Executat pentru ca a indraznit sa nu isi dea tara pe degeaba.


Legea gazelor din Marea Neagra a fost condamnarea lui Liviu Dragnea la puscarie! El, impreuna cu Darius Valcov, au decis ca Romania sa primeasca minim 24 de miliarde de euro redeventa plus 50% din productie sa fie vanduta in Romania!
USR, PNL si PMP au votat contra, iar johaniSS a trimis-o spre reanalizare.
Acum, se pare, gazele au fost date pe o sapca si o promisiune de realegere ca presedinte!
INTERZICEREA INTRARII PE TERITORIUL STATELOR UNITE A FAMILIEI DRAGNEA ESTE UN AVERTISMENT PUBLIC PENTRU ORICINE AR INDRAZNI SĂ RIDICE CAPUL ȘI SA SE OPUNA RĂMĂNERII ROMĂNIEI ÎN SCLAVIE!
RESPECT, LIVIU DRAGNEA! ISTORIA O VOR SCRIE ROMANII, NU SCLAVII CARE O LOCUIESC ACUM…
Iulian Preda!
Maria Cojocaru

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, mulţime şi în aer liber

Acest articol a fost publicat în POLITICA(LiviuDragnea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

36 de răspunsuri la Executat pentru ca a indraznit sa nu isi dea tara pe degeaba.

  1. CK zice:

    iNCREDIBILA RASA MAI SUNTEM! DINTR-UN PENAL IMBOGATIT MIZERABIL,SE GASESC UNII ,CARE, STIM DIN CE MOTIVE,FAC O FURTUNA INTR-UN PAHAR CU APA.IUBESTE-TI TARA FEMEIE! IUBESTE-TI PATRIA OMULE!

    Apreciat de 1 persoană

    • Dildo zice:

      Am ajuns noi tinerii care eram prea mici la revoluție sa ne para rău de Ceaușescu, îmi păreau sa va spun dar vina o are fiecare roman care a contribuit la asasinarea lui, treaba cu resurselee după timpul lui ceașcă, atunci a semnat cu America sa ia 50 % pentru a nu aveam aparatura necesara

      Apreciază

      • Tabarac Mihai zice:

        A fost condamnat după legile lui! Toate țările foste comuniste au renunțat la condamnarea la moarte, numai Ceaușescu nu a vrut să renunțe!

        Apreciază

  2. Matache Voicu zice:

    • ► Nime’ nu poate avea mandat să înstrăineze proprietatea publică – care prin Constituție Art.136 alin.4, este inalienabilă !
    • ► Curtea Constituţională a Portugaliei a declarat ilegalitatea constituţională a 4 din cele 9 măsuri impuse acestei ţări de către troica”. Rezultă că nici-una din instituțiile europene NU POATE ÎNCĂLCA CONSTITUȚIILE NAȚIONAE (Platforma Gloria, prima platformă românească de foraj marin opera din 16 septembrie 1976).
    • ► Propunerile americane ”uită” proprietarul mărfii – care prin Constituție este poporul român. Dacă prin asemenea contract nu putem avea marfa, care ar costa mai mult decât prețul de tranzacționare, marfa să stea în zăcământ până vom găsi un procesator care să ne asigure recuperarea valorii – căci capitalismul nu poate funcționa decât cu costuri mai mici decât încasările :v

    Apreciază

  3. traian21 zice:

    Evident e vorba de manipulare grosolană. Adică România nu dispune și nu poate apela la specialiști și tehnologie pentru a exploata gazele din Marea Neagră ? E adevărat că „un român = un hoț. doi români = un hoț și un turnător!” „proprietatea de stat = proprietatea tuturor și a nimănui” „ne furăm singuri căciula !” etc. E de reținut faptul că popoarele cinstite se bazează pe o justiție fermă, operativă și imparțială (cât de cât). Noi avem cea mai ineficientă sau coruptă justiție! Cu cine să exploatăm gazele aflate sub apele mării ? Să ne dorim un stat bazat pe o justiție adevărată în care legea domnește și adevărul e sfânt! După ce avem autorități cu probitate garantată, am putea dori ca statul să se ocupe și de exploatarea, distribuirea gazelor naturale; Desigur după ce termină autostrăzile și alte chestii (energetice) de care pretinde că se ocupă

    Apreciază

  4. miti mitica zice:

    adrian năstase a dat resursele din subsolul României şi nu a pățit nimic.liviu dragnea trebuia condamnat la30 de ani de detenție şi confiscarea completă a averii.

    Apreciază

  5. Angela zice:

    Liviu Dragnea trebuie impuscat ? Cum lau impuscat ei politicieni pe Ceausescu el nea scapat de datori astia care conduce neau vandut si pe noi o sa ajungem sclavi

    Apreciat de 1 persoană

    • Citadela zice:

      Nu l-a rugat nimeni pe Nicu si Leana sa plateasca datoriile in timp ce traiam ca-n Coreea de nord. In ziua de azi numai tembelii isi platesc datoriile.Boul avea o fixatie. CHIAR credea ca regina Angliei ii este prietena..:)))
      Priviti la americani, nu le lipseste nimic, ii doare in cot ca au cea mai astronomica datorie din istoria omenirii.

      Apreciat de 1 persoană

      • Lupul Dacic zice:

        Daaa, ai dreptate, doar ca au peste 50 milioane de homlesi :)))))
        A vrut sa fim suverani intr-o lume in care toti trebuie sa fim sclavii elitei.
        Tu daca vrei sa fii stapin in casa ta esti bou?

        Apreciat de 1 persoană

      • Lupul Dacic zice:

        Daaa, ai dreptate, doar ca au peste 50 milioane de homlesi :)))))
        A vrut sa fim suverani intr-o lume in care toti trebuie sa fim sclavii elitei.
        Tu daca vrei sa fii stapin in casa ta esti bou?

        Apreciază

      • Realistul zice:

        Într-adevăr nu la rugat nimeni pe Nicolae Ceaușescu să achite datoria externă, l-au determinat (obligat ) să o achite. Americanii într-adevăr își pot permite să fie datori și chiar să oblige pe alții să-i împrumute sau să le fie datori. 1)SUA se împrumută in propria monedă(USD) , niciodată în altă valută, iar politica monetară a statelor unite este următoarea, dolarul este al lor, iar problemele dolarului sunt ale voastre.Americanii se împrumută la ce dobândă vor iei, și tot ei hotărăsc devalorizarea prin inflație a dolarului, după cum le dictează interesele. Iar exemplu nord american nu poate fi valabil pentru statele mici subdezvoltate, este valabil doar pentru imperi, state puternice militar și economic, care își pot permite să le zică creditorilor că nu le mai achită nimic. Exemplu ,Romania care nu-și mai pote recupera tezaurul de la Moscova depus în primul război mondial, poate românia obliga federația rusă să-i restituie tezaurul, clar nu, statul român nu poate strânge nici măcar taxele și impozitele datorate de o corporație care activează pe teritoriul româniei dar să determine o mare putere a-și achita datoriile …

        Apreciază

      • Citadela zice:

        Mai LD, da, cam as fi un bou batut in cap daca i-as face asta sotiei sa o tin timp de decenii pe mincare si conditii infecte numai pentru ca eu sunt obsedat sa scap de datorii intr-un timp record.
        Orice casa, gospodarie intr-o tara civilizata isi plateste datoriile , de regula acumulate la cumpararea casei, in timp de 15-20-25 si chiar 30 de ani esalonata in asa fel incit familia si copiii sa nu sufere, si sa nu ma urasca ca le-am distrus viata batindu-mi joc de ei.
        Aia nu mai este viata Traiane, ca va d ca si tu esti de acord cu ce a facut nea Nicu
        Realistul:
        Banuiesc ca nu stii cum functioneaza sistemul bancar si n-ar trebui sa depun efortul sa-ti explic, dar o voi face:
        BANCILE niciodata nu obliga un BUN platitor cum era Romania( puternic industrializata si plina de resurse) sa plateasca totul deodata ci lungit pe cit mai mult timp deoarece este in avantajul ei sa scota cit mai multa dobinda de la clienti fie ca sunt pers fizice sau juridice, tari si corporatii.

        Si inca ceva care adauga la faptul ca am dreptate:
        Toate tarile din CAER( foste socialiste) aveau datorii , la banci, mai mari sau mai mici insa conducatorii lor alde Honecker, iaruzelsky, Jivkov nu erau bolnavi la bibilica precum paranoicul nostru si obsedati sa „devina debt-free”, adica liberi fara datorii. Asta este o aberatie in conditiile de saracie in care ne zbateam.
        Deasemenea anturajul de jigodii nemernice vazind ca el era dus cu mintea si avea o privire de psihopat( vezi videoul intilnirii la Bucuresti cu Gorby din 89) puneau intr-una paie pe foc si il atitau sa stirneasca poporul. DaCA CUNOSTI UN PIC DE PSIHOLOGIE SI AI LUCRAT SAU INTERACTIONAT CU SONATI O SA VEZI CE USOR ESTE SA-I STIRNESTI su sa-i intariti.

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Care saracie frate? Aveam toti o casa mobilata cum vroiam noi. Aveam loc de munca asigurat, platit decent.
        De saraci ce eram ne faceam concediile la mare si la munte?
        Da, era obsedat sa scape de FMI, azi putem vedea si singuri ce inseamna sa fii dator la ei, te fac sa platesti mai mult decit ti-au dat si sunt stapini in economia ta, iti dau ordine de unde sa tai. Tu in tara ta esti sluga lor.
        Poate tarile din est aveau datorii dar erau mai saraci ca noi. Poate ai uitat de unguri, polonezi si bulgari care aveau mincare dar cam atit.
        Ai fi vrut sa stai in casa la comun cum erau multi dintre vecinii nostrii? Mai tii minte ca veneau la noi pe litoral si vindeau tot felul de nimicuri sa-si faca bani?
        Eu am fost la rusi in 87 si daca nici aia nu erau cei mai tari din tot blocul sovietic atunci cine? Eram in Moscova,Kiev, Vilnius, Leningrad…in toate casele si apratamentele seara aveau lumina aprinsa si de regula fara draperii. Perdelele, lustrele si mobila erau ca la noi in anii 50-60. Stii unde erau cozile cele mai mari in magazinele lor enorme gen Unirea si Cocorul? La haine pentru ca NU erau. O coada enorma la un raion, ma gindeam ca e ceva super….erau camasi barbatesti, se dau 2 bucati de caciula, nu cred mai avea nimeni pretentia de culori si model. Pe strada lumea arata frumos imbracata dar era iarna si toti erau cu haini de blana. Presupun ca stii ca in Rusia poate altele nu se gaseau dar aur si blana erau peste tot.
        Poate a exagerat ca ne-a strins cu usa sa plateasca repede, dar a avut motiv sa o faca.

        Apreciază

      • dan mateo zice:

        Da dar au si atomica care ti-o baga in fundulet si te detoneaza ..pai tu te uiti la americani la sacalii si ucigatorii pamantului uitate la tine o tara ajuns neica nimeni din una cu potential si militar si economic …

        Apreciază

      • Cerbul zice:

        E bine să ai datorii cică ! Frate de unde le scoatem? Mie mi-e clar că industria românească și agricultură nu au fost falimentare Am făcut armata în portul Constanța, la export de armament, dom’le zi și noapte curgeau ceriale în navele străinilor, zi și noapte se încărcau pe navele străinilor autoturisme ,tractoare, utilaje ,produse chimice ,mobilă , armament,TAB-uri ,tunuri, de la ace cu gămălie până la escavatoare,și credeți-mă că nu poți cu o economie falimentară ,să plătești o datorie imensă, motivul pentru care se impunea plata datoriei externe , a pornit de la criza petrolului de laî ceputul anilor 80 . Sigur comunismul nu ar fi fost cel mai fericit viitor al României , dar capitalismul sălbatic și subminarea economiei naționale, sunt că o ciumă care va decima poporul român !

        Apreciază

      • Citadela zice:

        @Cerbu si Traian
        Datoria de 10-20 de miliarde este maruntis comparat cu ce datorii au acum toate statele. Observi ca nu zic DE PLATIT, ca nu le plateste Nimeni! Toti asteapta!. Repet, daca nea Nicu n ar fi cazut in capcana celor care trageau sforile imprumuturilor si o lasa mai moale cu obsesia lui personala cu industria, si in primul rind daca se trata la psihiatru, poate ca acum citeam cu totii memoriile lui scrise din Iran. In schimb a ales sa incerce sa fie mai smecher ca toti, si nu i a tinut. Pentru ca nu poti fenta pe cei mai smecheri dintre smecheriii lumii. El nu a realizat nici o clipa cu cine are de a face desi colegii lui de caer ii tot spuneau, incercau sa i bage mintile in cap, el in schimb, nu, capos, o tinea pe a lui. Este imposibil oricita scoala a vietii pe peroanele olteniei ai avut sau la cite batai ai participat prin cartierele marginase. Voia sa impace si capra si varza.
        Toate cele bune!

        Apreciază

      • Citadela zice:

        Cum de unde facem datorii? Glumesti?
        Tu pe ce lume traiesti Cerbule?

        Apreciază

      • Unu zice:

        Bou esti tu, o tara datoare este terminata, in afara de datoria in bani, mai rea este slugarnicia la care este supusa, trebuie sa execute ordinele strainilor. Ceausescu a fost un adevarat patriot si un capitalist destept.

        Apreciază

      • Citadela zice:

        Deci mai nou Ceausescu era un bun capitalist?
        Deci el era capitalist in timp ce in beciurile lor imi batea prietenul cu creionul peste testicule pentru ca incercase sa treca Dunarea, si drept pedeapsa il tineau intr un dulap infestat cu plosnite si din nou repet, in timp ce copiii lor a lui ion te leaga si alti nemernici ca ne puneau catuse, luau cursuri in occident si se distrau.
        Daca nu crezi ca doare Unule, incearca si tu sa te lovesti patriotic cu creionul peste c..ie sa vezi cum era si sa ti strivesti degetele in tocul usii ca sa simti capitalismul de atunci a lui Nea Nicu.

        Apreciază

      • Ovidiu Bichis zice:

        Ca sa inteleaga toata lumea:1)-orice imprumut,indiferent de unde sau de la cine s-a facut el trebuie rambursat.2)-in momentul cind ai o datorie externa,asa cum a avut Romania pina in 1989,tu ca tara DEPINZI atat ECONOMICcat si POLITIC de cel/i la care ai dotorie,ori majoritatea cetatenilor romani nu a inteles deloc afirmatia lui NICOLAE CEAUSESCU cind a spus,citez ,,-VA ANUNT CA ROMANIA NU MAI ARE NICI O DATORIE EXTERNA ,FAPT PENTRU CARE ESTE O TARA INDEPENDENTA ATAT ECONOMIC CAT SI POLITIC”,am incheiat citatul.Ei,ceea ce trebuia sa inteleaga toti cetatenii romaniei la acea vreme,este ca ROMANIA putea sa faca ce doreste si cand doreste orice isi propune,exteriorul ne avind nici un drept pentru a interveni in politica interna a statului roman.Plata integrala a datoriei externe de catre statul roman a declansat o ALARMA pentru occidentul de atunci,ori occidentul (in special SUA)nu-si puteau permite ca Romania sa devina in totalitate o tara independenta economic in primul rand si apoi politic,iar in acest context va reamintesc o hotarare a lui N.Ceausescu din anul 1986,citez: ,,-Cat voi fi presedintele acestei tari nu voi permite ca OCCIDENUL sa-si desfaca marfuriile in aceasta tara,pentru ca avem tot ce ne trebuie si vom avea mult mai mult dupa ce vom plati datoria externa a romaniei.”,inchei citatul.Fiecare dintre d-tra daca priveste asupra acestor afirmatii pe care vi le-am reamintit mai sus si a ceea ce se intimpla in Romania de dupa 1989,este exact ceea ce nu dorea sa se intimple insusi N.Ceausescu.Pentru ca romanul este un om prea naiv,din nastere,vedeti fiecare dintre d-tra ca in Romania din ultimii 30 de ani,80% din produsele de pe piata provin din exterior.Acesta fiind unul din motivele pentru care sa pregatit lovitura de stat din 1989.Va garantez ca daca N.Ceausescu nu ar fi achitat datoria externa si nu ar fi fost contra desfacerii marfurilor occcidentului pe teritoriul romaniei,LOVITURA DE STAT nu s-ar mai fi dat,iar N.Ceausescu nu ar fi asasinat.Asi incheia cu precizarea ca ceea ce si-a propus OCCIDENTUL (CASA ALBA) a reusit si asta datorilta NAIVITATII ROMANULUI.Imi cer scuze,dar asta este realitatea si este foarte trist.Va convine acum produse aduse din exterior pline de EU-ri?Va convine ca presedintele tarii sa fie NUMIT de catre UE,CASA ALBA SAU BRUXELLES si nu ales de catre d-tra?Va convine ca in ziua de astazi tot ce a avut mai de pret romania a ajiuns in alte state si o mare parte distruse?Sunt convins ca nu va convine insa trebuie sa fie o lectie pentru fiecare dintre d-tra si anume ca: niciodata un strain nu face ceva in folosul tau ci numai in folosul sau.DOVADA?ROMANIA DE ASTAZI.

        Apreciază

  6. traian21 zice:

    Domnule „Citadela”, nu trebuie să uităm că un datornic nu poate deveni „independent” dacă nu are o armată puternică. Prostia lui Ceaușescu a fost că nu s-a oprit la timp. Când a fost ajutat „să decedeze”, a lăsat țara cu bani de încasat (mulți, dar de la insolvenți). Acum avem o datorie cam de cinci ori mai mare decât a făcut Ceaușescu pentru industrializarea țării și reorganizarea administrativă.

    Apreciază

  7. traian21 zice:

    De aceea cred că orice discuție are logică când cântărim și avantajele și dezavantajele, bunele și relele. Altfel rămânem fiecare cu părerea lui și ne înjurăm sau ne considerăm „superiori” celorlalți. De fapt Ceaușescu, ca toți comuniștii, voia să ne impună ce și cum să facem. Pericolul, așa cum îl vedea el, venea din libera circulație a persoanelor. Îmi amintesc anii 90 când unii munceau de dimineață până seara și nu numai, vindeau tot ce aveau, sau se împrumutau de la tot felul de rude și relații, pentru a pune pe picioare o mică afacere cu sucuri sau marfă din Turcia. Dacă era afacerea statului sau a altuia …. n-ar fi mișcat un deget. Avantajul economiei de piață este ca cel al măgarului căruia i se atârnă fânul în față și fânul fuge o dată cu el. Între timp trage căruța. Dacă nu i se atârnă fân, are treabă, e obosit, etc., și căruța stă. Căruța lui Ceaușescu mergea extrem de încet deși mergea … cu biciul, desigur.

    Apreciază

  8. Americanii jefuiesc planeta cu mult cinism si niciodata n o sa si plateasca datoriile! Ei pretind sa li se dea tot ca altfel te bombardeaza! Acolitzii lui Ceausescu au redus tzara la limitele supravietzuiri si au alimentat cultul personalitaztii la paroxism pt a canaliza ura poporului numai impotriva lui Ceausescu!Eh ! Fenomenelor! Le a urinat in anus occidentalilor si lui S( Gorbi) ceea ce i a atras ura si dusmania acestor satane!Va saluuut! Patriotzilor ……otzilor!…..lor! Cui?! Suntetzi vai de mamele voastre!!!!😱😬👿

    Apreciază

    • Citadela zice:

      Ehhhh acolitii. haidaaa, toti dau vina pe acoliti. Nu miscau ei un pai fara sa stie Nae Nicu. Asa ne imaginam noi ca cica sa l scoatem basma curata. Asa s e procedeaza si cu Putin acum, ca sanchi toti il saboteaza si nu l asculta, cind el de fapt semenaza toate reformele antipopulare si pro oligarhice care dstrug poporul il degradeaza si l inrobeste.

      Nea Nicu s a timpit definitiv in momentul cind s a intors din vizitele in China de atunci si Coreea de Nord. Din momentul ala a inceput sa ne chinuie cu tot felul de experimente si inginerie sociala simtita din plin pe pielea noastra…FRIGUL, FOAMEA, FRICA, cele trei pirghii ale control al oamenilor.
      In acelasi timp ERA OBLIGAT de bancheri sa trimita la scolire pentru ce urma in 89…zeci sute de oameni alesi de EI..in timp ce noua ne freca ridichea cu Ion-te-Leaga, ca nu stiu ce ai zis sau ca ai tras la fabrica o basina in mod gresit. Venea de ti punea catusele jigodia aaia nemernica de acolit cu copii lui in tabere de pegatire a lov d stat.
      Toti cacatii iesiti din curul pamintului deveniti secretari de partid veneau si Terorizau sau intimidau sistematic de ingineri, cercetatori, intelectuali si de libercugetatori…in timp ce nea Nicu de bou ce era isi taia craca de sub picioare, nu ne spunea nimic, tremura in cizmele lui.

      Apreciază

      • Baaaaa! Acolitzii lui nea Nicu au pus mana pe toate bogatziile Romaniei si acum. , bine tu sti , dar faci pe prostul, sunt asa zisii oameni de afaceri respectabili si demni de plutonul de executzie, pt inalta tradare! Auzi nepoate?…daaaaa” tu!..din care categorie faceai si faci parte!In spatele TALHARIEI CARITAS DIN anii93 -96″ nu erau securistii; BancoRexul si alte afaceri spurcate practicate in dauna romanilor, cine crezi ca le orchestra?…binenteles mana n mana cu SATANELE din VESTUL SALBATIC!!!!

        Apreciază

  9. traian21 zice:

    Dacă vorbim despre jefuirea planetei, avem multe alte exemple pe lângă americani. Colonialismul a avut și părți pozitive. Cei care cunosc Magreb-ul, de exemplu, și din epoca colonială pot constata deteriorarea condițiilor din câteva puncte de vedere (turism, economie, societate). Libertatea a adus la putere multe canalii în țări mai puțin pregătite pentru „democrație”. Exemplul României care nu e colonie de drept, dar e colonie de fapt, e relevant pentru pericolul promovării oportuniștilor (canaliilor). Cultul afacerilor la americani a fost un factor de progres, nu numai pentru ei, ci și pentru omenire. Au investit în cercetare mai mult ca restul lumii (în unele domenii). Multinaționalele sunt de multe ori în spatele conflictelor militare, dar nu e cazul să amestecăm profitul economic, cu cel politic sau militar. Într-adevăr, suntem vai de mamele noastre, dar tot prin reprezentanții noștri.

    Apreciază

    • Citadela zice:

      Este interesant cum un concept numit de tine Libertatea a ridicat de prin canale asa fara nici o pregatire o gramada de canalii?!…asta le lipsea lor pentru a iesi din vagaunile lor, promovati asa adhoc fara nici o pregatire prealabila nu?…este amuzant :)))

      Traiane, tu consideri pe cineva reprezentantul tau numai ca este de aceeasi etnie cu tine? Uau!

      PsScuze pt tastarea cu greseli din postarea d mai sus, e greu d p telefon

      Apreciază

  10. traian21 zice:

    Nu sunt necesare scuze pentru tastare sau exprimare „scurtă”. Mi se pare mai importantă ideea. Despre ce înseamnă reprezentanții noștri am avea mai multe de spus. Democrația reprezentativă pornește de la prezumția că cel votat de mine mă reprezintă în forul de decizie (să zicem parlament) Evident că nu e așa pentru că democrația e o vorbă ca toate altele care nu „dă cu parul” în mincinoși, trădători, canalii de tot felul. Statul ne garantează multe în vorbe, aleșii, numiții autoritățile de tot felul ale statului, jură cu nerușinare că vor respecta Constituția și legile țării când ei își respectă doar propriul interes, uneori doar propriul buzunar mai inconștient ca ei. În privința etniei … depinde ce înțelegi. Unii cred că înseamnă limba vorbită, alții religia, alții strămoșii până la nu știu ce secol, alții locul nașterii, etc. Eu cred că împerecherea între rude a adus pe lume mulți idioți și că puritatea etnică e o mare prostie. Despre libertatea obținută de țări „nepregătite” vorbesc rezultatele. Omul e construit la fel peste tot, dar diferă mediul în care „se cultivă”, trăiește și muncește. Cu șefi tâmpiți tot colectivul e compromis, iar sistemul de promovare deformat de colonialism sau de alte influențe externe, se „repară” mai greu.

    Apreciază

  11. mihai zice:

    Apreciam mult site-ul ăsta, dar după rahatul ăsta de articol, și elogiile aduse celui mai mare hoț al României, nu o să mai citesc articolele voastre. Nu știu cum naiba ați permis unor așa ziși ziariști, de duzină, să aducă ode, mai ceva ca vremea lui Ceaușescu, cred că râde Dragnea cu gura până la urechi când citește acest rahat de articol. România nu o reprezintă Dragnea și Vâlcov, o reprezintă copiii care câștigă olimpiade internaționale, sportivii sunt ambasadorii noștri internaționali, și savanții nepromovați, datorită lor ne știe o lume, nu prin hoțiile lui dragnea și vâlcov( nici nu merită să le scriu numele cu litere mari).

    Apreciază

  12. traian21 zice:

    Domnule Mihai, Discuțiile civilizate cu argumente mai mult sau mai puțin temeinice, sunt extrem de utile. Nu uitați faptul că internetul abundă de insulte și calomnii folosite ca argumente. Nu e rău dacă există și susținători ai lui Dragnea, pentru că „și el e om”. Vina că a furat, a mințit, a abuzat de funcțiile sale peste 25 de ani e meritul așa zisei justiții de la noi, care nu l-a prins cu faptele grave ci cu găinăriile de care putea fi acuzat fără a implica structurile mafiote care conduc România. Doar nu credeți că s-a îmbogățit din lefurile plătite de stat unor secretare ale partidului?
    Aș spune că și Ceaușescu cel extrem de blamat a făcut multe lucruri bune pentru România. În opinia mea. singurul om liber și liniștit este cel fără datorii. Dacă are datorii un stat trebuie să aibă o armată foarte puternică. Aceasta i-ar asigura dreptul de a spune „ce gândește” fără teamă de represalii (economice sau militare). Ceaușescu a realizat că finanțele mondiale sunt în mâna unui grup nu tocmai bine-intenționat, și dorea ca România să preia o parte din frâiele financiare. Folosea pentru a obține fonduri, exporturile de armament sau alimente pentru că aveau căutare. De armament nu cred că aveam așa mare nevoie, dar lipsa alimentelor și bunurilor de import ne-a afectat

    Apreciază

  13. Giulia zice:

    Din CAUZA HOTIILOR DE TARA CARE V-AU FACIT DOSARE POLITOCE…BASESCU CHIOVESI SI IOHANIS CARE A FURAT TOATĂ ȚARA SINT IN LIBERTATE! JOS MAFIA LĂSATI OMUL AFARA CARE A FOST VOTAT DE ROMÂNIA 50 LA SUTĂ..NUMAI MINȚIT POPORUL CU TELEVIZORUL..CHIOVESI LA PUȘCĂRIE CU IOHANIS BĂSESCU ȘI FAMILIILE LOR!👹

    Apreciază

  14. Silvia niculaee zice:

    Ceausescu nu a vindut nk si nimeni nu murea de foame in primul rind toata lymea acvea de mka cine nu vroia sa munceasca se ducea la puscarie acum nici mka nu avem tara e vanduta si oameni amariti ca nu au nici cu ce lua o paine 😢😢😢

    Apreciază

    • Sorin Durla zice:

      Roman cu dragoste de țară ” executat” nedrept ,sunt de acord cu toate comentariile favorabile dreptății si adevărului.
      Cat de curând Dumnezeu îi v-am face dreptate lui Dragnea care nu a vrut sa dea padurile, Portul Constanta, Gazele din Marea Neagra si Transilvania pe care vrea sa o dea MUTU . Pe data de 10-12-2019 SA NE RUGAM PENTRU EL LA ORELE 9,00 rostind Rugăciunea Domneasca: Tatăl Nostru si daca von fi …peste 5 cum a zis Dumnezeu cu ocazia pierderii Sodomei si Gomorii, Dumnezeu V-a face dreptate. Nu uitati : la orele 9,00 in data de 10-12-2019, toți cei care ținem si-l iubim pe Dragnea, SA INALTAM LA CER RUGACIUNEA DOMNEASCA ,,TATAL NOSTRU,, PENTRU EL , SA FIE CU NOI, nu străinii; președinte neamt, premier ungur ;Orban, prostul l-a facut dupa pronumele francez Ludovic I…. si HELVING straininul cu ochii albastrii care conduce din priviri ca si DUMBRAVA CU BILETELE LA MACISTRATI : 3, 5ani, IN CAZUL LUI DRAGNEA si a mai multor ROMANI cu DRAGOSTE DE TARA X, Y, Z…. Nu cred ca romanii stau cu mainile in san?!.. VAZAND NEDREPTATIILE COMANDATE DE IO..HAN…, STERPUL care nu poate face nici macar copii : îi vinde cum a facut in cazul fratiorilor de la Rășinari…E INSEMNAT CU 666 …CA ARE 6 CASE SI MANANCA CU 6 GURI : dacă el face dovada ca a facut meditatii cu COPII care s-ar plictisi pana ar spune AL II-lea cuvânt si ar pleca acasă, ca si cand acele 6 CASE ar fi antuite de Vlad Tepes care daca ar fi, sigur l-ar pune la loc de cinste IN CEL MAI INALT VARF DE TEAPA..

      Apreciază

      • Ipocritul zice:

        Cate tepe i-ar trebui Domnului Vlad pentru a incepe curatarea aristrocratiei romanesti postdecembriste?….Nu ne-ar ajunge padurile decimate si furate sub obladuirea celor care ne mint de trei decenii!…Priviti in ce hal au ajuns cladirile uzinelor si fabricilor pe care nici macar nu-i deranjeaza ruinele in mai toate colturile tarii, pe cei care chipurile ne reprezinta interesele!…Si toate se petrec sub dezinteresul justitiei unde treneaza mii de dosare nesolutionate de ani de zile, ori cu solutionari halucinante favorabile imbogatitilor contemporani!…Acum s-a trezit din somn MUTU si rade la intalniri cu alegatori stabiliti de lingaii liberalii condusi de incompetenti!…Vom trai din ce in ce mai „bine” cu un presedinte care cu ceva timp in urma protesta pe strazile Bucurestiului impotriva guvernului desemnat de el si caruia i-a pus numai bete in roate. Acum avem un ministru la invatamant care nu stie ce sa faca cu banii ce ar trebui sistemului, iar cel de la ministerul mediului (parca) se roaga sa ninga mai repede sa intre ursii in barlog! Halal natiune!!

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.