de blocuri de piatra iarasi parca , a fost realizata pe repede inainte pe vreo 30 de ani . Verificati , spun din memorie , se poate sa gresesc Dar in orice caz o sa va distrati copios.
  Toate aceste nu erau posibile de admis fara mentalitatea de turma indusa de catre sistem

  Sa cerem romani cu toata fiinta tehnologia energiilor libere , sa facem presiune pe ”alesi” , sa vorbim tuturor despre importanta si impactul urias in toate ramurile vietii si dincolo de ea . Doar la modul acesta , la nivel planetar , nu vor mai avea ce face si le vor elibera. Nu va lasati mintiti de actualele eoliene , panouri solare , fotovoltaice sau masini electrice. Sunt praf in ochi , extrem de ineficiente , foarte scumpe si neaccesibile tuturor , aceptate de catre stapani .
  Gata fratilor , sa ne plimbam cu masini fara pompa dupa noi , sa avem curent electric fara retea , alimente fara o gramada de bani , sanatate fara chimicele ce ne omoara cu efectele lor adverse si multe altele astfel de lucruri , TOTI oamenii de pe planeta , nu numai unii .
  Sa ne dorim o altfel de lume.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.