Dictatura activiştilor de mediu


Aşa se se întâmplă când mucoşii cu caş la gură devin experţi în schimbări climatice, mânaţi cu biciul de istericalele Gretei Thunberg, favorită la premiul Nobel pentru pace. Precum nişte veritabile hoarde de invazie, activiştii de mediu Extinction Rebellion(XR) au dat startul protestelor în mai multe oraşe din lume, ocupând artere importante din apropierea clădirilor guvernamentale.

1 3 720x480 Dictatura activiştilor de mediuMişcarea XR a debutat în Paris, neo-marxiştii au ocupat  un mall ce găzduieşte 130 de magazine şi restaurante, situat în Place d’Italie. S-a strigat “Distrugeţi palatele puterii. Să construim casele oamenilor”, “Ocupăm un simbol al capitalismului” sau “Ultima ocupaţie înainte de sfârşitul lumii”. “Rebelliunea” a trecut Canalul Mânecii şi s-a extins prin Londra, mai precis în cartierul guvernamental Westminster, unde tinerii nevricoşi au blocat un pod şi mai multe drumuri. 21 de salvatori ai planetei au ajuns în secţiile de poliţie.

2 3 Dictatura activiştilor de mediuExtinction Rebellion este o organizaţie britanică care este activă şi în alte ţări europene din noiembrie 2018. Circ şi la Berlin, activiştii şi-au început protestul printr-un marş de la tabăra lor de lângă birourile cancelarului Angela Merkel spre un mare punct giratoriu din apropiere. Ministrul de interne Andreas Geisel a declarat că va monitoriza adunările, însă autorităţile vor racţiona ferm dacă se va recurge la violenţă sau dacă vor fi afectate infrastructuri critice, cum ar fi aeroporturile.

3 1 Dictatura activiştilor de mediuÎn Olanda, un mare târg din centrul Amsterdamului a fost de asemenea blocat de activişti XR. Gruparea a anunţat că va organiza acţiuni în 60 de oraşe ale lumii. XR şi în capitala Noii Zeelande, Wellington, sute de membri au blocat străzile centrale, intrările în ministere şi au luat cu asalt o bancă din oraş. Activiştii s-au aşezat în cerc pentru a bloca traficul în apropierea parlamentului, iar 30 de persoane au fost arestate.

 Dictatura activiştilor de mediuAlţi demonstranţi au blocat străzi şi în Australia, poliţia din Sydney a arestat zeci de agitaţi care au refuzat să se conformeze ordinului de a debloca accesul pe o arteră spre gara centrală. Numai că răsculaţii pentru climă au fost puşi la punct de un ziarist de la SkyNew Australia: “Sunteţi prima generaţie care a cerut aer condiţionat în fiecare clasă, lecţiile voastre sunt toate  făcute la computer, aveţi televizor în fiecare cameră, petreceţi toată ziua folosind mijloace electronice, majoritatea mergeţi la şcoală în autoturisme în loc să mergeţi cu transport public. Sunteţi cel mai mare consumator de bunuri de larg consum din istorie, cumpărând în continuu haine scumpe pentru a fi la modă. Până şi protestul vostru este mediatizat prin mijloace digitale şi electronice. (…) Sunteţi egoişti, prost educaţi şi manipulaţi de oameni care vă folosesc şi vă conving că acest protest este o cauză nobilă, în timp ce voi vă bucuraţi de cel mai sălbatic lux occidental”. Ţi-e clar, Greta ?

5 511x500 Dictatura activiştilor de mediu6 Dictatura activiştilor de mediu

Radu Jacotă

https://www.national.ro

Acest articol a fost publicat în CLIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dictatura activiştilor de mediu

 1. Luminita Zugravu zice:

  NASA : „Schimbărileclimatice” sunt cauzate de modificările orbitei solare a Pământului șiînclinării axiale (nu sunt cauzate de om)

   

   De mai bine de 60 de ani, AdministrațiaNațională Aeronautică și Spațială (NASA) știe că modificărilecare apar la modelele meteorologice planetare sunt complet naturale și normale.Dar agenția spațială, indiferent de motiv, a ales să lase farsa încălziriiglobale creată de om să persiste și să se răspândească, în detrimentullibertății umane. Pentru a fi exact, anul 1958, când NASA a observat pentruprima dată că schimbările pe orbita solară a pământului, împreună cumodificările înclinării axiale a pământului, sunt atât responsabile de ceea ceoamenii de știință climatică au numit astăzi drept „încălzire” (sau „ răcire ”,în funcție de agenda lor). În anul 2000, NASA a publicat pe site-ul său ObservatorulPământului informații despre Teoria Climei Milankovitch,dezvăluind că planeta se schimbă, de fapt, din cauza unor factori străini carenu au absolut nicio legătură cu activitatea umană.

   

   

  Aceste informații încă nu au trecut înmass-media, de aproximativ 19 ani, motiv pentru care [persoanele cu agendeascunse] au început acum să pretindă că mai avem doar 18 luni, înainte caplaneta să moară din cauza unui exces de dioxid de carbon (CO2). Adevărul este,însă, mai mult pe linia a ceea ce astrofizicianul sârb MilutinMilankovitch, după care este numită Teoria Climei Milankovitch,a propus modul în care variațiile sezoniere și latitudinale ale radiațiilorsolare care lovesc pământul în moduri diferite și în diferite momente , au celmai mare impact asupra schimbărilor climatice.

  Cele două imagini de mai jos (de Robert Simmon,NASA GSFC) ajută la ilustrarea acestui lucru, cu prima înfățișare a pământuluipe o orbită aproape zero, iar cea de-a doua cu pământul pe o orbită de 0,07.Această schimbare orbitală este reprezentată de forma excentrică, ovală, din adoua imagine, care a fost exagerată intenționat în scopul de a arăta schimbareamasivă de distanță care se produce între pământ și soare, în funcție de, dacăeste la perigeu sau apogeu.

   

  Excentricitatea orbitei Pământului se schimbălent în timp, de la aproape zero la 0,07. Pe măsură ce orbita devine maiexcentrică (ovală), diferența dintre distanța de la Soare la Pământ la perigeu(cea mai apropiată de soare) și apogeu (cea mai îndepărtată) devine din ce înce mai mare. Rețineți că Soarele nu este în centrul elipsei orbitale aPământului, ci este unul dintre punctele focale.

   

   Notă: Excentricitateaorbitei prezentată în imaginea inferioară este de 0,5 extrem de exagerată.Chiar și excentricitatea maximă a orbitei Pământului – 0,07 – ar fi imposibilde arătat la rezoluția unei pagini web. Chiar și așa, la excentricitateaactuală, Pământul este cu 5 milioane de kilometri mai aproape de Soare laperigeu decât la apogeu. (Imagini de Robert Simmon, NASFC GSFC)

   

      Cel mai importantfactor care afectează clima Pământului este Soarele

   

   

  În ceea ce privește oblicitatea pământului sau modificareaînclinării axiale, cele două imagini de mai jos (Robert Simmon, NASA GSFC)arată gradul în care pământul se poate deplasa atât pe axa sa, cât și peorientarea sa de rotație. La înclinări mai mari, anotimpurile pământului devinmult mai extreme, în timp ce la înclinările inferioare devin mult mai blânde. Osituație similară există pentru axa de rotație a Pământului, care în funcție decare emisferă este îndreptată spre Soare în timpul perigeului, poate afectafoarte mult extremele sezoniere dintre cele două emisfere.

   

     Stânga: Schimbareaînclinării axei Pământului (oblicitate) influențează amploarea schimbărilorsezoniere. La înclinările mai mari anotimpurile sunt mai extreme, iar la celemai joase sunt mai blânde. Înclinarea axială curentă este de 23,5 °.

   

     Dreapta: Precesiunea – modificarea orientării axei derotație a Pământului [aceasta poate fi văzută mai clar într-o animație (mică(290 kB QuickTime) sau mare (1.2 MB QuickTime))] – modifică orientareaPământului în raport cu perigeul și apogeul . Dacă o emisferă este îndreptatăspre soare la perigeu, acea emisferă va fi îndepărtată spre apogeu, iardiferența de anotimpuri va fi mai extremă. Acest efect sezonier este inversatpentru emisfera opusă. În prezent, vara nordică are loc aproape de apogeu.

   

  Pe baza acestor variabile diferite, Milankovitch areușit să vină cu un model matematic cuprinzător, capabil să calculezetemperaturile de suprafață pe pământ care se întorc în timp, iar concluzia estesimplă: clima Pământului a fost mereu în schimbare și este într-o constantăstare de flux și nu datorită vinei noastre ca ființe umane. Când Milankovitchși-a prezentat prima oară modelul, acesta a fost ignorat aproape jumătate desecol. Apoi, în 1976, un studiu publicat în revista Science aconfirmat că teoria lui Milankovitch este, de fapt, exactă și că ea corespundediferitelor perioade de schimbări climatice care au avut loc de-a lungulistoriei.

   

  În 1982, la șase ani de la publicarea acestuistudiu, Consiliul Național de Cercetări al Academiei Naționale deȘtiințe a Statelor Unite a adoptat teoria lui Milankovitch dreptadevăr, declarând că: „… variațiile orbitale rămân cel mai bineexaminat mecanism de schimbare climatică pe scări de timp de zeci de mii de aniși sunt de departe cel mai clar caz al unui efect direct al schimbăriiexpunerii solare asupra atmosferei inferioare a Pământului.”

   

  Dacă ar trebui să rezumăm totul într-o singurăfrază, ar fi aceasta: cel mai mare factor care influențează modelele de vremeși climatice de pe pământ este soarele, periodic. În funcție de pozițiapământului față de soare la un moment dat, condițiile climatice vor variadramatic, ba chiar vor crea anomalii drastice care sfidează tot ceea ce oameniiau crezut că știu despre modul în care a funcționat pământul.

   

    Notăblogger : Așa cum am maipublicat în articole din această categorie, adică faptul că propaganda,,încălzirii globale” ne disperă zilnic la TV că suntem în pericol de extincțieeste un mare fals, pentru a avea motivație ca din nou o elită să-și umplebuzunarele cu anumite taxe pe carbon, etc. Mai mult decât atât, fostul candidatla prezidențiale, Al Gore a creat o adevărată teorie aîncălzirii globale, cu conferințe și expuneri de câteva ore, public. Psihopatulde Bill Gates a ajuns să abereze că oamenii sunt unpericol major la existența planetei, datorită faptului că respirăm și eliminămîn atmosferă dioxid de carbon și de aici necesitatea reducerii număruluipopulației globale prin vaccinări, infertilizări, mai nou prin introducereaunui MicroCIP pentru infertilitate..??!!

  Pentru ei și familiilelor le-ar fi necesari doar cca. 500.000 de sclavi care să-i servească, restular trebui uciși… Nu mai mult decât Brzinzki,fostul ideolog al cabalei și mentorul manualelor de luptă ale armatei americane,pe care l-a luat aghiuță acum vreo 3-4 ani, spunea că ,,…este mai ușor și profitabil săucizi un million de oameni decât să te apuci să-i convingi..”

  Deci dragilor nu maicredeți în aceste aberații. Ori dacă mai punem la socoteală și faptul căSoarele și-a accelerat activitatea și datorită impulsurilor de Lumină Divinădin centrul galactic, atunci avem imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnăaceastă ,,încălzire globală”….

   

       Drum drept spre Lumină!

   

       Sursa: https://www.naturalnews.com

   

  Apreciază

 2. traian21 zice:

  Printre cele mai gogonate manipulări „la loc de cinste” se află și lupta pentru „climă”. Puțini înțeleg ce și cum vor să realizeze, dar luptă cu îndârjire ! Nu e de mirare faptul că tinerii sunt mai ușor de atras în astfel de naivități. Anii 60 cu mișcările flower-power, s-au fâsâit când adepții au mai crescut și au înțeles absurditatea eforturilor lor. Sunt convins că nici actuala luptă nu va dura, dar nu avem nici noi cum să convingem adepții !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.