Astea-s rezultatele absolut remarcabile după trei ani de guvernare PSD!


O guvernare permanent obstrucționată și faultată grosolan de un președinte ticălos și profund neconstituțional împreuna cu o opoziție de neispraviți, ticăloși și în mare parte imbecili. O guvernare căreia, cu toate piedicile, chiar i-a păsat de oameni! Asta așa ca să știți la ce-ați dat cu piciorul în 26 mai. Să trăiți bine!

sursă tabel: Cristian Socol

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Adrian Pieptu

Acest articol a fost publicat în POLITICA (PSD). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Astea-s rezultatele absolut remarcabile după trei ani de guvernare PSD!

 1. traian21 zice:

  Poate e mai greu de înțeles. Oamenii nu trăiesc cu cifre. Pe vremuri circula o „zicere” legată de creșterea economică a României. În cincinalul trecut produceam 2 tractoare. În acest cincinal am produs 30 de tractoare. Creșterea a fost de … la sută. Câte tractoare vom produce în cincinalul următor pentru a păstra ritmul de creștere ? Lăsând gluma la o parte, creșterea economică bazată pe consum, import și împrumuturi pare ca umflarea laptelui la fiert. Când „a fiert destul” nu mai ai lapte. Nu-mi fac iluzii în privința unei noi guvernări. Doctrina oportunistă de stânga și cu doctrina oportunistă de dreapta se întâlnesc la falimentul final al societății. La revoluție speram că libertatea va însemna ceva. E adevărat că în jurul nostru se ridică vile frumoase, unii vecini au super-mașini, alții mănâncă numai la restaurant și circulă prin lume când vor și unde vor. În medie venitul individual e de invidiat. pentru că o croitoreasă câștigă 1.500 de lei lunar iar o judecătoare câștigă 35.000 de lei lunar. În medie ar fi cam 18.000 lunar. (am luat acest exemplu pentru că numărul, sexul, vârsta să nu conteze) Încă nu am aflat dacă volumul de muncă real, pregătirea profesională, răspunderea, justifică acest decalaj. Vă asigur însă că nu utilitatea muncii, sau riscul profesional sunt relevante pentru că nu e vorba de o evoluție naturală. Totul e subiectiv, salariile și pensiile sunt crescute sau scăzute după cum vor mușchii unor politruci, care în regimul comunist, aveau studii de frezor sau frizer, iar în regimul capitalist de cumetrie sunt doctori în drept. Ni se vând gogoși, drepturile garantate prin legi ne sunt călcate în picioare de „autorități” iresponsabile, iar noi ne certăm pentru că unii ținem cu Mao, alții cu Țao (era tot pe vremuri un banc cu chinezul care mânca bătaie de la „autorități” pentru că nu știa cine e șeful în momentul controlului). Ce ar fi de zis ? Statul Veoricăi a construit spitale, școli, autostrăzi, a crescut confortul sau siguranța cetățenilor ? Răspunsul e evident când te duci în piață, când te adresezi „autorităților” în loc să-ți faci singur dreptate, când circuli prin țară sau afară (cu trenul, cu mașina, pe jos, cu avionul), când te îmbolnăvești, când …. Totul duce la o singură concluzie: „Vrem o țară ca afară!”.

  Apreciază

 2. Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue ! zice:

  @traian21
  Liberalii si usr-istii neomarxisti globalisti vin la putere pentru straini !
  „Bãtrânii aveau gurã de lup si inimã de miel; au venit liberalii cu gura de miel, plinã de cuvinte amãgitoare, dar cu inima de lup” ne avertiza inca de atunci marele Eminescu !
  Totul pentru multinationale si corporatii si cat mai multe taxe si impozite pentru popor pentru omul de rand !
  Asta fac, pentru ca au  mai facut, si pentru care au si declarat, ca pentru asta au iesit in strada cu rezistentii spalati pe creier, tefelisti, sorosisti, pentru asta au urlat si urla acum  ca nu sant bani, pentru ca asta ar inseamna o taxare si impozitare  corecta, decenta a multinationalelor si corporatiilor occidentale, ceea ce e ce nepermis intr-o colonie bananiera…
  pentru asta a fost bagat Dragnea la inchisoare…iata rezultatul minciunii si manipularii…asta ne asteapta manipularea parsiva a „valorilor” occidentale cu „o tara ca afara” :
  jaf mai bine facut, sistematic, nemteste, asuprire mai bine facuta de catre alogeni… invadati de migranti negri si mahomedani de sodomisti homosexuali tot mai dezbinati, asupriti si goniti din tara noastra…

  Apreciază

 3. traian21 zice:

  Problema de remarcat e că impozitele sunt stabilite și percepute de reprezentanții noștri, nu de multinaționale sau de alogeni. Dacă nu e bine ce fac, afară cu ei ! „Alogenii” vin și pleacă în funcție de interesele lor. Trag ca musca la …miere (sau la ce trage ea). Pentru mine cotează mai puțin cine mă fură. Contează doar faptul că plătesc impozite unui stat mafiot; impotent, incompetent sau de rea-credință, care în loc să-mi apere drepturile cum s-a angajat prin Constituție, favorizează corupția, nepotismul; slugărnicia; distrugerea economiei și a țării; minte; manipulează.

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Traiane, asa ar fi normal cum ai insiruit mai sus, insa omiti cred voit citeva aspecte de baza:
   Stii foarte bine ca astia sunt reprezentantii nostri plasati direct de la UE la care TU si restul lumii ai aderat cu sufletul la gura, efectiv salivind dupa banii lor. Zii ca nu i asa?. Daca consideri hotaririle UE si US reprezentantii tai atunci , cinstit, asa este sunt ai nostri, altfel ce intelegi tu prin ai nostri? Vreunul iesit din vre o cocioaba de care i s a permis sa aibe grija, talpas, sau vre un iobag de tip nou adus din curul pamintului sa candideze si car ti va promova interese pur romanesti?

   Afara cu ei?
   Cind a fost ultima oara cind ai avut tu dreptul sa dai pe cineva afara ca asa ai vrut tu sau poporul?

   Alogenii vin si pleaca?
   Nu i am vazut plecind, au puterea de 30 de ani pe care o paseaza intre ei. Asta inseamna la tine du te vino? Nu cred!

   Se pare ca n ai mai citit Constitutia sau nu o intelegi, sau poate ai ramas in minte cu Constitutia de dinainte de 89. Deoarece noua Constitutie prevede clar sa asculti de forurile superioare din UE, internationale, inclusiv sistemele de stabilire a preturilor si a impozitelor
   Exista un plan general al Europei si nu numai la care ai aderat si din nefericire ceea ce ai tu posibilitatea de a vedea este redus la ceea ce ai amintit. In schimb planul lor de schimbare a lumii cu una noua, un om nou si un cer nou merge inainte fara oprire, cu oamenii alesi special pentru acest pas urias, da corupt, cu nepotism, ca altfel nu au cum.
   Peste tot este la fel in jurul nostru la vecini, insa telul scuza mijloacele, si se vede din ce in ce mai clar
   Ca o consolare insa te pot asigura din ce spun sefii si coordonatorii planului ca vremea lor este pe duca, si au lucrat banii si vor fi inlaturati cit de curind.

   Apreciază

 4. Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue ! zice:

  Din pacate alogenii nu mai pleaca…ei au corupt au subminat si paraziteaza institutiile statului…asa ca solutia este ” FARA ALOGENI ! Pentru ca noi nu mai avem demult reprezentati….

  Apreciază

 5. traian21 zice:

  Haideți totuși să luăm adevărul așa cum e ! Alogenii nu pleacă pentru că nu au interesul. E bine la noi, pentru că noi lucrăm pentru ei pe bani mai mulți decât ne-ar da „ai noștri”. Referitor la aderarea la UE, după aderarea la CAER, nu am mijloc de comparație. Trimișii noștri la UE șunt trimiși și plătiți de noi. Că ei nu ne reprezintă, e consecința faptului că ce numim statul român e o adunătură de clanuri de tip mafiot. Ar fi de discutat despre disciplina de partid versus democrația de partid; despre meritocrație; despre pedepsirea sperjurului; despre interesul național; despre globalizare; etc. Sunt convins că vom avea divergențe în multe cazuri, pentru că există argumente pro și contra pe care le folosim subiectiv. De exemplu, „alogenii” sunt oameni ca și românii cu interese și sentimente. Faptul că le place la noi e bine pe de o parte și rău pe de altă parte. Au adus tehnologie și management „de piață”. Prostia noastră a desființat ARO și tot ea a privatizat DACIA. Cunosc destul de bine Constituția și legile țării. Sufăr pentru că România nu are o Justiție care să impună respectarea lor. Faptul că Europa unită nu e nici unită, nici bine gândită, nu mă convinge că nu e necesară. Avem poate divergențe în privința globalizării sau a ceea ce înțelege fiecare prin asta. Libera circulație a bunurilor și persoanelor e o necesitate și aproape o realitate. Dacă noi vrem să fim tratați omenește când mergem în SUA, în China sau în Rusia, nu avem dreptul să îi tratăm pe alții ca „alogeni”

  Apreciază

 6. xaeus zice:

  O sa vina Uniunea Sugerii Romaniei si urmeaza:
  – taiere pensii
  – taiere salarii
  – concedieri masive
  – anulare OUG 114 care taxa bancile
  – otravire/vaccinare obligatorie
  – sustinerea LGBT & junk

  Apreciază

 7. traian21 zice:

  Dragă xaeus, Mărturisesc că eu nu știu ce va urma. Nu sunt printre cei care urăsc PSD-ul și nu susțin că au greșit în tot și în toate. Logic, privind lucrurile, USR nu va urma la guvernare. Poate va participa alături de PNL sau PSD, în funcție de negocieri. Sincer, mi-aș dori ca pensiile de serviciu ca să nu mai zic de pensiile speciale, să fie desființate pentru că dacă „ai serviciu” contribui la fondul de pensii și primești pensie în funcție de contribuție; nu în funcție de funcție. Dacă e angajator, statul poate concedia și poate reduce salarii doar respectând codul muncii. Dacă nu e angajator poate propune reglementări ale competiției economice, care să stimuleze munca, investițiile și inițiativele; sau poate încerca să impună munca forțată, impozite, pomeni, investiții idioate, etc. LGBT și alti cetățeni au deja drepturi stabilite internațional. Legal, prozelitismul și manifestările publice ale acestor excepții de la voința Naturii, nu sunt și nu vor fi permise nici de USR, nici de PSD. Despre bănci, sper ca banii lor să nu mai influențeze deciziile politice, dar ordonanța 114 ar trebui regândită pentru a stimula inițiativele și investițiile, care în prezent, la noi, sunt foarte costisitoare și prezintă un grad extrem de risc. Cu vaccinarea există argumente pro și contra. Eu cred că omul informat asupra avantajelor și riscurilor ar trebui să decidă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.