Criminalitatea imigrantă a transformat Olanda într-un Narcostat


Editor ER: Vă recomandăm, de asemenea, acest raport al DW din 18 septembrie 2019, intitulat Avocat olandez implicat într-un caz de bande de droguri ucis la Amsterdam. De o relevanță generală, acest lucru provine dintr-un articol Daily Express din februarie 2018, intitulat Țările de Jos transformându-se în „STATUL NARCO”, deoarece poliția nu reușește să controleze lumea interlopă a bandelor de droguri:

Criticii politicii olandeze de toleranță față de vânzarea de canabis în cafenele și a statutului legal al prostituției în țară, susțin că Olanda a fost promovată din neatenție ca un centru principal pentru traficul de droguri și persoane.

O mare majoritate a extasis consumat în Europa și SUA provine din laboratoarele din sudul țării, care sunt conduse din ce în ce mai mult de bandele marocane implicate în producția de canabis.

Europol consideră jumătate din cantitatea de 5 miliarde de lire sterline pe an din cocaina consumată în Europa, vine prin portul Rotterdam.

Primarul Amsterdamului, forța sa de poliție locală și procurorul capitalei olandeze au avertizat public și în această lună despre o creștere a criminalității organizate și o schimbare către forme de criminalitate mai invizibile în cartiere și adesea în afara controlului și sub privirea autorităților.

******

Criminalitatea imigrantă a transformat Olanda într-un Narco-Stat

F. de BOER

taghi-razzouki

Ridouan Taghi și Saïd Razzouki: doar doi dintre traficanții de droguri, gangsteri și ucigași care au „îmbogățit cultural” Olanda.

La 18 septembrie 2019, cunoscutul avocat olandez Derk Wiersum (ilustrat) a fost împușcat și ucis în fața casei sale din Amsterdam.

derk wiersum

Avocatul în vârstă de 44 de ani reprezenta un martor al coroanei într-o problemă care a devenit cunoscută sub numele de Mocro-oorlog, care se traduce aproximativ în „Războiul marocan.” Wiersum a fost încă o victimă în războiul mafiilor care a costat multe vieți în Olanda.

Crima nu a venit ca o surpriză. Cu o lună mai devreme, surse guvernamentale și cercetători independenți au susținut că Olanda a devenit un narco-stat. În fiecare an, sute de milioane de euro ilicite – posibil miliarde – sunt vărsate în economia olandeză. Olanda produce o cantitate uimitoare de marijuana, precum și droguri sintetice, cum ar fi amfetaminele și extasis.

Cultura drogurilor nu este nouă în Olanda. Majoritatea oamenilor sunt conștienți de politicile liberale în materie de droguri. Medicamentele moi, inclusiv marijuana și anumite tipuri de ciuperci, sunt practic legale, iar deținerea unor cantități mici de droguri tari este tolerată. Aceste politici derivă de la începutul anilor ’70, când au avut loc numeroase revoluții cultural-marxiste în lumea occidentală.

La fel ca și curentul general al societății olandeze, lumea interlopă criminală s-a „diversificat” odată cu debutul imigrației în masă. Infrastructura, accesul la mare, cultura liberală a drogurilor și sentințele mai blânde fac țara foarte atractivă pentru infractorii din întreaga lume. Inițial, delincvenți din China, Turcia și Iugoslavia s-au stabilit în Olanda, mai ales în orașele mai mari.

Încă de la schimbarea secolului, crima a devenit extrem de violentă, ducând adesea la situații tipice Lumii a Treia. Există două motive pentru această dezvoltare: comerțul cu cocaină foarte profitabil și rolul tot mai mare al infractorilor din Lumea a Treia, în mare parte din Maroc și Caraibe.

În general, se crede că războiul marocan a început în jurul anului 2012, când a dispărut o livrare de 200 de kilograme de cocaină. Infractorii implicați s-au înfruntat între ei, ducând la o serie de asasinate care continuă până în zilele noastre.

În prezent, Ridouan Taghi și Saïd Razzouki – ambii etnici marocani – sunt cei mai căutați criminali din Olanda și apar, de asemenea, pe lista celor mai căutați de Interpol. Cei doi bărbați au câștigat sute de milioane de euro prin contrabandă cu cocaină din America de Sud în Europa.
Aceștia sunt căutați pentru mai multe asasinate, dar, eventual, au ordonat alte zeci.

Infractorii marocani precum Taghi și Razzouki au trecut linia: nu ucid doar criminali, ci și nevinovați, avocați și chiar refugiați politici. Au comandat atacuri teroriste și execuții în stilul ISIS.

Prezentarea de mai jos arată cele mai bizare și mai groaznice evenimente din ultimii ani:

  • Decembrie 2014: Soția unui cunoscut criminal marocan a fost ucisă chiar în fața celor doi copii mici.
  • Ianuarie 2015: O femeie în vârstă a fost împușcată. Vinovații nu și-au găsit ținta dorită și au decis să ucidă acest membru al familiei la întamplare.
  • Decembrie 2015: Pistolari marocani ucid un disident iranian, probabil prin ordinul Hezbollah sau Iranului.
  • Martie 2016: Ciclistii din Amsterdam găsesc un cap pe pervazul unui salon de conducte de apa. Capul, aparținând unui bărbat marocan în vârstă de 23 de ani, a fost pus acolo ca un avertisment pentru o bandă rivală.
  • Decembrie 2016: Un blogger al crimei care a menționat numele Taghi și Razzouki a fost ucis.
  • Noiembrie 2017: Un alt dizident iranian a fost asasinat.
  • Februarie 2018: Biroul De Telegraaf – cel mai mare ziar din țară – a fost incendiat după ce o furgonetă a intrat în ferestrele clădirii. Ziarul îndrăznise să informeze despre identitățile criminalilor marocani. Unul dintre cei mai importanți jurnaliști ai ziarului trăiește acum sub o protecție constantă a poliției.
  • Martie 2018: Nabil B., fost criminal marocan, s-a transformat în martorul coroanei împotriva lui Ridouan Taghi și Saïd Razzouki. Ca răzbunare, fratele său nevinovat a fost asasinat prin împușcare.
  • 18 septembrie 2019: avocatul lui Nabil B., Derk Wiersum, a fost ucis.

În prezent, nu este clar cum va proceda dosarul legal împotriva lui Taghi și Razzouki. Mulți avocați se vor gândi de două ori înainte de a reprezenta martorul coroanei. Ideea unui „avocat anonim” a fost deja propusă. Cu toate acestea, nu doar avocații sunt amenințați. Informațiile preluate de pe fișierele de internet dezvăluie că Taghi și Razzouki doreau să-l asasineze și pe procuror.

Poliția, cercetătorii și jurnaliștii se întreabă cum este posibil ca atât de mulți bărbați din Olanda să fie dispuși să devină asasini. Potrivit oamenilor legii, infractorii se pot baza pe o „sursă inepuizabilă de tineri” gata să ucidă. De exemplu: martorii oculari au estimat că criminalul lui Wiersum avea doar între 16 și 20 de ani.

Cei mai mulți dintre tinerii recrutați locuiesc în cartierele (cândva albe) de clasă muncitoare care înconjoară centrele orașelor Amsterdam, Haga, Rotterdam și Utrecht. Majoritatea sunt marocani și, într-o măsură mai mică, surinamezi sau antileni. Nu sunt în niciun caz profesioniști. În ultimii ani, zece persoane au murit în așa-numitul vergismoorden – sau „asasinate din greșeală” – doar pentru că seamănă cu ținta prevazută.

Asistenții sociali descriu modul în care tinerii criminali nu au empatie, au capacitate cognitivă scăzută și o dorință insațiabilă de bani. IQ-ul lor mediu este estimat la 80. Implicit, mass-media admite relația dintre rasă și CI. În general, acesta este considerat un subiect tabu, dar se pare că acest tabu este rupt din cauza impactului profund al uciderii avocatului.

Nu mai este doar Average Joe care suferă din cauza infracțiunilor imigranților în Olanda: și elita este acum direct afectată.

SURSA www.europereloaded.com

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.