Primar italian lamentaează întoarcerea imigranților după plecarea lui Salvini


Toto Martello, primarul asediat de imigranți în Lampedusa, care a devenit insula de prim rang în invazia imigranților în Europa, se înfurie la întoarcerea traficanților de persoane.

„Fără Salvini, suntem din nou victima și nu este corect. Ceea ce cerem este respectarea regulilor”, spune el în timp ce explică situația care se deteriorează pe zi ce trece.

„Cu toate acestea, cifrele Ministerului de Interne vorbesc despre o creștere accentuată a sosirilor navelor care transportă imigranți ilegali acum, când Salvini nu mai este ministru.

„Traficanții, mulți finanțați și ajutați de Bruxelles și finanțatorul internațional George Soros, ascultă știrile. Caută pe internet și înțeleg că porturile italiene au fost deschise. Că acest lucru nu este adevărat, dar este irelevant deoarece rezultatul este ceea ce contează cu adevărat.

13661-600-338

„Și astfel fluxul este în creștere, dar indiferent de Salvini, lucrurile nu s-au schimbat prea mult deoarece cu sau fără Salvini, portul nu a fost niciodată închis în Lampedusa.”

porta-europa-lampedusa_764079

Poarta Lampedusei – Poarta Europei… intrare liberă pentru imigranți

„Suntem responsabili și solidari. Până să ajungă la numerele actuale și să rămână în Lampedusa, la capacitatea preconizată de 96 de persoane, pentru noi este normal și suntem obișnuiți cu asta.

„Dar dacă centrul nostru este supraîncărcat cu două sau trei sute de imigranți, deoarece centrele din Sicilia sunt pline, atunci nu mai este bine. Cei care depășesc capacitatea locală trebuie transferați imediat pe coasta siciliană. Ne cerem acest lucru, ca problema să nu fie descărcată doar pe noi „, conchide primarul.

De fapt, până când popularul vicepremier al Italiei, Matteo Salvini, a fost răsturnat de o alianță neașteptată între partidele de stânga, sosirile migranților pe insula italiană s-au redus la cifre relativ scăzute. *Citește și Italia: Salvini iese și imigranții intră

salvini walsh

 

SURSA – The Ethnic European

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti), EUROPA(Italia). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.