TRĂIM PRINTRE PSIHOPAȚI (EPISODUL 2)


TRĂIM PRINTRE PSIHOPAȚI (episodul 1)

Trăim printre psihopați, care ne agresează din motive imaginare, zămislite în mintea lor bolnavă. Potrivit unei statistici elaborată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unul din cinci vest-europeni și unul din patru români suferă de boli psihice, ce necesită tratamente în clinici specializate. Psihopatia este printre cele mai răspândite maladii psihice. Până nu va fi elaborată o lege în Parlamentul Uniunii Europene, care să oblige părinții să supună creierul noilor născuți la un test prin rezonanță magnetică și cei găsiți cu deficiențe mintale să fie monitorizați pe parcursul vieții, ne vom confrunta zilnic cu indivizi având creierul subdezvoltat, care ne pot ataca din te miri ce. (A se consulta și articolul din JP, cu titlul: Trăim printre psihopați.)

Diferență dintre creierul normal și un creier de psihopat. (Imagini obținute prin rezonanță magnetică.)

De ani de zile un tânăr răscopt fizic, cu comportament schizoid, mi-a luat urma și nu mă slăbește nicio clipă cu acuzații născocite. Nu mă scoate din șnapan” și ”derbedeu” pe internet, pentru că, pretinde el, că l-am nedreptățit pe vremea copilăriei sale, când l-am exclus din rândul copiilor care participau la o selecție, pentru expedițiile pe care le organizam în Curbura Buzăului. Cum era să îi dau drumul printre copii normali, când el mesteca bucăți de pixuri și creioane în timp ce vorbea? De atunci, în fanteziile sale maladive, mă consideră dușmanul său de moarte.

Tânărul tomnatic psihopat și-a găsit un mentor pe măsură, un general de brigadă rezervist, fost colonel la Securitate, suferind de obezitate morbidă și de boli asociate supraponderabilității, ce are o privire feroce. Generalul apare la televizor în emisiuni de doi lei, cu un cap de mort din argint pe reverul tunicii și cu o insignă cusută în dreptul inimii, înfățișând un cap de extraterestru cuprins de flăcări. În mintea sa, generalul rezervist se crede comandantul unei brigăzi pentru exterminarea extratereștrilor. Împreună cu ciracul său, a falsificat un dosar de urmărire pe numele meu, la care au atașat o fotografie recentă a mea, extrasă din JURNAL PARANORMAL. Se vede treabă, că nici după trei decenii de democrație balcanică, fostul colonel din Securitate nu s-a lecuit de întocmirea unor dosare de urmărire falsificate, pe numele unor cetățeni nevinovați. Posed dosarul de urmărire pe numele meu întocmit de cei doi iresponsabili și îl țin la dispoziția organelor abilitate. Dacă nu se astâmpără generalul rezervist, îi voi publica numele și amănunte șocante despre activitatea dânsului, astfel încât nu îl va mai primi nicio televiziune în ograda sa.

Cei doi impostori îngemănați m-au amenințat cu moartea pe internet, bălăcărindu-i și pe copii mei, ceea ce constituie un fapt de o gravitate extremă. Au postat pe internet informația falsă că Vasile Rudan a murit”, pentru a contracara influența mea în rândul cititorilor revistei online JURNAL PARANORMAL. Aceste acțiuni infame au fost inițiate, pentru că am refuzat să plătesc cu ani în urmă o taxă de protecție cerută de fostul colonel din Securitate, pentru cursurile pe care le făceam cu scopul activării super-simțurilor umane din subconștient.

La aceste acțiuni demolatoare s-a raliat ulterior și un pensionar civil”, realizator de emisiuni t.v. pe teme medicale, care apare la televizor în haine din recuzită, cu patru măsuri peste talia lui, ce mă acuză de fapte imaginare, pentru vina” că aș fi ignorat să-l contactez telefonic, potrivit cererii sale.

În ce îl privește pe tânărul răscopt, bolnav de psihopatie, trebuie să îndur umilințele la care mă supune. În România postdecembristă nu există nicio lege, care să sancționeze astfel de delicte. În democrația originală” postdecembristă românească, unui psihopat notoriu i se permite să comită orice fărădelege.

Vasile Rudan

https://jurnalparanormal.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (Vasile Rudan). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la TRĂIM PRINTRE PSIHOPAȚI (EPISODUL 2)

  1. gigirupicreta zice:

    )))) Stiu eu! Emil Strainu ! dupa cum e si numele de paralel cu ce ce spune!

    Apreciază

  2. xaeus zice:

    Minority report.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.