Cancerul a fost răspândit prin milioane de vaccinuri antipolio depistate cu virusul cancerului – nimeni nu a fost niciodată răspunzător   ,,Cauza creșterii monstruoase a cancerului a fost vaccinarea” – afirmă Dr. Robert Bell, în VP International Society for Cancer Research de la British Cancer Hospital. Publicul a fost păstrat în întuneric timp de zeci de ani, aproximativ zeci de milioane de vaccinuri anti-poliomielită, cu SV40 și implicațiile sale sunt pentru epidemia răspândită de cancer.

Faptele relevante au fost cunoscute de comunitatea științifică în 1960, dar abia în procesele și rapoartele de anchetă din anii 1990 și într-o audiere a Congresului din 2003, publicul a fost informat despre amploarea contaminării și despre posibilele sale legături cu multe dintre formele mortale de cancer răspândite astăzi. Cu toate acestea, nu s-a recunoscut foarte mult în discuțiile publice din acel moment.

În urma acestor admiteri și anchete, CDC a lansat o pagină informativă pe site-ul său web, care abordează legăturile dintre „Cancer, Virusul Simian 40 (SV40) și vaccinul anti-polio”, care a notat descoperirea SV40, prezența sa în aproximativ 10 -30 de milioane de doze de vaccin anti-polio și afirmațiile științifice contestate cu privire la prezența sa în tumorile canceroase și rolul posibil în cauzalitate. Mai rău, oamenii de știință de la sfârșitul anilor 1990 au dezvăluit o formă secundară de SV40, care a fost prezentă în versiunile post-1963 ale vaccinurilor anti-polio – după înlocuirea formulei cu SV40 – care nu au fost detectabile în metodele de testare utilizate până la acel moment – ceea ce înseamnă că impactul acestui virus asupra publicului ar putea fi și mai răspândit, dar în mare măsură necunoscut.

Dar, din iunie 2013, pagina CDC a fost aparent spălată și nu mai este disponibilă, decât printr-o versiune în cache prezentată în această poză :

 Se așteaptă ca publicul să uite?

Oricum, nu s-a făcut nimic pentru a-i face pe vreunul dintre giganții farmaceutici responsabili de această monstruozitate pentru acțiunile lor, iar companiile continuă să producă vaccinuri administrate americanilor și peste tot în lume, în fiecare zi. Oricare ar fi agenda aici, este uimitor că publicul american și global continuă să aibă încredere în produsele lor, în aceeași ,,știință” care „accidental” a contaminat zeci de milioane de oameni vaccinați pentru poliomielită cu un virus de maimuță, găsit din nou în tumorile canceroase.

Prezența SV40 – despre care a glumit omul de știință în vaccinuri al companiei MerckMaurice Hilleman, în videoclipul de mai jos a cauzat tumori – nu a fost recunoscută oficial de guvern ca fiind cauza tuturor acestor tipuri de cancer (din nou, CDC a continuat să afirme că „sunt necesare cercetări suplimentare”). Deoarece această tulpină de virus din maimuță a fost găsită în mod constant prezentă în multe tipuri de celule canceroase la oameni din întreaga lume în acest moment, semnificația unei astfel de corelații nu poate fi refuzată.

De ce au această industrie a vaccinurilor și jucători guvernamentali care continuă să joace atât pe Dumnezeu cât și pe medicul copiilor tăi? Pe familia ta, vecinii și celelalte ființe umane? De ce nimeni nu a fost tras la răspundere pentru aceste infracțiuni din neglijență, sau mai rău, cu bună intenție…? Când apar astfel de informații, foarte rar în mass-media oficială, dau vina pe ,,teoria conspirației”, dar dacă acesta este adevărul, atunci nu putem crede decât că totul este realizat după o agenda ascunsă, iar autoritățile nemernice care ar trebui să protejeze populația de astfel de acțiuni, sunt mituite cu bani mulți, și sunt cei care, culmea ascund astfel de lucruri și protejează acținunile genocidale ale corporațiilor farmaceutice. Unde este Big Pharma este și o groaznic de mare corupție. Bani au pentru că aceste corporații au depășit de mult profiturile celor ce se ocupă cu vânzarea de armament, care cu un deceniu în urmă erau pe primul loc în lume.

Urmăriți video de mai jos ca să vedeți nivelul de minciună și corupție la care s-a ajuns în SUA:

sursa: http://truthstreammedia.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în SANATATE-CANCER, VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.