Suedia: Un rapper emigrant din Nigeria îndeamnă negrii să împuște, să înrobească și să ucidă oameni albi


Suedia: Un rapper emigrant din Nigeria îndeamnă negrii să împuște, să înrobească și să ucidă oameni albi

Jesse Ekene Nweke Conable, un rapper de origine nigeriană cunoscut si ca JCBUZ, a cerut în mod deschis confraților săi negri să comită violență împotriva oamenilor albi în timpul unui clip video plin de ură pe un grup de socializare. Migrantul nigerian a venit în Suedia în 2008. Acum se bucură de cetățenia suedeză și are o reședință în Lund.
 Conable propagă în inregistrare rasismul și îndeamnă alți africani care trăiesc în Europa să ucidă albii, scrie zerohedge.com.
„Dacă vreun tip alb sau fată albă încearcă să vorbească urât despre tine, împușcă-i!”, a spus Conable pe un grup privat de social media.
Site-ul menționează că acest cont de Instagram Barasvarta („Numai Negrii”) este deschis doar negrilor și se bucură de câteva sute de adepți. Contul este condus de Conable și are sloganuri precum „Black Power in Sweden” și „Fuck White People”.
Într-unul dintre videoclipurile postate pe pagină, rapperul nigerian spune:
„Frații și surorile mele negre am un mesaj important pentru voi. Vreau doar să vă spun toți frații mei negri de acolo – sunteți speciali și nimeni nu este ca voi. Continuăm războiul. Noi negrii vom prelua – vom deveni numărul unu – într-o zi frumoasă vom deveni numărul unu – îi vom domina pe acești albi. Așa cum acești albi ne-au luat sclavi, ar trebui să-i și noi sclavi și să îi tratăm și mai rău.”.
„Le vom lua cățelele de femei și le vom lua banii. Pentru a fi sinceri, vom duce cea mai tare luptă de până acum ”, a continuat Conable. „Suntem războinici africani, ei nu se ridică la nivelul nostru. Acesta este doar începutul: puterea celor negri!”
Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti-cazuri), SOCANT. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.