CAPCANA REFUZULUI ÎN SCRIS


NU POȚI SEMNA O NEGAȚIE A CEEA CE NU AI SEMNAT ÎNAINTE CĂ EȘTI DE ACORD, ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ RECUNOȘTI IMPLICIT CEEA CE NU AI SEMNAT NICIODATĂ DE FAPT !

Capcana în care ești atras pentru controlul politic și economic asupra ta.
Ideea genială de a fi pus să semnezi o declarație de Remitere și de Renunțare (Opt-Out Contract) etunci când refuzi să semnezi un contract. Dacă nu vreți să semnați ceva, nu trebuie să fiți obligați să semnați nimic, când refuzați să fiți de acord cu ceva, cu programele și politicile lor riscante, confuze și vătămâtoare, încearcă să vă păcălească cu semnarea unei declarații de renunțare, de parcă le datorați ceva fiindcă nu ați intrat în programul lor și în asta constă înșelătoria,
Prin acea declarație nu refuzați de fapt contractul, ci îl recunoașteți, ceea ce înseamnă că vă angajați la plătirea unor despăgubiri și chiar la pierderea unor drepturi. Declarația de renunțare e un Cal Troian. Această metodă e larg folosită, de cei care vor să vă controleze economic și politic, iar în ultimă instanță să obțină chiar controlul asupra corpului dvs., a donării de organe, a vaccinării sau al oricărei alte acțiuni care v-ar încălca altfel dreptul vostru de a dispune de propriul corp și dreptul la liberă convingere și libertate de conștiință.
Controlul Economic (financiar) asupra voastră, îl întâlnim adesea la firmele pentru telefonie mobilă, la firmele de asigurări, la regiile marilor furnizorii de servicii și utilități, dar și la cele de recuperare creanțe.
Controlul politic îl întâlnim cel mai adesea în procesul electoral, unde prezența ta, indiferent de obțiunea exprimată prin vot, reprezintă faptul că recunoști acel sistem de selecție a candidaților (la alegeri) sau a deciziei de orice natură exprimată de populație prin referendum. Semnătura ta din registrul de prezență, reprezintă acceptul tău, faptul că tu recunoști acel proces electoral și că implicit accepți consecințele acestuia.
Declarațiile de renunțare nu au nici un beneficiu pentru dumneavoastră, ci transferă toată puterea ca avantaj pentru cealaltă parte. Aceste declarații sunt otravă pură !.

La ora actuală acest mod insinuos de a obține din partea ta a unei declarații de renunțare, de refuz, a unei negații, e folosit pentru a plasa asupra ta responsabilitățile în cazul unor efecte adverse a vaccinurilor.
Ideea e să vă determine să fiți de acord cu acceptarea riscului vătămării. Ei știu că programele lor sunt riscante și periculoase, așa că le pot implementa doar dacă semnați o declarație privind renunțarea la răspundere și sunteți de acord să nu-i dați în judecată pentru daunele pe care știu că o să vi le provoace.

De exemplu, dacă refuzi vaccinare invocând nesiguranța acestora sau orice alte convingeri personale, ei încearcă să obțină de la tine o declarație de refuz, de renunțare, ori prin acea declarație tocmai ai semnat că recunoști programul lor de vaccinare.

Așadar le dați voi lor ceva ce trebuie să semneze, un CONTRACT DE ACCEPTARE CONDIȚIONATĂ, pe catre trebuie ca ei să o semneze înainte ca voi să semnați propunerea lor.

Pe vremuri aveam încredere în instituții și autorități, însă acum lucrurile nu mai stau de loc așa, acele vremuri s-au dus.

Trebuie să fim un pic mai inteligenți și mai sceptici, trebuie să luăm anumite măsuri pentru a ne proteja pe noi și familiile noastre.

Niciodată nu semnați o declarație de Remitere și de Renunțare și asigurațivă că sunteți complet asigurați înainte de a accepta orice program sau politică riscantă.

Leonard Chesca

 

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.